שלום, אני מחפש שדכנים לאנשים אמידים ועשירים בני המעמד הגבוה, האם מישהו כאן מכיר ? אם אפשר בבקשה ללא תגובות ציניות, רק לעזור ליהודי. תודה.
נשלח ב-8/2/2008 00:17
חה חה חה קרועים אתם !
נשלח ב-8/2/2008 00:13
וואו, סמארטXYZ (או בקיצור - סמרטוט), ממש עלית עלי. אני משתמש בניק שלי על מנת לגרום לקוראים להגדיל את צריכת הקיגל/שניצל ובכך לגרוף רווחים נוספים לכיסי. איי, נוכל שכמותי...
נשלח ב-7/2/2008 21:03
אני רק רוצה להבין - נהיית עשיר מהקיגל או מהשניצל? את רוצה להתחתן עם הבת של שטיסעל?
נשלח ב-3/2/2008 14:45
רציתי להוסיף, מנסיוני פשוט צריך לרדוף אחרי שדכנים,
אך--
עדיף וכדאי מאש שתהיה משפחה תומכת , שזה יותר חשוב מכסף לעיני השדכן והוא מנהל את הרדיפה, ועדיף משהוא שאתה סומך עליו שיוכל לבדוק לעומק כל הצעה.
כסף אמנם חשוב, אך זה לא אומר הרבה , כי יש לכך כל כך הרבה פרמטרים.
ויש לי נסיון עם מגוון רחב של שידוכים בכל הגוונים והארנקים.
ואם רוצים משהוא טוב.כל צד מתפשר היכן שהוא כך לפחות התחושה שיש תמיד.
ואם לא מוכנים "להתפשר" אז קשה יותר. אך תלוי על מה מתפשרים ומה מקבלים בתמורה.
נשלח ב-1/2/2008 13:06
קיגל
אשכנזי מחפש בחורה ממוצא אשכנזי בלבד ומצמצם את מסגרת האפשרויות שלו ללא סיבה שנראית מוצדקת, ולפעמים מפסיד בחורה טובה יותר ממוצא ספרדי. אבל מה כבר אפשר לומר לו, זה עניין של חינוך שהפך אותו לבטוח בכך שהעדה המשותפת תתרום לזוגיות המון (ואולי אחרי החינוך זה באמת כך).
אדם בעל כסף שיחפש בחורה עם כסף, גם הוא מצמצם את מסגרת האפשרויות ועלול גם הוא להפסיד בחורה טובה יותר שאין לה את אותו סכום כסף. אלא שכאן יש לשאול, האם גם הוא בטוח שבגלל מאתיים אלף שקל כדאי לו להעביר את חמישים שנות הנישואים שלו עם בחורה פחות טובה?
נשלח ב-31/1/2008 18:27
קיצור שניצל.....אתה צריך שדכן רגיל....ותחכה בסבלנות עד שתגיע אישה שתתאים לך....כמו שכולם עושים...לא רק עשירים...((לא רוצה לעצבן יותר.. אבל יש עוד קצת בעיות...כמו..."היא רוצה אותי או את הכסף"...))
נשלח ב-31/1/2008 17:24
כנראה כי בנתיבות יש מובטלים רבים שיושבים במבואות של הבנינים ומפצחים גרעינים.
נשלח ב-31/1/2008 15:42
אבוד בגולה למה דווקא מנתיבות מגיע המובטל???
זה פשוט קרץ לי ככה מבין השורות...
אז סוורי שזה לא קשור לנושא..
נשלח ב-31/1/2008 15:27
וחוץ מיזה למה שלא תתרום מהונך לאחרים?... למה תמיד כסף לכסף?
נשלח ב-31/1/2008 15:18
ברור שסטטוס כלכלי הוא נתון. אבל הוא רק נתון בתוך משוואה. אדם שכל מה שיש להציע זה סטטוס כלכלי, זה גו'צי לבדואי. לא כל האנשים עם סטטוס כלכלי צריכים שידוכים מיוחדים. אני מכיר אנשים מסטטוסים שונים שהתחתנו. כל עוד אתה לא מילארד או משהו כזה, אין סיבה שיהיה לך קשה במיוחד למצוא שידוך.
נשלח ב-31/1/2008 13:32
למה אתה חושב שכולם פה מבני ברק או ירושלים?! אני אישית כל חיי גרתי וגדלתי בין חילוניים ואני ממש שמחה על כך! ואני גם מתכוונת להשאר בסטאטוס הזה. מכאן שזה לא משנה היכן גרים אלא איך חושבים!
נשלח ב-31/1/2008 09:33
תראו, כל מה שכתבתם טוב ויפה על המסך בפורום. הבעיה היא שהמציאות שונה שונה שונה לגמרי ממה שאתם חושבים. אינני מדבר על בדאוים עם נעלי גוצ'י או מקבצי נדבות המדמיינים כי הם אמידים כמו שהזכירו בכאן. בתור מי שלא חי בב"ב/י-ם הדבר ידוע שסטטוס כלכלי הינו פרמטר חשוב ובעיקר בשידוכים בהם אין היכרות מוקדמת לבני הזוג.
על כל פנים, אם יש מישהו עם ניסיון בנושא, בבקשה (תיאוריות יש מספיק).
נשלח ב-31/1/2008 00:03
ליטאי הוי! אחד הדברים החכמים ששמעתי!!! ועוד זה כל כך מתאים לכאן! אני מצדיעה!
נשלח ב-30/1/2008 21:45
גם אני בדעה שהגיע הזמן לפרופורציות... אחד שמרוויח כמה אלפי שקלים חושב שהוא כבר אמיד... חוץ מהעניין שכסף בלא השכלה כללית זה כמו נעלי גוצ'י לבדואי...
נשלח ב-30/1/2008 20:59
שנימיכל, דווקא לתגובה כמו שלך חיכיתי. שימי לב, הורייך לא חיפשו חרדי "סטנדרט" שישב וילמד כל היום אלא דווקא בחור שברצונו לצאת ולהתפרנס (בניגוד למקובל)...
ומלבד זאת, אין זו זכותו של אדם לדרוש שצד שני יכניס כמוהו ??