| נשלח ב-2/12/2007 20:05 |
|
| |
תוך כמה זמן צריך לענות תשובה לאחר פגישה?
היי, אני חדשה פה, ולאחרונה נתקלתי בתופעה קצת מוזרה ורציתי לבדוק מה מקובל בנושא התשובה לאחר פגישה,
כמה זמן זה אמור לקחת, אותו ערב / יום למחרת / אחר וגם מי אמור לענות ראשון, הבחור/ הבחורה, או זה שמכיר את השדכן יותר אישי או שזה לא קשור,
אשמח אם תביעו את דעתכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2012 21:29 |
|
| |
אסיק, לא אהבתי..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2012 21:09 |
|
| |
|
|
התמהמהות במתן תשובה אחרי פגישה.
חברים יקרים רציתי לשמוע את דעתכם בעניין הבא,
כמה זמן מקובל להמתין עד למתן תשובה באשר להמשך הפגישות? כמובן שזה תלוי אם מדובר בפגישה ראשונה או רביעית.. וכן מה הוא זמן סביר/נסבל? כמו"כ מעניין אותי איך זה מתקבל בצד השני כשאני מתעכב במתן תשובה?
תודה למגיבים!
|
|
******* language="" type="text/">menuMgr2949108.renderMenubar();>
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2009 00:52 |
|
| |
לדעתי יש הבדל באיזה פגישה אוחזים,
בפגישה ראשונה חייבים לענות מיידית,
בהמשך להשתדל לענות כמה שיותר מהר כי זה עינוי הדין,
וגם אם רוצים לברר או לחשוב, אז לספר על כך לצד השני, לדוגמא.. בחור רוצה להתייעץ עם הראש ישיבה, תהיה תשובה עד 4 אחה"צ... וכד'''
צריך מאוד להיזהר שלא להתעלל רגשית בצד השני,
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 20:51 |
|
| |
ויש הורים שממשיכים לחשוב ככה לא משנה מה ולא משנה כמה הוכחות בשטח יש שהם טעו...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 17:38 |
|
| |
יש הורים שחושבים שהילד/ה שלהם קטן/ה ולא מבין שזה מה שהוא צריך אז לוקחים החלטות במקום
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 16:49 |
|
| |
למה בכלל ההורים קובעים בניגוד לדעתכם? .. למה הם לא מבינים שזה אתם שיוצאים איתם וזו החירה שלכם ולא שלהם.. תבהירו להם את זה בצורה יפה זה ממש לא ייתכן..הם מביכים גם אתכם וגם את הצד השני..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 16:05 |
|
| |
תודה לכולם על התגובות
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 13:19 |
|
| |
שמחה ניחמתני!
הצלחתי ב"ה לשרוף כמה פגישות כאלה מראש באמצעות הטלפון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 13:14 |
|
| |
תגיע לפגישה ותסביר בצורכה מכובדת וכנה לבחורה למה אתה פה ושאתה מצטער שאילצו אותך להגיע. כך נהג חבר של אחי בזמן שההורים שלו היו קובעים לו פגישות נגד רצונו
|
|
| נשלח ב-4/12/2007 13:03 |
|
| |
אכן גבר ניסחת את זה מעולה. יכול להיות שיש כאן חוסר טאקט, אבל להיות במיטבי אני חושב שיהיה יותר גרוע לא? ירון, היא לא עלולה לספר, כי אני לא עושה דברים מוזרים שהיא "תספר".
עשני, מה את מצפה? איך אני אמור להתנהג כשאני מגיע לפגישה שאני לא מעוניין בה? לא בפגישה ולא בהצעה שלא ביקשתי שיציעו לי? מה אני אמור לעשות במצב כזה כשאני רוצה רק לברוח ממנו ומתחרט על זה שנכנעתי להגיע? אני בטוח שאף אחת לא הייתה רוצה להיפגש עם מישהו שבטוח שהם לא מתאימים! למה, למה משדכים אנשים בחוסר אחריות?
תוקן על ידי חמש_דקות ב- 04/12/2007 13:12:04
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 23:15 |
|
| |
כן 5 ד"ק... בנות תמיד מספרות לחברות על דייט כושל... זה לא כ"כ חכם אל תעשה את זה למרות שאני מה זה מבינה אותך... גמני לא יכולה להגיד לא אבל צריך להתגבר על זה. תתנחם בעובדה שלא תראה אותה יותר לעולם. .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 23:07 |
|
| |
הבהרה: אם במקום לומר תשובה שלילית אתה גורם לה לומר לא, ע"י כל מיני שטיקים או התנהגות לא ראויה, אמנם תקבל "לא" אבל היא עלולה לספר את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 18:49 |
|
| |
חמש,
אולי תגדיר את דבריך כך:
אני דואג לשמי, אך אני לא מחפש להיות חרדי קלאסי. ממילא אני לא מחפש להתנהג התנהגות סטנדרטית אלא לחיות כאינווידואל ומי שטוב לו עמי טוב לי איתו ומי שלא לא מדובשו ןלא מעוקמו.
כל זה יפה ונחמד. אבל לנהוג בצורה מביכה בפגישה כדי שהבחורה היא זאת שתגיד את ה'לא', זה חוסר טקט. כאן אתה מזיק לעצמך היכן שלא תהיה ואיך שלא תמתג/לא תמתג את עצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2007 18:45 |
|
| |
טוב אז ככה...
אין ספק שטוב שם משמן טוב (קניתי לחנוכה שמן טוב) אבל בתכל'ס... קשה לי מאוד עם מסגרות.
שאף אחד לא יבין שאני מתכוון לדברים אסורים וכד' ח"ו, דווקא יש לי המון יראת שמים, פשוט מסגרת, "כמו כולם", חלק מהעדר, אני מרגיש שזה לא אני.
|
| נשלח ב-3/12/2007 18:39 |
|
| |
אלו דמיונות? כתבתי לחמש דקות שטוב שם משמן טוב. זה דמיון או דברי חכמים?
אל תטיח האשמות כאשר אינך מוכח אותן. אנא כתוב לי היכן כתבתי דמיונות? שמא מר מדמיין?
|
|
|
|
|