| נשלח ב-10/12/2007 17:47 |
|
| |
מישהו יודע משהו על החוברת מחולת המחניים?
בימים האחרונים הופצה חוברת זו הדנה בפוליטיקות סביב הרב עובדיה ורבני בני ברק
אשמח אם מישהו יעדכן או יסרוק את החוברת לכאן
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 22:03 |
|
| |
כבר העלו את זה באשכול נפרד, את החוברת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2007 09:30 |
|
| |
טוב, אני מכניס לכם את הקטע של העכברים, שיבינו כולם מאיפה יצאה השטות הזו.אני לא מצליח להכניס תמונה אז הקלדתי קטע זה.
והנני בזה באזהרה חמורה לכל הקורא בקונטרס הלז, שלא יעלה חלילה על לבבו איזה מחשבת הרהור כלפי רבותינו גדולי האשכנזים שנזכרו בו, כי אף אם נכשלו באבן הטועים, אין בזה כלום לגרוע מגדולתם, והמה אנשי השם, גדולי הדורות, אשר ממימי תורתם אנו שותים מקנקנם וכדם, ואנו מחוייבים בכבודם עד מקום שידינו מגעת.והנה היה מן הראוי לסיים הקונטרס במילים והוא רחום יכפר עון, וה' הטוב יכפר בעד וכיו"ב, אך לא היא, הגם שאפשר שיסלח ה' לגדולי הרבנים שלהם, שהרי תורה אגוני מגנא וכו', גם חלקם חשיבו כתנוקות שנשבו לענין זה, מכל מקום לא יאבה סלוח לקטנים שבהם, הני עכברי רשיעי, קטני דקטני, שהניחו התורה ועשאוה קרדום לחפור בה, להעמיד דבריהם ודברי רבותיהם בכל מחיר. תולעתם לא תמות, ואשם לא תכבה, והיו לדראון לכל בשר.
תוקן על ידי בורדיאנסקי ב- 16/12/2007 9:31:19
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2007 14:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2007 21:59 |
|
| |
מה אתם כולכם מבלבלים במח???? ראיתם את החוברת? כל עולם התורה הספרדי מלקק דבש ממנה. הכל כתוב בצורה יפה, סוף סוף מישהו כותב דברים נכונים ומשיב לאשכנזים על החוצפות שלהם והיחס המשוני לרב עובדיה שליט"א. איפה כל החסידים שלו, למה אתם לא אומרים מילה טובה?אני לא מבין איפה היתם עד היום? יש למשיהו תשובות למה שכתוב שם בבקשה שיכתוב, מה זה סתם שגולשים פה כותבים דברים לא נכונים? כל מה שהוא כותב נכון מאד, ובאנ אר ג'י כתוב שזה נכד שלו, אז בטח הוא הסכים שזה יצא, אז מה אתה מוחה לי על כבודו. תשיג את החוברת ואחרי זה תדבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2007 13:15 |
|
| |
אני מנצל במה זו בכדי למחות על הפגיעה הקשה בכבודו של הגר"ע יוסף שליט"א.
אותו מחוצף שכתב חוברת זאת, כביכול כנגד שיטות בנושא השמיטה, כנגד הרב אפרתי ובעיקר כנגד גדולי עולם מהדור הזה ומהדורות הקודמים, שהם כביכול טעו וטועים, והכל בכסות של הגנה על כבודו של הרב כאמור.
ובפרט הגדיל כאשר ביזה את האשכנזים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 22:40 |
|
| |
בבא, אתה יכול להשיג את זה בכל ישיבה, הפיצו את זה בכל חור. בחזון עובדיה שמעתי שיש מישהו שיש לו את זה והוא מחלק בירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 20:40 |
|
| |
אם מישהו יכול לשלוח לי את זה אני מאד אשמח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2007 10:12 |
|
| |
נו, מי יעלה קטעים נבחרים מזה לכאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2007 22:34 |
|
| |
מחולת המחנים, קונטרס יפה מאד, מלא שנינות ודברים מענינים על אלו שסתם מזלזלים ברב עובדיה מלא נגד הרב אפרתי ונגד הפנטים שמזלזלים ברב עובדיה, מי שכתב בלבולי מח שיסביר בבקשה את דבריו לא ראיתי שם שום בלבול מח. דרך אגב אומרים שכתב את זה נכד של הראש כולל של יחוה דעת. מעניין ומומלץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2007 22:11 |
|
| |
יש שם הרבה בלבולי מוח כביכול על ידי אברך מיחווה דעת בעניין דעת הרב עובדיה שליט"א
|
|
|
|
|