ומכיון שזה פורום שידוכים אז כבר אשאל אתכם..... האם יש כאן כמוני? בני או בנות 19 או אפילו קצת יותר אבל פשוט צעירים או צעירות שחושבים שכבר רווקים זקנים??? ומבולבלים.. שבטוחים שכל פגישה שלא תבוא זה פשוט לא יהיה זה? אוף... איך אני אמצא את זה שהוא הסגנון שלי? איך אני אדע להיפגש עם אחד כזה??
תודה...
נשלח ב-29/1/2008 20:58
חח נושא ישן ותלוש....
ואני ממש צוחקת שאני קוראת את האשכול הזה...
:-)
בהצלחה לכולם חיים טובים ויפים...
נשלח ב-29/1/2008 20:22
לבתדוד היקרה...מיידלע כבר מיידלע גדולה...((19?סיימה לימודים?!))ועכשיו היא צריכה להתחיל לחשוב על כל השטויות וההתכתבויות האלה באינטרנט.לפני זה כשהיא למדה לחוצים(או בגרויות) לא היה זמן...אבל עכשיו..לפני שהיא ממשיכה...דבקה סבבה...שתהנה...
סתם ככה היא בטח נורא מתרגשת...מי אמר לך?אולי היא רוצה להתחתן?או סתם...זה חוויה כל הקטע של השידוכים...
((תנו לי אני מבינה.......סתם בצחוק...אבל זה באמת חוויה...אחרות שעברו את זה יכולות להגיד לך...))
את באמת בת כמה שכתוב לך בפרופיל?אם כן...אז מה את עושה פה?
אבל...מיידלע הינה משהוא שאמרה לי חברתי...כחי אותו לחיים"את יודעת שהכל מגיע בזמנו וכשהוא יבוא פשוט תדעי שזה הוא"בהצלוחא
נשלח ב-28/1/2008 23:15
למידלה היקרה , מה כל השטויות וההתכתבויות האלה באינטרנט את צעירה וכל החיים לפניך נצלי זאת יותר ברצינות מאשר לבזבז זמן מול המסך , את יודעת שהכל מגיע בזמנו וכשהוא יבוא פשוט תדעי שזה הוא
נשלח ב-19/12/2007 22:19
צאו מזה אני ממש לא בלחץ.. סתם הרגשה שהרגשתי ביום שפתחתי את האשכול, אני צעירה ומאושרת... וסה"כ חודש שעבר עשיתי 19...
וסתם ככה שפתחתי את האשכול התכוונתי לדון על ההרגשה שמרגישות הרבה בנות שרק נפגשו אפילו רק עם בחור אחד.... שהם כאילו כבר (לא זקנות..) אבל מרגישות כבר עמוק בתוך זה....
ואני שואלת את זה מתוך שהרבה חברות אמרו לי את זה.. וזה גם מה שאני הרגשתי עד לא מזמן.. ויצאתי מזה.. חלאס.
נשלח ב-19/12/2007 21:33
אני חושב שאין טעם לצאת לשידוכים לפני גיל 20 21 זה הגיל הכי אידאלי לדעתי להתחיל לשמוע..
אני חושב שזוג צריכים להיות בשלים צריכים להכיר קצת את החיים ולא ככה ליפול כמו משום מקום פתאום להתחיל לבנות חיי זה קשה אם לא יודעים כלום קודם...
נשלח ב-19/12/2007 21:08
דווקא כאן ליטאי ענה לעניין. את באמת לא צריכה להיות לחוצה.
אולי בגיל 21 צריך להחיל להלחץ. באמת באמת קחי דברים בפורפורציות.. יש כאלו שמוצאות מהר יותר ויש שלא. זה פשוט עניין של עד שמוצאים מישהו שרוצים.. יש כאלו שהם פחות בררניות- הם מתחתנות ראשונות.. בדכ אלו שחלמו מאז שהן בכיתה ו' להתחתן %) וכמובן יש את אלו שפשוט היה להם את ה"מזל" למצוא מהר.
נשלח ב-19/12/2007 20:54
עוד תגובה אופיינית של ליטאי...
תצא מזה, הפסקנו להתרגש ממך...
נשלח ב-18/12/2007 01:44
עוד ילדה שכמה חברות שלה התחתנו ומרגישה זקנה... תצאי מזה, את בקושי בת 19..
נשלח ב-17/12/2007 20:42
שושניתוש, למה את חושבת שאני לא חרדית?
אני חרדית +
נשלח ב-17/12/2007 17:01
הלוואי.. בע"ה בקרוב אצל כולנו... ואודיע! בל"נ
נשלח ב-16/12/2007 07:49
poupee
כנראה שאת לא חרדית בכל מקרה מיידעלה זה הגיל ושיהיה בהצלחה. תודיעי אם יש משהו מעניין.
נשלח ב-12/12/2007 22:19
כל אחד מרגיש ת' עצמו בוגר רק אחרי שהשנים עוברות הוא מגלה כמה שהוא לא היה כזה בוגר
בכל אופן אני גם מאחלת לך בייבי בגיל 24 רק תזכרי ש "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום"!!!!
נשלח ב-12/12/2007 12:59
poupee
שלום לך....
אני לא כ"כ חושבת שאני צעירה מדי מכדי להתחתן... אני מרגישה מאד בוגרת ומאד מוכנה לזה.. ובקשר לשנות הסמינר אז אני כבר בו' סמינר.. זה לא שיש לי עוד שנה אני בסוף.. ואני גם רוצה ומוכנה לזה אז למה לא?
:-)
בגיל 24 אני מאד מקווה שאהיה כבר עם בייבי חמוד.
נשלח ב-12/12/2007 08:44
חברה יש עוד דברים חוץ מלהתחתן... ואת באמת קטנה. לי יש ניסיון. והאמת שושניתוש צודקת בקשר לחוויות של הבחורים. אחי לומד בחברון (לא בשידוכים עדיין) ומספר לי כל מיני שמות של חברותי שנפגשו עם חברים מהישיבה.
נשלח ב-12/12/2007 01:44
מיידעלה, אולי את פשוט מדי צעירה בשביל להיות בשידוכים?
לא יודעת 19 נשמע לי ממש מדי צעיר, אני התחלתי לשמוע כשהייתי בת 23 ועד שממש נכנסתי לזה פעם ראשונה שיצאתי נראה לי שהייתי כבר 24 וזה בהחלט גיל שאת מספיק בוגרת ושקולה בשביל לקחת ת' דברים בפרופורציה נכונה
החיים לפניך, למה להלחץ? לא חבל לפספס את השנים היפות בסמינר בלחצים מיותרים?