אני נמצא בקשר עם בחורה בערך שבועיים דרך המסנגר מדברים פה ושם ולפני כמה ימים היא הציעה לי להיפגש איתה .האמת היא שאף פעם לא נפגשתי בצורה כזו ורציתי לשאול לדעתכם בנושא מה ההשלכות לדבר כזה ואיך להתנהג או סתם תגובות ..לה אמרתי שאני יחשוב על זה עד סוף השבוע ..תודה רבה לכם המשך ים מצוין
נשלח ב-11/4/2008 13:28
מי ייתן ונתחזק כולנו בזהירות בכבוד חברים,ובכוונת מעשינו לשם שמיים. ידוע מה שאמר ר"א בן עזריה "תמהני אם יש בדור הזה מי שיודע להוכיח" ומש"כ שם המהר"ל.
נשלח ב-10/4/2008 15:46
כעת אני מנסה להבין איפה המקום פה לקצת לומדעס...
נשלח ב-10/4/2008 10:49
כלומר אי רצון לדעת את האמת. הבנתי.
נשלח ב-10/4/2008 10:41
מכייף- אין שכל אין דאגות אה?=)
נשלח ב-10/4/2008 09:36
עוצר וחושב,
אני אישית חוששת לנהל דיון עם מכייף ידידנו..
אני משערת שהמסקנות המהירות של משגיח מגיעות מתוך חוש הזהירות המפותח שלנו, שמזהה סכנה מתקרבת.
נשלח ב-9/4/2008 22:16
הבנתי שהבאת סימוכים אבל הגעת למסקנות נרחבות בלי לדון בסימוכים עצמם.
נשלח ב-9/4/2008 22:02
ר' עוצר ידידי, אם קראת את כל הדין ודברים נוכחת לדעת שלא "עטתי" על אף אחד, רק הבאתי סימוכין לדברי מתוך דבריו של מכייף עמיתנו, לכך שמה שמעניין אותו בחיים זה כיף ונהנתנות, וכמו שמעיד כינויו קבל עם ועולם.
אגב, פה אני דוקא עשוי להסכים איתו שאין צורך לפרט ולהסביר יותר ממה שהוא כתב בהודעתו האחרונה כי הדברים אינם ראויים להאמר בפורום זה. (וד"ל).
נשלח ב-9/4/2008 21:58
רבותיי..אפשר לנהל דיון בצורה תרבותית..משגיח -אתה יכול לשאול למה הוא התכוון בלי ישר לעוט על כל אחד.
מכייף - אתה יכול קצת פחות לרמוז באפילה וקצת יותר להסביר.
חח ילדים תרגעו! משגיח- הוא מוזר כי בהודעה אחת הוא כולו שמח ומאושר ובהודעה אחת הוא עצבני כמו נעל. בקיצור.. תודה על הסמיילים מכייף גם אם הם לא עולים. העיקר הכוונה=)
נשלח ב-9/4/2008 18:26
עשני עכשיו אני נאלץ לא להסכים איתך...
מוזר זו הגדרה קלה מידיי.
אם כל מטרתו של אדם היא לכייף בעולם, כנראה שלאדם זה יש בעיה אמיתית. ידוע לכולם מאמר חז"ל שעשו ירש את העולם הזה ויעקב את העולם הבא. אין זה חלילה אומר שיעקב צריך לסבול בעולם הזה, ואדרבה עתיד אדם ליתן את הדין על שהיה לו להינות ולא נהנה (מכאן מדוקדק שיש דברים שאין עליו להנות מהם), אך מכאן עד הצהרת כוונות ש"אוהב לכייף בלי סוף, נהנה מהחיים עד כמה שמותר", המרחק עצום ורב.
מכייף, אנא הסבר לי בדיוק מה היא צביעותי? האם התיימרתי לייצג איזה משהו נעלה שאיני מייצגו?
דיון זה עקר ובזה אחתום אותו.