בית פורומים שידוכי חרדים

סקר בשידוכי חרדים!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2007 15:50 לינק ישיר 
סקר בשידוכי חרדים!!

נושא שעלה באחד הפורומים:

בפגישות, האם על הבחורה לשבת במושב האחורי?

תשובות מנומקות יתקבלו באהדה.

נ.ב. אני חושבת שלא!!! זה סתם יוצר מרחק מיותר בין שני אנשים שאמורים לנסות להכיר אחד את השני.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 23:10 לינק ישיר 

(לא?) כן אבל.. לא יודעת יותר רגועים שיוצאים מהבית... עדיין.. ואוו. בחיים לא הייתי מוכנה לצאת ממקום אחר. אפילו לא מבית של חברה אז ברור שלא מלימודים או עבודה.. מעריצה =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 14:12 לינק ישיר 

בטח שיצאתי לא מהבית.. תלוי בסדר יום שלי ובתוכניות. אני משתדלת לא לבטל רק כדי להגיע קודם הביתה. זה מעצבן אותי אח"כ..
למה אני צריכה להיות קודם בבית?
אני לא מתלבשת במיוחד\מתאפרת וכל הבלאגן הזה...

לעניין המכונית (סתם כדי לסגור פינות, זה לא כזה קריטי:)) מה שניסיתי להסביר זה שגם אם יש אוטו, אז נגיד חלק מאלה שיצאתי איתם הגיעו ישר מהישיבה וחזרו אליה, והישיבה שלהם והבית לא קרובים אז לא היה להם אוטו. סתם דוגמא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 14:02 לינק ישיר 

נכון מאוד. הבעיה שזה היה נוח לי מאוד. כאילו טוב מצד אחד אפשר להבין שהוא לא יבוא אליי שעה הלוך שעה חזור.. העניין האוטו בתוך עיר נראה לי תמוהה מאוד. בכל אופן גרב- את רוצה להגיד לי שיצאת לדייט לא מהבית? ואוו!! (לעניין המכונית לא באתי להשוויץ או משו- פשוט זה כורח מציאות לאנשים עובדים ובד"כ אין מכונית אחת רק. אני באמת לא מכירה כאלה בלי אוטו. ואני לא עשירה או משו. אבל אצל חרדים נפוץ יותר שאין אוטו כי פשוט מסתדרים בלי. אבל מה שתגידי=)

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 29/11/2007 14:05:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 13:57 לינק ישיר 

מה זאת אומרת "רצה"? ואם אמרת לו שזה לא נוח לך הוא עדיין התעקש?
לא להביא אוטו באופן עקרוני זה נשמע עקרון קריטי ביותר.. ;)
אם אין סיבה מתקבלת על הדעת לבקשה שלו אז זה נשמע קצת מוזר........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 13:55 לינק ישיר 

זה לא קשור לעובדים או לא עובדים.
לנו יש אוטו אבל אני לא תמיד יכולה לקחת אותו כי הוא בשימוש. הרבה פעמים קורה שאני לא מגיעה מהבית אלא ממקום אחר. (כנ"ל לגבי הבחור) אלה בד"כ הסיבות למה אין אוטו...
אני יודעת מה זה דתיים לאומיים :) טוב מאוד :)) ואני יודעת גם טוב מאוד שלא תמיד יש להם אוטו :)

תוקן על ידי גרב_כחולה ב- 29/11/2007 13:58:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 13:52 לינק ישיר 

אה גרב בעצם איזה מקרה שנתקלתי בו- בחור רצה שאני אבוא אליו! כאילו- הישיבה שלו ליד הבית שלו- והוא רצה שנפגש במקום מסויים והוא לא הביא אוטו. (באופן עקרוני כי אחת החברות שלי יצאה איתו ואמרה לי.) (ויש לו כסף) הוא רצה שאני אסע עד אליו שזה שעה נסיעה. זה חוצפה נכון? =0 כאילו זה אומר על האופי..?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 13:48 לינק ישיר 

אצל הדתיים לאומיים. כי ההורים עובדים שניהם אז כולם מחזיקים מכוניות. חח לא בגלל פינוק מצחיקולה=) כל הורה צריך להגיע לעבודה איכשהוא. %)
זה רעיון טוב האוטובוסים. בטוח עדיף על נהגי מוניות שנוסעים כמו פושעים ושודדים כסף.. וגם יש זמן לחשוב=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 13:45 לינק ישיר 

"אצלינו"? מה זה אומר?
מפונקת. :)
אצלי גם בד"כ יש אוטו או לי או לבחור. אם לא מגיעים לבד באוטובוס למקום מסויים וחוזרים באוטובוס כל אחד לאנשהוא צריך להגיע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 13:41 לינק ישיר 

או שהבת תביא אוטו. אצלנו זה לא קורה שאין אוטו בד"כ. אבל אם נגיד האוטו תפוס אז יש מצב שהבחורה אוספת את הבחור. =) אחות של חברה שלי אספה את הבחור הלא נכון!!!  הם לא כ"כ שמו לב- הוא כבר עלה על האוטו אבל היא ראתה שהוא קצת לא מתאים לתיאורים והיא שאלה אותו לשמו... הם חזרו מהר מהר והבחור חיכה לה שם עדיין. תחשבו איזה פאדיחה לה!!! (טוב זה מתאים לפאדיחות)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 13:30 לינק ישיר 

כשלגבר אין אוטו .. אפשר להגיע ולחזור כל אחד בכוחות עצמו. לא? חבל על הכסף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2007 11:11 לינק ישיר 

אהמ- אם לגבר אין אוטו. כלומר להורים שלו- אז הוא יאלץ להזמין מונית.. ואוו זה באמת בטח נורא מביך.... לאן מסתכלים כאילו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 05:04 לינק ישיר 

איך מגיעים לקטע של הלשבת במונית בכלל???
הסברו נמקו פרטו..
אפשר גם דוגמאות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2007 22:42 לינק ישיר 

כשרצו שאני אשב במושב האחורי במונית דיי לא אהבתי את זה והרגשתי מאד לא בנוח....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2007 22:38 לינק ישיר 

בס"ד

מה הבעיה שהיא תשב ליד הבחור, אני לא מבין מה הבעיה, הם אמורים להתחבב אחד על השני להכיר אחד את השני, איך הם בדיוק יעשו זאת??? דרך המושב האחורי....?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/11/2007 17:41 לינק ישיר 

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2240439
הינה הקישור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סקר בשידוכי חרדים!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext