בית פורומים שידוכי חרדים

איך לשמור על אפטימיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2008 11:42 לינק ישיר 
איך לשמור על אפטימיות

שלום לכל חברי הפורום

אני נמצא אחרי פרידה מקשר שהתחיל להיות רציני בכל אופן מבחינתי , כעת אני בתקופה של ניתוק קשר סופי שהגיע מצדי אחרי הבנה שקשר לא יוביל לקשר רציני, מבחינתה לא איכפת לה להמשיך אבל לא יודעת אם זה היה רציני,
 עד היום הייתי אופטימי בנושא של שידוכים למרות גילי 30 , לא מתוסכל לא מקלל את כל עולם , ולא מקנא בחברים , כי יש לי עולם משלי עמוס איכותי ומהנה ומאתגר מאוד ,למרות שיש לי חברים בגילי שמתוסכלים ממורמרים על חיים , וסוברים שכל הבנות דפוקות וכל עולם לא הוגן וכו , ואני תמיד מנסה לראות להם את החיובי ולא עוזר לי ,
אני היום אחרי הפרידה מפחד להיות כמוהם עצבני ממורמר מה לעשות ולשמור על שפיות ואופטימיות למרות גילי ומצבי,
בבקשה עזרה

תודה לכולם מראש

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2008 13:19 לינק ישיר 

טוב,
אנ חושב שלעצם העיניין ,אף חד לא יכול להבין בכלל את אלי,כי הוא לא חווה את חוויותיו ,לא את הסבל,לא פגש תבנות שהוא פגש, כך שלעוץ לו עצה, זה כמעט ברמה של בלתי אפשרי,אלא,
אם ננתח אותו לעומק,וזה לא המצב לכאן.
העיניין הוא ללמוד לחיות עם הסבל,הבאסה,הייאוש,ולהבין שהם פשוט חלק מהחיים .
רב גדול כתב ששידוך הוא חלק ממבחן האמונה הגדול ביותר בחייו של אדם!
צך להבין , שבחיים יש גם אושר,ויש גם סבל שגורם,לזיכוך כדי שנגיע למטרה.
בדיוק כמו האבות הקדושים שאכלו מרורים ויסורים מטורפים(ולא ,אנו לא בדרגתם).
הקיצר, נראה לעניות דעתי , שצריך בגילאים האלה, פשוט לשנות גישה, לגמרי,
כדי לשרוד תתקופה האסונית הזאת..,כדי לצאת עם הראש למעלה,
זה מתחיל ב"הורדה" של רמות הרגש שמעורב בתהליך הזה, ומלווה יותר מידי בחוזקה,
תתקופה הזו,וההמשך כבר עולה כסף..
אבל תכלס,אלי ,הכל מתחיל ונגמר באיך שאתה מרגיש ,מתיחס,וחושב בראש בתקופה הזאת,
!!!
קפוץ על כל חיזוק באמונה ,קטן ככל שיהיה, שמור על השימחה שלך, בטח שאל תתייחס לכל מיני דייטים ,או הצעות שרובן לא שייכות לרוב,והכי הכי:הסביבה -זה גורם שצריך לנטרל אותו בכל הכוח ,ולא להתייחס אליו לגמרי,כי הוא לעולם לא יבין אותך, לעולם !!
הקיצר, חיוך קטן- זה פס קטן -שמיישר המון:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2008 20:53 לינק ישיר 

דבר ראשון תשאר אופטימי! הארוס שלי חוזר בתשובה והוא היה עם חברה 5 שנים ואח"כ עוד 5 שנים תשידוכים בחיפושים אחר 'האחת שלו'. היום אנחנו מאורסים, מבסוטים עד השמיים וההפרש ביניינו 8 שנים! אז אל תהיה בדיכאון.

וגם אם לדעתך הקשר היה רציני, תדע שהקב"ה לא מתבלבל. תסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה. וגם אם הרגשת שאולי זו 'האחת' זו לא היא ותמשיך הלאה ויהיה טוב בעזרת ה'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2008 11:17 לינק ישיר 

היא אומרת בהקשר אליו -שכל אחת שהוא יוצא איתה מקרבת את האמיתית

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2008 23:35 לינק ישיר 

היא כותבת על עצמה "יכולתי להיות מאלה שאומרים כל אחת מקרבת את האמיתית" במקום "כל אחד מקרב את האמיתי"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2008 10:12 לינק ישיר 

היא בת ! מה לא ברור ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/2/2008 00:50 לינק ישיר 
אחת מאלף זה אתה או את?...

אחת_מאלף22 כתב:
עוד לא גדלתם????

ולעניין השאלה עצמה, קודם כל תרשה לי לומר - 30???? וואוווו. זה כבר גיל שצריך להריץ ענינים בטירוף.
אני רואה את עצמי כבר בגיל שלי בקושי שומרת על טיפת שפיות, אז כל ההבנה שלי מתנקזת אליך כרגע.
זה כואב לשמוע.
יכולתי להיות מאלה שאומרים "כל אחת מקרבת את האמיתי" או "הכל משמים" וכו.
אבל זה מדי טיפשי.
אז אני רק יאמר לך, שלדעתי, אתה צריך לעשות משהו גדול  בחיים שלך, משהו שיאמר לאלוקים, הנה, הקרבתי בשבילך כ"כ הרבה מתוכי - שעכשיו אני יותר ראוי, מחכה לישועתך....

אין יותר שום מילים לומר.

אה, ואם תאבד את השפיות, תקבל בחורה על כדורים, אז זה לא משתלם כל כך... :)

לפני שבוע שמעתי על גבר מקסים במיוחד בן 33 שהתארס עם אחת בת 26 בלי שום בעיה לשניהם, והם מפסוטים עד השמים והרבה מעבר. הוא לא התפשר על כלום ולבסוף הוא אכן זכה ב - כ-ל מה שהוא רצה.

המון סיעתא דשמיא!!!!!

אומרים שהסוף הוא תמיד טוב.
אם הוא לא טוב - אז זה לא הסוף...

אמאל'ה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2008 11:40 לינק ישיר 

(מוטי- ליטאי צודק רק המונחים שלו לא כ"כ מתאימים. גזענות על חילוקי דעות? יותר נכון להגיד חוסר הסכמה. וזה לגיטימי לחלוטין לא לאהוב חשיבה שמאפיינת מגזר מסוים אבל צריך לזכור שלפעמים אלו רק סטיגמות ולא חסרים אנשים שלא יתאימו לשבלונה שלך לגבי  מגזר מסוים.
חוץ מזה ליטאי צדק שגזענות בגלל שאדם נולד למקום ולאבא ואמא מסויימים זה דבר מכוער ולא אינטיליגנטי בעליל. אבל בסדר. יש הרבה אנשים שעדיין לא הגיעו לרמת ההבנה הזו וסולחים להם על טיפשותם כיוון שמזלם לא שפר עליהם בבינה יתרה או בהשכלה יתרה. גם כלפיהם יש לנהוג בסובלנות. (וליטאי אתה דיי סותר את דבריך. למה אתה עושה מהחסידים טיפשים כ"כ? אני מכירה כמה חסידים שהם אנשים מרשימים במיוחד.)
ואלי- לא כ"כ הבנתי את המקרה אז אין לי מה להגיד כ"כ רק שאל תתיאש. שכן שלי בן 32 מתחתן עוד כמה ימים=) גיל 40 זה כבר יראה קצת מפחיד אבל 30 זה צעיר לגבר. נכון שבחברה שלך זה נחשב מבוגר אבל אתה תגלה שאתה ממש לא לבד. וגם- הכל לטובה. אם לא התחתנת מוקדם זה לא היה סתם. תסמוך על ה' שהוא יודע מה טוב לך. כמו שאבא ואמא יודעים. זה קשה לחשוב כך אבל זה דיי מעודד אותי לפחות כשקורים לי דברים שלא מוצאים חן בעיניי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2008 11:34 לינק ישיר 

אלי,
אני מאמינה שאמרו לך את זה הרבה . אבל באמת בתפילות אפשר להשיג הכל ,
ותחשוב על זה,  אם תשבר זה יזיק רק לך (למרות שלפעמים זה בילתי נשלט)
תמשיך להאמין ולהיות חזק .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2008 11:11 לינק ישיר 
אה גבר,

לא כ"כ הבנת אותי כנראה.
התכוונתי בצד הרוחני.
משהו כמו השלך יהבך.........

בהצלחה!

ואגב- אין מילים להערכה שלי לאדם שהצליח לשרוד כך.
אם אתה אוהב לקרוא ספרים מומלץ לך לקרוא את הספר - קסם אמיתי של ד"ר דייר.
ספר מסובך אך משתלם ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2008 11:01 לינק ישיר 

ליטאי613 גם אני לא הבנתי את מוטי1234 ותודה על הגנה מצדך ,

אחת מאלף22 עשיתי הרבה, התפשרתי הרבה זה לא עזר , מקווה לעתיד טוב יותר,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2008 10:06 לינק ישיר 
מוטי וליטאי, נו באמת...

עוד לא גדלתם????

ולעניין השאלה עצמה, קודם כל תרשה לי לומר - 30???? וואוווו. זה כבר גיל שצריך להריץ ענינים בטירוף.
אני רואה את עצמי כבר בגיל שלי בקושי שומרת על טיפת שפיות, אז כל ההבנה שלי מתנקזת אליך כרגע.
זה כואב לשמוע.
יכולתי להיות מאלה שאומרים "כל אחת מקרבת את האמיתי" או "הכל משמים" וכו.
אבל זה מדי טיפשי.
אז אני רק יאמר לך, שלדעתי, אתה צריך לעשות משהו גדול  בחיים שלך, משהו שיאמר לאלוקים, הנה, הקרבתי בשבילך כ"כ הרבה מתוכי - שעכשיו אני יותר ראוי, מחכה לישועתך....

אין יותר שום מילים לומר.

אה, ואם תאבד את השפיות, תקבל בחורה על כדורים, אז זה לא משתלם כל כך... :)

לפני שבוע שמעתי על גבר מקסים במיוחד בן 33 שהתארס עם אחת בת 26 בלי שום בעיה לשניהם, והם מפסוטים עד השמים והרבה מעבר. הוא לא התפשר על כלום ולבסוף הוא אכן זכה ב - כ-ל מה שהוא רצה.

המון סיעתא דשמיא!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2008 00:26 לינק ישיר 

אין לי בעיה עם חסידים בגלל שהם חסידים.
יש לי בעיה ספציפית עם דעה קיצונית שטוענת  ש"מישהו שיצא לו להיות בקשר בגיל 30 לא בשידוך, והוא מחפש לצאת מהייאוש" לא מתאימה לפורום שידוכי חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2008 23:08 לינק ישיר 

ציטוט של ליטאי באשכול סמוך  ...
אני חושב שצריך להוקיע את ההודעה של מוטי.
גזענות על רק חילוקי דעות זה דבר אחד, אבל גזענות על רק איך שאדם נולד, ובמה הוא עובד זו תופעה פסולה...

איפה עשני_כרצונו כשצריך אותה  ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2008 16:11 לינק ישיר 

ליטאי, קראת לי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2008 15:18 לינק ישיר 

וחלק מהעניין של הייאוש זה חוסר מציאת שידוך.
אם היה לך מעט בינה בקודקדך הרפה, היית מבין שזה שורש הייאוש שלו.
אבל מן הסתם בזרם החסידי קיצוני שאתה משתייך אליו, לא זקוקים להרבה בינה בשביל לאכול צ'ונט וקיגל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך לשמור על אפטימיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext