הפוסט הזה מיועד לכל אלה שנתקלו בצורה זו או אחרת בבלוג "הרהורים מותרים". רגע, אני שותה את הג'ק דאניאלס שהביא לי חבר בישיבה מהדיוטי פרי אחרי שחזר מחתונה של דודה של שכן של סבא שלו ז"ל בחו"ל.
יופי.
בעקבות הסיפור האחרון שהיה נראה לי שכבר ראיתי אותו באיזה מקום, ובעקבות ההערה שהעיר מישהו בבחדרי שיש לסיפור הנ"ל כמה גירסאות, רציתי לשאול אתכם עד כמה אתם מאמינים לסיפורים שמובאים בבלוג הזה?
אתם לא חושבים שיש פה משהו מסריח? אני אישית מאוד, אבל מאוד!!! חושב שמדובר באדם שיושב ומפברק דמות מסויימת שעמה הוא מזדהה.
לא שזה אסור, הרהורים הרי מותרים לא?
נשלח ב-25/2/2009 00:47
אני באמת לא מבינה אותכם, אני שמתי לב באמת הרבה בפורום הזה שאתם נוהגים לא להאמין לאנשים, תפסיקו! התורה מצווה אותנו לשפוט לכף זכות ולהגיד על אדם שהוא שקררן כשאתם בכלל לא מכירים אותו זה בדיוק ההפך,! אתם לא יכולים לדעת ואין שום סיבה שהוא ישקר, אם זה כל כך נשמע לכם מופרח והזוי אל תקראו בבלוג הזה וזהו אבל תשפטו לכף זכות אתם פגעתם בנפש מישראל הוא בעצמו אמר שנפגע והוא לא התכוון להזיק לאף אחד הוא פשוט שופך את הלב ואתם יצאתם עליו עם קידונים וחרבות מה יש לכם..וגם אם זה היה ממש מזמן רק עכשיו נתקלתי בזה ואלה שעשו את זה תבינו מה עשיתם, אולי אפילו תבקשו סליחה, זה לא יפה!!!
נשלח ב-24/2/2009 22:31
הבינותי. תודה.
נשלח ב-24/2/2009 22:30
לא, כי כל הבלוג שלו זועק את ההיפך מאדם שומר ת"ו
נשלח ב-24/2/2009 22:18
אהה.. תפוז.. אין לי גישה.. :(
על מה מדובר?
נשלח ב-24/2/2009 21:40
אורן, קרן הביאה את הלינק לבלוג, שתי הודעות מעליך.
שחר, למה לא נראה לך שהוא חרדי, כי הוא לא בישיבה???
נשלח ב-24/2/2009 21:35
אפשר להבין על איזה בלוג מדובר?
נשלח ב-24/2/2009 21:33
שמעתי פעם על הבלוג הזה.
הוא לומד בפתוחה? כי אם כן.... אז הוא קצת נשמע מוכר.
בכל מקרה, בשבילי הוא לא נשמע חרדי. לא. ממש לא.
נשלח ב-24/2/2009 20:55
הקפצה לטובת החדשים. (מקווה זה בסדר מבחינת המנהלים...)
אני מגנה ומוקיעה את התבטאותו כי הפורום (שלנו) רדוד. ולמרות זאת אני חושבת שמדובר בבחור מוכשר מאוד, אשר מתעד את חייו וחוויותיו מתוך פתיחות, כנות ויושר לחלוטין.
הכרתי את הבלוג לפני כמה שבועות בלבד-קראתי את כל כולו בשקיקה ביום אחד. אין ספק שהדברים נכתבו מן הלב-כבר הרבה זמן לא קראתי משהו שכ"כ נגע לליבי וכ"כ הזדהיתי. ראוי לציין שהבלוג מלא בהרבה תובנות ומסרים על המציאות והסיטואציות אותן אנו חווים.
נשלח ב-7/4/2008 02:42
אני מבין שמבחינתך שקרים זה בסדר, כי הרי מזה משנה העיקר רק לקרוא ולהנות? 99% נכנסים לבלוג הזה רק כי הם בטוחים באמת ובתמים שהמעשיות האלה אמיתיים, האחוז שנכנס בלי קשר לאמיתות זה כנראה אתה...
נשלח ב-7/4/2008 01:41
בס"ד
שוב אומר את דעתי מה זה משנה אם הדברים נכונים או לא, ברור שהסיפורים שלו או שקרו באמת או שבטוח שהם יכולים לקרות באמת.
כשאתם קוראים ספר באמת חשוב לכם אם הסיפור הוא אמיתי או לא כדי שתהנו מהקריאה?