בית פורומים כל העולם כולו

המשא ומתן בין בעלזא לבעלזא מכנובקא, ה ת פ ו צ צ ה ! ! !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/12/2007 11:03 לינק ישיר 
המשא ומתן בין בעלזא לבעלזא מכנובקא, ה ת פ ו צ צ ה ! ! !

המשא ומתן בין בעלזא לבעלזא מכנובקא התפוצצה אתמול בעת אסיפה שהתקיימה עם נציגי הצדדים כששמעון וואלף קליין הודיע שהם לא מסכימים שהאדמו"ר מבעלזא מכנובקא שליט"א ייקרא מכנובקא בעלזא, רק המוסדות שלו ייקראו מכנובקא בעלזא והאדמו"ר מכנובקא לבד, על כך הודיעו נציגי בעלזא מכנובקא שאם כן אז אין על מה לדבר ואין שום הסכם.

כ"ק האדמו"ר מבעלזא מכנובקא הודיע אחר האסיפה לקהל חסידיו שהוא כבר מנסה שלוש שנים לעשות הסכם וזה לא הצליח אני את שלי עשיתי אמר האדמו"ר, אבל זה בבחינת אני שלום, וכשאני מדבר על שלום אזי המה למלחמה, וממילא כל השיחות בטלים והוסדות בחוץ לארץ ישארו בשם בעלזא לבד ובארץ ישאר בעלזא מכנובקא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 06:02 לינק ישיר 

BelzNies: BREAKING NEWS!! Hgh"tz Rav Aron Mordchai Rokeach Ben C"k Admor M'Belz Shook Hands with Machnivka Rebbe tonight at Makivah Chasina in Modien.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 17:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2007 21:00 לינק ישיר 

ווי איך הער האט דער בעלזערס גבאי געזאגט אז ווי נאר דער שלום צופאלט הייבט זיך די טעלאפאנען ביינאכט אין די מכות אין טעראר אהן צוריק אזוי ווי עס איז געווען די לעצטע 8 יאר אין דער בעלזא מכנובקער האט אים גענפערט אז ער זאל וויסן אז יעדער פין בעלזא האט נאר זוכה געווען איין מאל צו טשעפענען ווייל מיר ווילן ווייטער נישט אפענפערן אבער דער רבונו של עולם ער איז בעל הבית אויף די וועלט אזוי האט זיך דער אסיפה געשלאסען . ה' ילחם לכם ואתם תחרישון

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > כל העולם כולו > המשא ומתן בין בעלזא לבעלזא מכנובקא, ה ת פ ו צ צ ה ! ! !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext