לא רק מצעד. ניסו שחם אורח הכבוד בגור, נר שביעי של חנוכה.
ניסו שחם הגיע להדלקת נרות בגור
סגן מפקד משטרת ירושלים תנ"צ ניסו שחם, הגיע הערב (שני) להדלקת נרות בביהמ"ד גור בירושלים. שחם הגיע בליווי ח"כ יעקב ליצמן, שהביא בימים האחרונים מספר אורחים להדלקת נרות של כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א.
ירוחם שמואלביץ
א' בטבת התשס"ח 17:46
סגן מפקד משטרת ירושלים תנ"צ ניסו שחם, הגיע הערב (שני) להדלקת נרות בביהמ"ד גור בירושלים. שחם הגיע בליווי ח"כ יעקב ליצמן, שהביא בימים האחרונים מספר אורחים להדלקת נרות של כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א, כשאתמול הגיע לביהמ"ד, מבקר המדינה מיכה לינדשטראוס.
הגעתו של תנ"צ שחם לביהמ"ד גור, עשוי להוות פרק חדש בינו לבין הציבור החרדי, ש"זכה" לאלימות קשה, והדבר קיבל תיעוד בעת הפגנות הימין נגד תוכנית ההתנתקות, כאשר תדרך את מפקד מג"ב בדרום, ואמר לו: "אני רוצה מעצרים, ואני אומר לך כבר, תשתמש במכת"ז, (מכליות להתזת מים) ללא התניות. אל תקרא לי, תפעיל מכת"ז, שישרפו! אל תעשה חשבון, תפעיל מכת"ז ואלות, תתן להם מכות בפלג גוף תחתון, תעבוד איך שאתה יודע לעבוד. אתה יודע אני מומחה לחרדים האלה.. לכן אני אומר לך מעצרים.תשמע לניסו תפורר את הסיפור הזה".
דברים אלו עוררו זעם רב בקרב הציבור החרדי, ובעת מינויו לסגן מפקד ירושלים, היו רבים שהתנגדו לכך, בעיקר מקרב הציבור הדתי והחרדי.
http://ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=1841
נשלח ב-2/3/2022 23:12
עליה לרגל בערב ראש השנה:
בשעה האחרונה התברכו אצל הגרי"ש: הגראי"ל ופמלייתו, הר"י דיויס ר"י פחד יצחק, החכי"ם גפני ומקלב ובכירי המשטרה ניסו שחם וכוזרי.
נשלח ב-2/3/2022 22:59
היום נכנס המטונף הלזה לכלא לרצות עונש מאסר של 10 חדשים (בעסקת טיעון) על עבירות ***
נשלח ב-15/1/2012 22:43
brury אתה אובססיבי חולוני, מניעיך לא ברורים מטרתך כן.
נשלח ב-15/1/2012 22:38
אתה תינוק שנשבה... או אה תינוק...
נשלח ב-15/1/2012 22:34
המסתתר לא יעזור לכם כלום! הציבור החרדי מעדיף קשר עם תינוק שנשבה, ולא עם חבורת סיקריקים הזויים שממאיסים את התורה והידות כולה... וחבריהם של אחמדניז'הד!!!
נשלח ב-15/1/2012 22:26
נזכרתי.
נשלח ב-12/12/2007 18:10
איזה מומחה למקוללים ולקללות יש לנו כאן.
נשלח ב-12/12/2007 18:04
astrolog כל מה שכתבת הוא בבל"ת.
ליצמן הוא נציג נאמן לגדולי התורה, ומשרת את ציבור הבוחרים של יהדות התורה בכל לב
נשלח ב-11/12/2007 22:26
אוקיי, אני יחזור על זה בפעם המיליון למרות שכבר נמאס לי להישמע כמו תקליט שחוק... האיש המוכשר הזה העונה לשם יענקל ליצמן פשוט מקולל בגלל שלא קיים את הוראת הרוטציה של הרבי ה"לב שמחה" מגור זי"ע. לכן כל מה שהוא עושה או מנסה לעשות בקדנציה הנוכחית שלו, פשוט נכשל ונגמר בביזיון גדול! ככה זה היה כשלחם בכל כוחו נגד כניסה לממשלת אולמרט מתוך הנחה שהתבררה כשגיאה גדולה ופטאלית שלאולמרט אין אלטרנטיבה והוא יאלץ לשלם כל מחיר. כך היה כשהתעקש גם כשהתבררה לו טעותו וליברמן זחל לממשלה ועדיין הוא החזיק בתפקיד החשוב של יו"ר וועדת הכספים להמשיך בעקשונותו וכך הפסיד גם את ראשות וועדת הכספים. כך היה כשיצא נגד רוב חברי מועצת גדולי התורה שתמכו בפרוש במאבק לראשות העיר ביתר, אבל ליצמן הימר דווקא על הסוס המפסיד תוך שהוא ממשיך במהלכים פוליטיים הזויים גם כאשר המערכה הוכרעה. האם זה לא ברור שהאיש מקולל?
נשלח ב-11/12/2007 21:57
אני ממשפחה של חסידי גור
והאמת,
אני מתביישת
מכולם, דוקא ניסו שחם שהוא שיא הפרוסט?
תמהתני אם הרבה יודע מי זה ניסו שחם.
נשלח ב-11/12/2007 20:25
שינסו אנשי גור להבין למה זכו
לתדמית שכזו שאין חולק אחריה בכל שדרות הציבור החרדי
נשלח ב-11/12/2007 18:10
גישה של מלחכי פינכה ואוכלי קורצה..
נשלח ב-11/12/2007 18:04
שרץ,לא שרץ,כל עוד ניתן להפיק איזשהו תועלת ממנו-כל זה כדאי.
נשלח ב-11/12/2007 17:59
לטהר את השרץ ניתן בק"נ טעמים.
ברכותיי למוצאי הטעמים. (מתפעל, שדיאור וכו') אך השרץ יישאר שרץ.
נשלח ב-11/12/2007 13:28
היות והוא מומחה לחרדים--הוא צריך להתעדכן באופן שוטף בנעשה בחדרי חרדים שונים
חוץ מזה--גור כנראה מעונינת בזיקה למשטרה.