הנה פוסט שמצאתי בבלוג 'מדינת חלם'
ראש הממשלה הכי דפוק בעולם
רגע, מה אתם רוצים לומר לי שעדיין יש כזה דבר ששמו 'חמאס'?
הייתי בטוח שהדבר הזה כבר נכחד מזמן מהעולם! חשבתי שמאז יום חמישי בלילה, הארגון הזה - 'חמאס' נעלם מהעולם!
לא היה לי ספק, שאחר כזה פיגוע מחריד, בו נהרגו בידי מחבל רצחני ושפל, שמונה נערים צעירים בתחילת חייהם, לא יוותר מ'חמאס' שריד ופליט.
טוב, נכון שהם בני ישיבה, ונכון שהם משתמטים, ונכון שכולנו למדנו לשנוא אותם, אבל כולנו מסכימים שעדיין לא מגיע להם למות, בוודאי שלא בצורה אכזרית שכזו.
עד הרגע חשבתי משום מה (אני תמים? טוב, אולי, אבל בבקשה אל תצחקו עלי...) שהצבא שלנו מיגר את הארגון, מראשיו השטניים ועד לשרתי הניקיון של המשרדים ברצועת עזה...
טוב, אני כבר הבנתי שאני טועה, ושכנראה אולמרט עסוק בלראות את הכדורגל שלו, וברק מטייל עם האשה החדשה שלו... רגע, מה עם הרמטכ"ל, גבי אשכנזי, שהבטיח לנו הרים וגבעות, ניסים ונפלאות, עם היכנסו לתפקיד? אההה... הבנתי...הוא עסוק ב'להבטיח'...
אני כבר הפנמתי שיש חמאס ושעדיין אני נמצא בסכנת חיים בכל רגע נתון, אני רק לא הבנתי כיצד אנו הישראליים כל כך מומחים, בלשים בראש את האנשים הכי טיפשים בגלקסייה?
איך, איך, אנחנו יודעים לבחור את ראש הממשלה הכי דפוק בעולם ואת שר הביטחון הכי פתטי שיש במציאות???
הבלוג 'מדינת חלם' הוא טור אינטרנטי המתעדכן מידי יום ברשומה אקטואלית ומרתקת.
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mdinatchelem