בית פורומים פורום רבי שלמה קרליבך

רשימת שירים של קרליבך המבוצעים בפי זמרים אחרים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2008 17:54 לינק ישיר 
רשימת שירים של קרליבך המבוצעים בפי זמרים אחרים?

שלום,
האם יש למישהו רשימה של שירי הרב קרליבך המבצועים בידי אמנים אחרים?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2013 23:42 לינק ישיר 

יהודה גרין הינו תלמיד של ר' שלמה:

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/1/2013 00:21 לינק ישיר 

יצחק מאיר וחברים עתה התחיל לשיר קרליבך (הוא מאוד לא מדוייק בצורה ששר), וכן יהודה גרין שר הרבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2013 00:14 לינק ישיר 

יש גם עכשיו להקה חדשה בשם "נפשנו" ששרים קרליבך: 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2012 07:32 לינק ישיר 

השירים של שלמה עדיין הכי מעודדים שיש
אברהם פריד שר בפני חייל צה"ל עם ישראל חי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2008 19:41 לינק ישיר 

יישר כח, גם אני הורדתי ונהניתי, באמת "פיספסתי" את ההעלאה היפה הזו כי לא בדקתי שוב את האשכול הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2008 19:15 לינק ישיר 

עכשיו הצלחתי. תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2008 19:04 לינק ישיר 

זה עדיין שם, אם אתה נתקל בבעיות הורדה פנה אלי באישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2008 18:09 לינק ישיר 

פיספסתי את ההורדה, תוכל להעלות שוב בבקשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2008 09:58 לינק ישיר 

גם אני הורדתי, למרות שזה אכן היה כרוך במאמצים רבים ובסבלנות.
פשוט לא הספקתי עוד לשמוע ביישוב דעת, לכן לא כתבתי...

מכל מקום, כל הכבוד על הפירגון. תודה תודה תודה תודה...

אני אומר ככה: התקפת לב חס ושלום זה לא טוב, אבל התקפת נשמה..... געוואלד.... זה טוב מאד... (ר' שלוימל'ה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2008 21:46 לינק ישיר 

קודם כל אני מקבל את הערתך. תן לי בבקשה שם של אתר שנותן שירותים כאלו וגם מאפשר לנהל תיקיות ולראות סטטיסטיקות של הורדות ובשמחה אעבור אליו.
לעצם העניין, מכיון שהיו מעט מאוד צפיות בשרשור, כנראה שאנשים לא פתחו אותו בכלל ולא ראו שהעליתי קבצים לאתר המעצבן rapidshae. ובנוסף, קבצים אחרים שהעלתי כן הורדו עשרות פעמים, אז כנראה שלא זה מה שמעכב אותם.
ולבסוף, הסיבה שאני דוחס את הקבצים לקובץ אחד גדול, היא רק בגלל הנוחות של הורדת קובץ אחד ולא כמה (מכיון שבאתר rapidshare המעצבן, אם אינך חבר אתה צריך לחכות בין הורדה להורדה מספר גדל והולך של דקות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2008 21:34 לינק ישיר 
כתב coldinu‏ ‏ > רק שני אנשים הורידו את הקבצים (לעומת 30~ הורדות של קבצים אחרים ששמתי להורדה) וגם מספר הצפיות בשרשור הזה בקושי עלה.<

יתכן שאנשים אוהבים שמעלים להם בשרתים שנוח להם להוריד את הקבצים וכן גם שהקבצים מועלים אחד אחד ולא בחבילה אחת שצריך להפרידם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/2/2008 21:12 לינק ישיר 

אני כן הורדתי, ותודה לך coldinu עבור המתנה הנפלאה הזאת!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2008 19:30 לינק ישיר 

נראה לי שאנשים פספסו את ההודעה האחרונה שלי.
רק שני אנשים הורידו את הקבצים (לעות 30~ הורדות של קבצים אחרים ששמתי להורדה) וגם מספר הצפיות בשרשור הזה בקושי עלה.
אז הנה אני מעלה אותו שוב לראש הרשימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2008 10:53 לינק ישיר 

תיקנתי אמש את הפטיפון שלי, אז אני מעלה כמה כופתאות שהצטברו אצלי לאחרונה.
מדובר בשירים של שלמה שבוצעו בידי זמרים אחרים בפסטיבלי הזמר החסידיים בשנות ה-70 (כתבתי על כך מספר פעמים).
לצערי אין לי את כולם, אבל גם מה שכן יש - מעניין.

והאר עינינו - להקת השלושרים (בני אמדורסקי, שלום חנוך וחנן יובל - 3 גרזנים אמיתיים) בוצע בפסטיבל הראשון בשנת 1969 וזכה כמדומני במקום השלישי. משום מה החבר'ה האלה שרים "ולא נבוש ולא נכלם ולא נכלם" במקום ולא נכשל כפי ששר שלמה. אין לי ספק שהם לא עשו את השינוי בעצמם כי אז כנראה הם היו מכניסים 'ולא נפשל' (לדעתי הם לא ראו מימיהם סידור מבפנים...).
שמע ישראל - צמד רעים 1970. במנגינה של 'ישראל בטח בה'' שכידוע הולחן במקור ל'שמע ישראל' (חיזקי, אני זוכר ששאלת את איציק אייזנשטט מתי הוחלפו המילים, אבל אני לא זוכר את תשובתו)
חמדת ימים - 1971 - להקת שובבי ציון (חנן יובל קובי אשרת וקובי רכט) - אין שינויים מסעירים.
עוד ישמע - צמד רעים 1972 (זכה במקום השני) הניגון הידוע והמפורסם למילים האלו.
כי בשמחה תצאון - ג'ימי לויד (??) 1977. כששמעתי לראשונה זמזמתי לעצמי את המנגינה ולקח לי קצת זמן להשכר מהיכן היא מוכרת לי. ובכן, ישנה הקלטה של שלמה שר 'אמר ה' ליעקב' ומביא את דברי הגמרא שכל האומר דבר בשם אמרו וכו' והמנגינה הזו ממש ממש וכו' חוברה ע"י ידידו ראביי הופמן (קצת קשה לשמוע בדיוק את השם). משום מה כאן בתקליט היא מובאת כהלחנה של ש. קרליבך.
מלוך על כל העולם - עוזי פוקס 1977 (שני שירים של שלמה בפסטיבל אחד!) המנגינה הידועה אבל המילים סודרו אחרת. אין לי מושג עד כמה שלמה היה מעורב בעיבוד וההפקה.

http://rapidshare.com/files/92536299/Chassidic_Song_Festival.rar
תהנו

תוקן על ידי coldinu ב- 17/02/2008 10:54:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2008 10:00 לינק ישיר 

בהנחה שנחבר השירשור לא התכוון דוקא ל'זמרים' ארשה לעצמי להוסיף את הזמרת שולי נתן שהוציאה דיסק בשם ,בעיקר קרליבך' ובו היא מבצעת שירים של שלמה.
וכמובן יש את בתו נשמה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פורום רבי שלמה קרליבך > רשימת שירים של קרליבך המבוצעים בפי זמרים אחרים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext