בית פורומים שידוכי חרדים

היחס שניתן במהלך הפגישה ומשפטי סיום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2007 10:46 לינק ישיר 
היחס שניתן במהלך הפגישה ומשפטי סיום

שלום לכולם

יש לי שתי דילמות שנמשכות אצלי זמן רב ורציתי לשתף את חברי הפורום בהם, ולשמוע את דעתכם החשובה לי מאד,

(1)איזה יחס לתת לבחורה במהלך הפגישה גם אם זה לא נראה לך מתאים המשך הקשר, אני אישית נותן יחס חם ואוהד כמו שאני מצפה לקבל, למרות שאני לא מתכונן להמשיך את הקשר , ותמיד שאני אומר שלילי אומרים לי אבל הבחורה אמרה שהיה אוירה חיובית בפגישה, אז מה אני יתן יחס פושר במהלך פגישה שזה לא מתאים לי המשך הקשר עם הבחורה , 

(2) שאני מסיים פגישה אם בחורה דקה לפני שהיא יוצאת מרכב לביתה, אצלי תמיד יש שקט של כמה שניות מה להגיד לה למשפט סיום , אם אני רוצה אותה מה לומר לה /ואם לא נראה לי הקשר מה לומר לה , 

אשמח לשמוע את דעתכם שנעזרתי בה הרבה באשכולות קודמים   

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2008 22:31 לינק ישיר 

אצלי מנסיון:
1. בנות שרציתי - הזמנתי לעוד פגישה.
2. בנות שלא - הבטחתי תשובה מאוחר יותר או דרך השדכן/ית.

בנות שלא רצו:
1. הבטיחו תשובה מאוחר יותר (ולפעמים גם כשרצו אבל כנראה לא היו בטוחות).
2. ציינו בפגישה למה הן לא רוצות (היו גם שנפגשו במיוחד איתי בכדי לתת לי תשובה שלילית ולנמק).

בנות שרצו:
1. עפ"ר המתינו להזמנה שלי.
2. היה טבעי שנמשיך להיפגש ורק חשבנו ביחד היכן ומתי.

נ.ב. אשתי אמרה לי אחרי שבועיים שהיא כבר החליטה אז היא לא מוצאת טעם להמשיך ולהיפגש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2008 20:19 לינק ישיר 

אז אתה לא באופנה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2008 15:35 לינק ישיר 

אני עדיין עומד מאחורי דברי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2008 15:34 לינק ישיר 

גם בחורים וגם בחורות חייבים להבין שכל זמן שלא שברו צלחת לא נגמר כלום אבל כלום!

וברור שחייבים לעשות אווירה מקסימלית בפגישות כי כשיש אווירה טובה השיחה זורמת ומגיעים ליותר נושאים ומגיעים לעוד מרכיביםשל האישיות ורצונות של הבחור וחוסכים המון דילמות של אחרי הפגישות למה לא דיברתי ע"ז ולמה לא דיברתי ע"ז.

לכן רצוי שהפגישות יהיו מאד זורמות לטובת כולם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2008 14:10 לינק ישיר 

משתוקקת כתב:
לא להקרין נחמדות יתר מעבר לנדרש בעיקר אם אין בכוונתך להמשיך. לא לסיים בטעם טוב מדי..שיוצר אשליה והוא בעצם מבחינתך פרידה יפה.

כ"כ מסכימה, שזה א"א לתאר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2008 11:02 לינק ישיר 

שימי, הקפצה שווה!
בתגובתי אני מתייחסת בעיקר לסיום הפגישה. לשמור על אוירה נעימה, נינוחה, חיובית  ונחמדה, בלי קשר להתרשמות מן הבחורה. יחס של כבוד!  לא להקרין נחמדות יתר מעבר לנדרש בעיקר אם אין בכוונתך להמשיך. לא לסיים בטעם טוב מדי..שיוצר אשליה והוא בעצם מבחינתך פרידה יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2008 09:19 לינק ישיר 

בס"ד

הקפצה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2007 13:06 לינק ישיר 

עשני כרצונו - מסכימה עם כל מילה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2007 13:04 לינק ישיר 

זו דילמה מאוד ישנה שלי.

פעמים רבות אתה קולט כבר בשלבים מוקדמים של הפגישה שזה לא בשבילך. וכאן אני תמיד נקרע בין שני השיקולים:
מצד אחד, 'בין אדם לחבירו', וצריך להיות הכי נחמד בעולם ולא להראות כלפי חוץ שאתה לא מעוניין בה, ומצד שני, אתה נותן לה לחיות באשליות. אתה מפיח בה תקוות שווא. כמו שכתב כאן מישהו, לא אחת קורה שהיא שואלת אח"כ 'אבל היתה אווירה ממש טובה?'.

למעשה, בד"כ אני מעדיף את הגישה הראשונה. כי לפני הכל, צריך להיות בן-אדם. מה עם האשליות? בזה אני מקווה שיש לה את האינטליגנצייה להבין שא"א לשפוט ולבנות כלום על סמך חיוכים ואווירה טובה.

ולשאלתך השנייה, משפט הסיום שלי הוא קבוע ובנאלי להחריד: "נהניתי מאוד. היה ממש נחמד". כמובן שאליו מתלווה חיוך גדול..

זהו, משם אתה מחפש את הדרך הקצרה ביותר לכוס קפה ו/או לכרית ולשמיכה שלך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2007 12:21 לינק ישיר 

חח שושו אני מסכימה. ;)
ליטאי- תפסיק לחיות בסרט שנשים אוהבות גברים מאצ'ואים ושובניסטים שלא שמים עליהם. בנות אוהבות בנים חמודים, רומנטים, שמתעניינים, דואגים, אוהבים וכ"ו. אף אחת לא רוצה להיות בקשר עם גבר שמה שמעניין אותו הוא עצמו בלבד וזורק אחת לכמה שעות לאשתו "תכיני לי מרק!" וכל אחת תשמח לבוא הביתה כשהגבר החמוד והרגיש שלה יעשה לה הפתעה ארוחת ערב וכ"ו. איך אפשר להשוות את סוג היחסים?!
אז תתחיל ללמוד לבשל....
בקיצור- אני יודעת שקשה לך מאוד להתמודד עם עצמך.. ואם זה מה שאתה אומר לנו אני לא רוצה לדמיין אילו עוד מחשבות עוברות לך בראש.. אבל לא להגיד שזה מה שאופנתי. זה לעולם לא יהיה. לא נורא, אתה יכול לעבוד על זה עדיין... ג'נטלמניות זו ה-אופנה וזו תמיד תהיה.

תוקן על ידי עשניכרצונו ב- 07/12/2007 12:22:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2007 12:14 לינק ישיר 

אוירה נחמדה צריכה להיות,בלי שום קשר לתשובה הסופית...

ליטאי, הכל בסדר איתך? גברים לא נחמדים כבר מזמן יצאו מהאופנה
אז כדימה לעבודה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2007 01:37 לינק ישיר 

א. יחס לא נחמד מידי. גברים נחמדים זה לא אופנתי.
ב. תכין פאנצ'ים בבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 23:46 לינק ישיר 
בס"ד

עשניכרצונו הגענו להסכמה מלאה בעיניין! :))!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2007 23:21 לינק ישיר 

מיכלי- אני חושבת שאין עניין להיות קריר אם מעוניינים להמשיך. וברור שהכל בטאקט אם רואים שהבחורה מתה לעוף אז לסיים מהר אבל אם גם לה נעים אז בטח שלהגיד דברים יותר נחמדים מ"היה חביב לילה טוב". זה מייבש וכשאומרים אפילו מילה אחת נחמדה זה כבר עושה מצב רוח שירגש עד הפעם הבאה. אז למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2007 21:54 לינק ישיר 

אסיק_good, לגבי סיום הפגישה אתה מתכוון במקרה שהוא רוצה להמשיך נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היחס שניתן במהלך הפגישה ומשפטי סיום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext