| נשלח ב-28/2/2008 17:16 |
|
| |
מיהו פדר שיוצא נגד כניסת אגד לנו"ש?
לאחרונה שיגר תושב רמת ויז'ניץ העונה לשם ברוך פדר מכתבים לכל חברי הכנסת של יהדות התורה נגד כנסת אוטובוסים אגד לנו"ש. לטענתו עולים סטודנטים לקו הזה עם כל בעיות הצבניעות וגורמים לסבל לתושבי הדר ולהתארכות הנסיעה ללא צורך. פדר מאשים את גפני באחריות למצב שהוא דואג לקהילת האברכים בנוה שאנן על חשבונו שלו. פדר מצטער על שהצביע עבור גפני ויהדות התורה והכל בגלל הקו הזה והדאגה של גפני לקהילה בנו"ש. פדר מספר שכניסה לנו"ש מאריכה את המסלול בעוד עשר עד עשרים דקות. העיקר שלפדר יהיה נוח. נא לעזור לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2008 02:26 |
|
| |
אולי זה קרוב של פדר ההוא שיושב במעצר על מע''מ????
|
| נשלח ב-4/3/2008 23:47 |
|
| |
תשאל את הנכדה של הרב שטיינמן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2008 16:12 |
|
| |
עובד בחברת נופש מסוימת ועושה עבודה טובה
די נמאס לנו להסתחרר ברחבי נו"ש בעבור כמה סטודנטים דיבילים שמקצרים לטכניון
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2008 02:35 |
|
| |
לפני תקופה קצרה הייתי צריך לנסוע בקו 970 לחיפה, האוטובוס היה מלא, בתחנה האחרונה בז'יבוטינסקי, עלה איזה ז'לוב מגודל פרא,וכשלא היה לו מקום לשבת, נשכב פרקדן לאורך רצפת האוטובוס, השיחות שהוא ניהל בקולי קולות עם............. והמוזיקה שהנייד שלו השמיע........ וכו' לא עשו רושם של "מהדרין",
אה, שכחתי את העיקר נכון, הוא ירד בנו"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2008 23:06 |
|
| |
כנוסע ותיק על קו חיפה ירושלים (עוד מימי הטנדרים), אני משתתף עם תחושות אחיי החיפאים על הכניסה המיותרת לנווה שאנן.
מדובר בדרך עקומה, שלוקחת דקות ארוכות לטובת קומץ נוסעים.
לא שווה ולא כדאי.
בפרט שיש פגיעה בצניעות ובאווירה המיוחדת.
מבקש מראש את סליחת תושבי נווה שאנן היקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2008 23:31 |
|
| |
| הכלשפיט כתב: |  | כנוסע ותיק על קו חיפה ירושלים (עוד מימי הטנדרים), אני משתתף עם תחושות אחיי החיפאים על הכניסה המיותרת לנווה שאנן.
מדובר בדרך עקומה, שלוקחת דקות ארוכות לטובת קומץ נוסעים.
לא שווה ולא כדאי.
בפרט שיש פגיעה בצניעות ובאווירה המיוחדת.
מבקש מראש את סליחת תושבי נווה שאנן היקרים. |
|
לא נורא - תחוש קצת מה שהיו חשים תושבי נו"ש, היקרים והחשובים, העמלים בתורה ולא מתעסקים בשטויות ,כאשר המסלול היה הפוך. ככה זה לכל אחד מגיע בסוף מה שהוא עושה לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 15:05 |
|
| |
כמי שנסע הרבה שנים עם קווי המהדרין מחיפה
אני שותף לצערם של תושבי העיר שצריכים לעבור טלטלה ארוך עד שמגיעים ליעדם ובאמת מזמן היו צריכים להפסיק ליכנס לשם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 13:13 |
|
| |
פדר צודק במאה אחוז וכמו שאני מכיר אותו הוא דואג מאד לסביבה
חזק ואמץ
נ"ב אולי הגיע הזמן קצת לתגבר את התחבורה מחיפה ואליה
|
|