בית פורומים הגנת הצרכן

מקדמי מכירות באמצעות הטלפון - זהירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/2/2008 15:29 לינק ישיר 
מקדמי מכירות באמצעות הטלפון - זהירות

לאחר  שנמאס  לי  ממקדמי  המכירות  באמצעות  הטלפון  שמצלצלים  אלי  לפחות  4-5 פעמים  ביום,  החלטתי  לנקוט  בצעד  מועיל  ביותר  שהועלה  בעבר  באחד  מאתרי  האינטרנט  הישראליים.
מסביר  לכל  מקדם/מקדמת   מכירות  שכזה  שאינני  רוכש  מוצר  או  פריט  כלשהו  כל  עוד  לא  ראיתי  במה  מדובר.  ואם  ברצונו/ברצונה  לשכנע  אותי  בכדאיות  הרכישה  שיואילו  בטובם  להגיע  אלי  הביתה/לעבודה  במועד  מתואם  מראש.
לאחר  שנסעו  כברת  דרך  והגיעו   אלי,  שולח  אותם  כלעומת  שבאו  לא  לפני  שהבהרתי  להם  כי  ישנו  כלל  האומר  חנוך  לנער  על פי  דרכו...  הם  מטרידים  אותי,  לאחר  טרטור  שכזה  הם  יחשבו  פעמיים  באם  לציע  שנית  את  מרכולתם  ...  מבחינה  חוקית  הם  אינם  יכולים  לעשות  מאומנה  כנגד  מי  שמציע  להם  להגיע  כל  עוד  לא  התבטא  באופן  שמשתמע  כי  ברצונו  לרכוש  את  המוצר...

בנוסף.  הציבור  מוזהר  שלא  לרכוש  באמצעות  מתן  פרטי  כרטיס  אשראי/הוראת  חיוב  לבנק,  הואיל  ומי  שמתפתה  ונותן  את  הפרטים  עלול  למצוא את  החשבון  שלו  בבנק  באוברדראפט  רציני,  ודי  לחכימא  ברמיזא... 

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הגנת הצרכן > מקדמי מכירות באמצעות הטלפון - זהירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext