| נשלח ב-29/3/2008 19:00 |
|
| |
מחלות ותוצאותיהם בשידוכים....
האם לבחורה שיש לה סכרת נעורים ,יש סיכוי שבחור רגיל ירצה אותה ?
(סכרת נעורים לא נקראת כ"כ מחלה אבל לא מצאתי מילה אחרת,אז....)
מה דעתכם גברים ? הייתם יוצאים עם בחורה שיש לה סכרת נעורים
(יש הבדל בין סכרת לסכרת נעורים ,בסכרת נעורים יותר קל לטפל )
|
|
| נשלח ב-22/4/2008 19:38 |
|
| |
ומה עם אלה שחלו בעבר ב :"יענע מחלה" ?? (כאילו שאמירת השם תביא את המחלה...)
הם ממש פסולי חיתון, אנשים מזדעזעים כשמציעים להם מישהי/ו שעבר/ה את זה, למרות שיש טפסים מהרופא שהם באותה רמת סיכון כמו של בנאדם רגיל, לחלות...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2008 21:05 |
|
| |
לא רק שיש סכוי לכזה אחד. אלא אפי' סכוי טוב אם הוא לא יתפשר על איכות וכן יסכים להתפשר על אריזה... (הורים גרושין וכד') כי יהלומים מוצאים רק בחול...
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 19:42 |
|
| |
למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 19:14 |
|
| |
יש סיכוי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 16:36 |
|
| |
| Rational כתב: |  | | אני מסכים עם האבחנה של גב' 'עשניכרצונו', ולסיכום נראה לי שההגדרה היותר מדוייקת היא, שבמגזר הכללי יש לבחורה כזו יותר 'סיכוי'. באשר לדבריך 'שרפ', שכחת שני נתונים, אצל החילונים גיל הנישואין גבוה, והרצון לחיות חיי נישואין נמוך בהרבה מאצל החרד המצוי שלא יוצא עם בנות המין השני. (ואני מכיר את הציבור החילוני, יתכן מאוד, שלא פחות ממך...) |
|
בדיוק!!
ובכולופן.. להוריד מישו בגלל מום נסתר שלא מפריע למהלך חיים תקין.. לא יודעת.. לי זה נשמע טיפשי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 14:05 |
|
| |
רפואה שלמה לכל חולי עמך ישראל...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 11:38 |
|
| |
אני מסכים עם האבחנה של גב' 'עשניכרצונו', ולסיכום נראה לי שההגדרה היותר מדוייקת היא, שבמגזר הכללי יש לבחורה כזו יותר 'סיכוי'.
באשר לדבריך 'שרפ', שכחת שני נתונים, אצל החילונים גיל הנישואין גבוה, והרצון לחיות חיי נישואין נמוך בהרבה מאצל החרד המצוי שלא יוצא עם בנות המין השני. (ואני מכיר את הציבור החילוני, יתכן מאוד, שלא פחות ממך...)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 10:23 |
|
| |
חברה אני חי בחברה החילונית!!!
שם יש מקרים שמתפרסמים על אהבה בין אדם בריא לנכה וכד'. אבל זה מקרה של 1 ל-100. 99 המקרים בהם אנשים נשארים רווקים לא מתפרסמים וגם אנשים נורמליים ורגילים אחוזי הנישואין שלהם נמוכים מהחברה הדתית, כי אצלהם לחפש זה חלק מהחיים ולא תמיד זוגיות עולה בקנה אחד עם נישואין (בעוד שאצלנו ב"ה לא נשמע כי יוצאים לבלות עם בן הזוג השני שלא למטרות נישואין). ניתן להאריך כאן הרבה אבל זה לא העיקר.
בחברה החרדית (והדתית אבל שם גם יתכן שלא תמיד השידוך יהא עם אדם שאינו מושלם מבחיה בריאותית), ישדכו לו בעיקר אדם שאינו מושלם מבחינת בריאות אבל שניהם ינשאו בגיל סביר ובהרגשה טובה. זה שיש סלקציה זה לא אומר שלא מתחתנים בכלל אלא שיותר מתחתנים מגדרית או מגזרית.
בכל מקרה בברכת רפואה שלימה לכל הנזקקים לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 09:47 |
|
| |
שרפ צודק ולא צודק.
במגזר החילוני השוני הוא שמכירים דרך עבודה, חברים- בלי צורך בשידוכים.. האדם בא במגע עם אנשים והם מתרשמים מהאופי, יופי, חכמה.. ואח"כ כשהדברים האלו מוצאים חן בעיניהם יש כאלו שלא יהיה אכפת להם לשאת מישהוא עם מחלה כלשהוי שנתנת לטיפול במיוחד אם הם באו במגע עם אנשים כאלו במהלך חיים ויודעים שהשד לא נורא בכלל. מה עוד שכמעט בכל משפחה יש בעיה בריאותית כזו או אחרת..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 01:51 |
|
| |
אני לא יודע מנין אתה שואב את ידיעותיך... במגזר החרדי יותר קשה להתחתן עקב הברירה והסינון החזק שמקובל בו, במגזר הכללי יותר קל לבחורה סוכרתית וכדו' למצוא בן זוג.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2008 01:04 |
|
| |
זה הפוך. תדעו לכם שבמגזר החילוני מקנאים ביכולת השידוכים במגזר החרדי/הדתי. הטענה שלהם היא כי כבר ימצאו שני סוכרתיים לשדך או סוכרתי ובעל מום קל אחר. במגזר הכללי בחורה נאלצת "לשווק" את עצמה לבד ומלבד הקושי הרגיל, יש קושי נוסף בשל המחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2008 22:22 |
|
| |
סכרת זה לא דבר תורשתי....ובקשר להריון אפשר להיכנס בלי בעיה רק שלא רצוי להיכנס אם האיזון פחות מרמה מסוימת .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2008 21:40 |
|
| |
עשני - לא המצאתי...
ידוע לי על כאלה שחולות בסכרת ולא יכלו בגלל זה להכנס להריון, חוצמזה ציינתי שלא מדובר בכל החולים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2008 20:29 |
|
| |
אין ולו צל של ספק, שלבחורות עם בעיות שידוכין (מכוערות, שמנות, גרושות, מאומצות, ששברו שידוך וכן על זה הדרך) במגזר הכללי, קל עשרת מונים למצוא בן זוג. נא לא להתכחש לכך!, ולמי שמתעקש להתכחש, יואיל נא בטובו להסתובב בחוצות עירו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2008 20:04 |
|
| |
ברור שזה בעייה של כולם. רק שאצל הציבור החרדי מסתירים ובציבור הכללי לא. זה חולני לא?!
חח מה? קוריצה המצאת משהוא חדש כרגע.=)
אין שום בעיה להכנס להריון וכבר המציאו תרופה שתמנע מהעובר לשאת את המחלה. אני לא יודעת אם משתמשים בזה כבר אבל קראתי את זה במחקרים האקדמים של החוברת החודשית של החולים שיש תרופה כזו. אין שום סיכון הריון לחולות סוכרת ויש גם נשים בריאות שיש להם בוכרת לתקופת ההריון.
זו מחלה שסובלים ממנה מליוני בני אדם בעולם ואני מעריכה שהיא עתידה להעלם מהעולם בעוד כ50 /שנה לכל היותר.
|
|
|
|
|