בית פורומים שידוכי חרדים

אפיון מדעי חדש על המין הנשי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2008 18:06 לינק ישיר 
אפיון מדעי חדש על המין הנשי.

תוקן על ידי ליטאי613 ב- 03/02/2008 18:07:17

תוקן על ידי ליטאי613 ב- 03/02/2008 18:10:01

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2012 21:59 לינק ישיר 

נעמה10 כתב:
חחחח אהבתי!!!
 את מה אהבת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2012 16:36 לינק ישיר 

חחחח אהבתי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2012 16:02 לינק ישיר 

bla_bla_bl כתב:
גן העדן - הסיפור הפמיניסטי יום אחד בהיר בגן עדן, חווה קוראת לאלוהים ואומרת "אלוהים, יש לי בעיה!" "מה הבעיה חווה?" "אלוהים, אני יודעת שיצרת אותי וסיפקת לי את הגן הנפלא הזה ואת החיות המדהימות האלה ואת הנחש המצחיק בטירוף, אבל אני פשוט לא מאושרת." "אבל מדוע, חווה?" הדהד קול אלוהים. "אלוהים, אני בודדה ובא לי להקיא מתפוחים", סיפרה חווה. "טוב חווה, אם זה ככה, יש לי פתרון בשבילך - אני אברא אדם רק בשבילך." "אבל מה זה אדם?", שאלה חווה את אלוהים. "האדם יהיה יצור עם חסרונות והרבה תכונות רעות - הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן והוא יעשה לך צרות. אבל, הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר ויאהב לצוד ולהרוג דברים. כשהוא יהיה חרמן הוא יראה מטופש, אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא יספק את תאוותיך וצרכייך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת ויתעסק בדברים ילדותיים כמו לריב ולבעוט בכדור. הוא לא יהיה נבון, כך שהוא יצטרך את עצתך בשביל לחשוב כמו שצריך." "נשמע נהדר", אומרת חווה תוך הרמת גבה אירונית ושואלת, "אז איפה הקטצ´ פה, אלוהים?" "טוב נו, את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד." "מה הוא התנאי, אלוהים?" "כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן ויעריך את עצמו. כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין שבראתי אותו קודם... אז רק תזכרי, זה הסוד שלנו... אישה לאישה

נחמד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2011 21:54 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
טוב...
אני סומכת עליך, עשני.
:)

אין לנו על מי לסמוך אלא על...

....ההצתות המאוחרות של הליטאי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 21:31 לינק ישיר 

תמי_4 כתב:
טוב...
אני סומכת עליך, עשני.

אין לנו על מי לסמוך אלא על...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2008 11:20 לינק ישיר 

טוב...
אני סומכת עליך, עשני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2008 22:13 לינק ישיר 

כמובן. זו בדיחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2008 21:12 לינק ישיר 

ולמי הכוונה בסיפור הנ"ל, לאלוהים אחרים???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2008 12:22 לינק ישיר 

מותר לכתוב אלוהים כשמתכוונים ל"אלוהים" אחרים... לא לקב"ה.. אלה של אומות העולם וכ"ו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2008 10:20 לינק ישיר 

אאוץ. מכה כואבת לבנים... :)
רק למה לכתוב שם ה' ???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2008 08:49 לינק ישיר 

חחחח=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2008 03:26 לינק ישיר 

גן העדן - הסיפור הפמיניסטי יום אחד בהיר בגן עדן, חווה קוראת לאלוהים ואומרת "אלוהים, יש לי בעיה!" "מה הבעיה חווה?" "אלוהים, אני יודעת שיצרת אותי וסיפקת לי את הגן הנפלא הזה ואת החיות המדהימות האלה ואת הנחש המצחיק בטירוף, אבל אני פשוט לא מאושרת." "אבל מדוע, חווה?" הדהד קול אלוהים. "אלוהים, אני בודדה ובא לי להקיא מתפוחים", סיפרה חווה. "טוב חווה, אם זה ככה, יש לי פתרון בשבילך - אני אברא אדם רק בשבילך." "אבל מה זה אדם?", שאלה חווה את אלוהים. "האדם יהיה יצור עם חסרונות והרבה תכונות רעות - הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן והוא יעשה לך צרות. אבל, הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר ויאהב לצוד ולהרוג דברים. כשהוא יהיה חרמן הוא יראה מטופש, אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא יספק את תאוותיך וצרכייך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת ויתעסק בדברים ילדותיים כמו לריב ולבעוט בכדור. הוא לא יהיה נבון, כך שהוא יצטרך את עצתך בשביל לחשוב כמו שצריך." "נשמע נהדר", אומרת חווה תוך הרמת גבה אירונית ושואלת, "אז איפה הקטצ´ פה, אלוהים?" "טוב נו, את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד." "מה הוא התנאי, אלוהים?" "כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן ויעריך את עצמו. כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין שבראתי אותו קודם... אז רק תזכרי, זה הסוד שלנו... אישה לאישה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2008 22:04 לינק ישיר 

אל תקחי ללב. הוא העלה את זה בחיוך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2008 21:32 לינק ישיר 

זה אמנם לא יפה ואפילו יכול להיות מעליב, אבל ניתן להסתכל על הדברים גם ברוח טובה, ולקחת אותם בצחוק ולא ברצינות יתרה.... אחרי הכל פורים עכשיו ומצווה לשמוח!!!!

ולקח להבא........ לא לכתוב דברים שעלולים לפגוע באיזשהו מגזר.......!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2008 19:09 לינק ישיר 

משהו קשה עובר על הליטאי שלנו, הא?
ועם כזו התייחסות לנשים, לא פלא ש...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אפיון מדעי חדש על המין הנשי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext