| נשלח ב-1/1/2008 09:30 |
|
| |
אוצר החכמה במחיר זול מאד. מודעה שמתרוצצת ברחבי הפארק.
חדש !
אוצר החכמה - המאגר התורני הגדול ביותר בעולם
מהיום ניתנת האפשרות לכל אחד לשכור את התוכנה הכל כך מבוקשת, בגירסא הכי חדשה - גירסא 6.0, במהדורה המלאה המכילה עשרים ושמונה אלף ספרים (28,000!!!), כולל כל אפשרויות החיפוש המגוונות, במחיר שוה לכל נפש:
28$ לחודש בלבד
אם עד היום חלמת שתהיה לך את התוכנה המדהימה הזו,
אך לא היה זה בהישג ידך, מעכשיו כל אחד יכול.
אפשרות למהדורת חב"ד – אוצר החכמה, בינה ודעת, הכוללת את כל ספרי חב"ד, גם כאלו שלא נדפסו זה שנים רבות, בתוספת תשלום.
פרטים נוספים על התוכנה - הספרים הכלולים בה, אפשרויות החיפוש ועוד ועוד, באתר אוצר החכמה: http://www.otzar.biz/
הכמות מוגבלת ולכן כל הקודם זוכה!!!
למען הסר ספק: המדובר על תוכנות מקוריות לחלוטין, לא העתקה ח"ו.
לפרטים: *[email protected]
נא להשאיר כתובת אימייל או טלפון. עדיף שניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 23:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 23:37 |
|
| |
| jaimke כתב: |  | אני רוצה גם להצטרף לקניה האם מישהוא יכול לשלוח לי פרטים ל [email protected]
או לשלוח sms או לטלפן 0526988487 נורא חשוב לי לקנות ,אז עשו חסד.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 19:25 |
|
| |
אני רוצה גם להצטרף לקניה האם מישהוא יכול לשלוח לי פרטים ל [email protected]או לשלוח sms או לטלפן 0526988487 נורא חשוב לי לקנות ,אז עשו חסד....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2008 19:23 |
|
| |
ובא לציון גואל.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2008 12:14 |
|
| |
טוב, רק לעשות קצת סדר:
אני קיבלתי את המייל ישירות מאדם מאד אמין, ועם כתובת מייל אחרת, הישירה של המארגן שידוע לי בשמו המלא.
נראה לי ש*הוי אומר* לא הבין את הנקודה: יש כאן אדם פרטי שהגיע להסכם עם אוצר החכמה על רכישה מרוכזת של התוכנה, כאשר על כל 10 רוכשים תתקבל הנחה של 100 דולר לכל אחד, אבל ההנחה מוגבלת עד לחצי מחיר, כלומר 1050 דולר למאה איש או יותר.
לגבי התשלומים: בהודעה הראשונית שהופצה נאמר כפי שנכתב כאן שה-1050 דולר יחולקו ל-36 תשלומים של 28 דולר. כפי שהבנתי כרגע יש ויכוח בעניין התשלומים וייתכן שהמבצע יהיה רק במזומן או בתשלומים מועטים. כמו כן עדיין לא נרשמו 100 איש וצריך עוד כמה בודדים כדי לקבל את ההנחה המקסימלית.
ושוב: חשוב להדגיש כי מדובר בעיסקה פרטית עם אוצר החכמה ולא במכירה מאורגנת מטעמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2008 17:30 |
|
| |
אני מכיר מישהו ששוכר מהם כבר תקופה בלי שום בעיות.
בכלל, מה יכול לקרות? הרי התוכנה אצלך, אם כבר הם צריכים לסמוך על השוכרים שישלמו ולא יברחו, וזה כבר באמת בעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2008 14:28 |
|
| |
מצחיק אחד, אז מה אם זה לא רשמי מטעמם, עוד מעט תגיד לי גם שההשכרות רכב זה לא מטעם מאזדה, ותפתח אשכול על 'חשש לסכנה גדולה', אז נניח שזה סתם מישהו שקנה כמה תוכנות בשבוע הספר שאז זה עולה בשלושים אחוז פחות, וחושב להשכיר אותם ולעשות כמה גרושים.
אז מה אם באתר הרשמי שלהם הם סוחטים את האנשים עם מחירים מטורפים ולא הגיוניים. זה אומר שאין בזה הגיון כלכלי?
הנה תעשה חשבון פשוט נניח שהם קנו את התוכנה באלפיים דולר המחיר המלא, ולא בשבוע הספר (שאז זה עולה מסתמא איזה 1400 דולר), עכשיו תעשה חשבון כמה חודשים לוקח להם לכסות את ההשקעה ולהתחיל להרויח? שלושים ומשהו חודש כשלוש שנים. ואחרי זה הם מרויחים כל שנה 336$ שזה כ-15% לשנה. מה רע. הלואי עלי. רק מה זה עסק עם די הרבה כאב ראש. אז אם הם קנו את זה בשבוע הספר ב1400 דולר אז זה כבר הרבה יותר הגיוני, כי אז הריוח הוא כבר יותר מעשרים אחוז לשנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2008 07:58 |
|
| |
מאוצר החכמה ענו לי שהם לא מכירים את ההצעה הזו והם הולכים לבדוק עוד היום במה מדובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2008 20:05 |
|
| |
זהירות : חשש לסכנה גדולה
מבלי שבדקתי לעומק, זה נראה כמו מעשה רמייה ושומר נפשו ירחק מהם.
והנה החששות :
1) המחיר מצחיק. אם תסתכלו במחירון באתר הרשמי http://www.otzar.biz/ תבינו מיד שמשהו חשוד כאן. אם מדובר בשימוש דרך האינטרנט, אז איכשהו זה הגיוני (המחיר הרגיל לחודש צפייה הוא 50$ לא כולל הדפסה), אבל אם זה כולל את הדיסק הנייד (שעלותו לבד יותר מאלף דולר) זה חסר הגיון כלכלי.
2) המייל: המייל הרשמי הוא [email protected] ולא מייל של Gmail (שכידוע מחלק מייל חינם לכל דיכפין).
אני אשלח מייל לאוצר החכמה לברר עוד, אבל חובה להיזהר והלוואי וחשדתי בכשרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2008 16:34 |
|
| |
אולי מישהו יכול להעלות את זה לפורום בח"ח בבקשה
|
| נשלח ב-1/1/2008 16:15 |
|
| |
שלחתי להם ואמרו לי שכדי לקבל את המחיר הזה צריך לארגן קבוצה של 10 שכולם יקבלו את המחיר הזה.
לכן אני מארגן קבוצה לשכור את אוצר החכמה המלא הגירסא החדשה 28,000 ספרים ב28$ לחודש.
המצטרף ה11 יצטרך לארגן קבוצה חדשה. כל הקודם זוכה.
טוב, על התוכנה עצמה אני לא צריך להאריך יש לאוצר החכמה אתר שם אפשר לראות ולהתרשם ולהתנסות בתוכנה (בגירסא עתיקה, אבל בכל זאת מדהים). היא כוללת מה שאתם לא רוצים כל ספר שהוא, גם חדשים וגם ישנים ונדירים, כולל ש"ס עוז והדר חזו"א ועוד ועוד.
תחשבו בהגיון, המחיר הזה זה גרושים והוא בכלל לא בפרופורציה למחיר של התוכנה שהוא בערך 2000$ טבין ותקילין.
במחיר הזה לא הגיוני בכלל לקנות.
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|