הפורש ממכם באהבה!!!!!!!!!
בעקבות הקמתו של האינטרנט החרדי הכשר בימים הקרובים אני עומד לפרוש ממכם עקב כך שאתר הייד פארק אינה נכללת ברשימת האתרים המאושרת.
ברצוני לומר לכם חברים נחמדים, היינו שנים יחד, שוחחנו, רבנו, התכסחנו, ולפעמים גם השלמנו, הייתם יריב הוגן ולפעמים גם קשה, נהנתי מהפורום ונהנתי להיות חבר בו, אני מאחל לכם הצלחה בהמשך דרככם גם לאלו שלא סבלתי את השקופותיהם.
גם כשאני פורש ממכם אני רוצה לבקש ממכם לזכור, גם אם הדיעה שלכם שונה ממני זכרו דבר אחד כולנו יהודים וחרדים, גם אם מישהו כאן לא סובל חרדים היושבים ללמוד עליו לזכור שזה העיקר והתכלית של החיים כל השאר זה רק שטויות, אנחנו עובדים כל יום ללחמנו כי אין לנו ברירה, כי אנחנו לא מסוגלים לשבת ללמוד, זה לא אומר שאנחנו שונאים עמלים בתורה, זה לא אומר שאנחנו החשובים ביהדות והם האנשים הפרזיטים, זה ס"ה אומר שאנחנו לא הצלחנו להוות נדבך להיות האדם השלם שהקב"ה רוצה, ואנחנו גם עושים את רוצונו של הקב"ה.
גם כשאני התקפתי את האנשים שלא סבלתי את ההשקפה שלהם ועשיתי זאת בכל התוקף, לא משום שאני שונא את אותו אחד שהתקפתי, ממש לא!!! אין לי שום דבר נגד אחד הכותבים כאן באופן אישי, כל הויכוח שלי היה עקרוני והתקיפות היתה הצורה להראות את הסלידה מהשיטה הזאת.
יחד עם זאת מי שנפגע מדבריי הנני מבקש את סליחתי.
ממני הפורש ממכם באהבה
נ.ב עוד אהיה כאן ימים מספר עד להתחברות.
 |
|
|