בית פורומים שידוכי חרדים

לילה טוב לכולם.... אני פשוטמתוקה החלפתי ניק...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2007 23:16 לינק ישיר 
לילה טוב לכולם.... אני פשוטמתוקה החלפתי ניק...

ומכיון שזה פורום שידוכים אז כבר אשאל אתכם..... האם יש כאן כמוני? בני או בנות 19 או אפילו קצת יותר אבל פשוט צעירים או צעירות שחושבים שכבר רווקים זקנים??? ומבולבלים.. שבטוחים שכל פגישה שלא תבוא זה פשוט לא יהיה זה? אוף... איך אני אמצא את זה שהוא הסגנון שלי? איך אני אדע להיפגש עם אחד כזה??
תודה...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2008 20:58 לינק ישיר 

חח נושא ישן ותלוש....
ואני ממש צוחקת שאני קוראת את האשכול הזה...
:-)

בהצלחה לכולם חיים טובים ויפים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2008 20:22 לינק ישיר 

לבתדוד היקרה...מיידלע  כבר מיידלע גדולה...((19?סיימה לימודים?!))ועכשיו היא צריכה להתחיל לחשוב על כל השטויות וההתכתבויות האלה באינטרנט.לפני זה כשהיא למדה לחוצים(או בגרויות) לא היה זמן...אבל עכשיו..לפני שהיא ממשיכה...דבקה סבבה...שתהנה...
סתם ככה היא בטח נורא מתרגשת...מי אמר לך?אולי היא רוצה להתחתן?או סתם...זה חוויה כל הקטע של השידוכים...
((תנו לי אני מבינה.......סתם בצחוק...אבל זה באמת חוויה...אחרות שעברו את זה יכולות להגיד לך...))
את באמת בת כמה שכתוב לך בפרופיל?אם כן...אז מה את עושה פה?
אבל...מיידלע הינה משהוא שאמרה לי חברתי...כחי אותו לחיים"את יודעת שהכל מגיע בזמנו וכשהוא יבוא פשוט תדעי שזה הוא"בהצלוחא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2008 23:15 לינק ישיר 

למידלה היקרה , מה כל השטויות וההתכתבויות האלה באינטרנט את צעירה וכל החיים לפניך נצלי זאת יותר ברצינות מאשר לבזבז זמן מול המסך , את יודעת שהכל מגיע בזמנו וכשהוא יבוא פשוט תדעי שזה הוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2007 22:19 לינק ישיר 

צאו מזה אני ממש לא בלחץ.. סתם הרגשה שהרגשתי ביום שפתחתי את האשכול, אני צעירה ומאושרת... וסה"כ חודש שעבר עשיתי 19...
וסתם ככה שפתחתי את האשכול התכוונתי לדון על ההרגשה שמרגישות הרבה בנות שרק נפגשו אפילו רק עם בחור אחד.... שהם כאילו כבר (לא זקנות..) אבל מרגישות כבר עמוק בתוך זה....
ואני שואלת את זה מתוך שהרבה חברות אמרו לי את זה.. וזה גם מה שאני הרגשתי עד לא מזמן.. ויצאתי מזה.. חלאס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2007 21:33 לינק ישיר 

אני חושב שאין טעם לצאת לשידוכים לפני גיל 20 21 זה הגיל הכי אידאלי לדעתי להתחיל לשמוע..

אני חושב שזוג צריכים להיות בשלים צריכים להכיר קצת את החיים ולא ככה ליפול כמו משום מקום פתאום להתחיל לבנות חיי זה קשה אם לא יודעים כלום קודם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2007 21:08 לינק ישיר 

דווקא כאן ליטאי ענה לעניין. את באמת לא צריכה להיות לחוצה.
אולי בגיל 21 צריך להחיל להלחץ. באמת באמת קחי דברים בפורפורציות.. יש כאלו שמוצאות מהר יותר ויש שלא. זה פשוט עניין של עד שמוצאים מישהו שרוצים.. יש כאלו שהם פחות בררניות- הם מתחתנות ראשונות.. בדכ אלו שחלמו מאז שהן בכיתה ו' להתחתן %) וכמובן יש את אלו שפשוט היה להם את ה"מזל" למצוא מהר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2007 20:54 לינק ישיר 

עוד תגובה אופיינית של ליטאי...
תצא מזה, הפסקנו להתרגש ממך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2007 01:44 לינק ישיר 

עוד ילדה שכמה חברות שלה התחתנו ומרגישה זקנה...
תצאי מזה, את בקושי בת 19..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2007 20:42 לינק ישיר 

שושניתוש, למה את חושבת שאני לא חרדית?
אני חרדית +

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2007 17:01 לינק ישיר 

הלוואי.. בע"ה בקרוב אצל כולנו... ואודיע! בל"נ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2007 07:49 לינק ישיר 

כנראה שאת לא חרדית בכל מקרה מיידעלה זה הגיל ושיהיה בהצלחה. תודיעי אם יש משהו מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2007 22:19 לינק ישיר 

כל אחד מרגיש ת' עצמו בוגר רק אחרי שהשנים עוברות הוא מגלה כמה שהוא לא היה כזה בוגר
בכל אופן אני גם מאחלת לך בייבי בגיל 24 רק תזכרי ש "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום"!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2007 12:59 לינק ישיר 
poupee

שלום לך....
אני לא כ"כ חושבת שאני צעירה מדי מכדי להתחתן... אני מרגישה מאד בוגרת ומאד מוכנה לזה.. ובקשר לשנות הסמינר אז אני כבר בו' סמינר.. זה לא שיש לי עוד שנה אני בסוף.. ואני גם רוצה ומוכנה לזה אז למה לא?
:-)
בגיל 24 אני מאד מקווה שאהיה כבר עם בייבי חמוד.

"כל מה דעביד רחמנא לטב עביד"
   תן בנ"א הכל לטובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2007 08:44 לינק ישיר 

חברה יש עוד דברים חוץ מלהתחתן... ואת באמת קטנה. לי יש ניסיון. והאמת שושניתוש צודקת בקשר לחוויות של הבחורים. אחי לומד בחברון (לא בשידוכים עדיין) ומספר לי כל מיני שמות של חברותי שנפגשו עם חברים מהישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2007 01:44 לינק ישיר 

מיידעלה, אולי את פשוט מדי צעירה בשביל להיות בשידוכים?
לא יודעת 19 נשמע לי ממש מדי צעיר, אני התחלתי לשמוע כשהייתי בת 23 ועד שממש נכנסתי לזה פעם ראשונה שיצאתי נראה לי שהייתי כבר 24 וזה בהחלט גיל שאת מספיק בוגרת ושקולה בשביל לקחת ת' דברים בפרופורציה נכונה
החיים לפניך, למה להלחץ? לא חבל לפספס את השנים היפות בסמינר בלחצים מיותרים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לילה טוב לכולם.... אני פשוטמתוקה החלפתי ניק...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext