"מצעד הפרוטות" יום ההתרמה השנתי של איל"ן השנה יתקיים ב-2.4.08. יום ההתרמה יעמוד בסימן התנדבות הנכים לשרת בצה"ל. טקס פתיחת אירועי יום ההתרמה יתקיים ב 1.4.08, בשעה 11:00 בבוקר בבית הנשיא בירושלים במעמד נשיא המדינה שמעון פרס, ובהשתתפות נכי העמותה ובכללם חיילים נכים.
".
למעוניינים: ניתן לתרום דרכי
נייד: 052-2789387
נשלח ב-1/4/2008 02:46
למה לתרום לצה"ל ?
זה צב"א שעושה אפליות ובעיות וצרות
גם אם היינו חיים בלעדהם היינו קיימים בארץ
הכל מהשמיים קובעים
מילא לנכים לעזור להם........אבל למה לעזור לצבא ההרס לישראל ?
גדולי הציבור החרדי החרימו אותו והנח"ל החרדי זה רק למתי מעט למי שיש סיבות חריגות שהרבנים אישרו לו
אני לא מבין מה קורה פה
אברהם ראש ממנהלי הפורום אתה חרדי או ציוני ?
מי זה הרבנים שלך ? הרב עובדיה , הרב אלישיב או להבדיל הרב אבינר ושותפיו ?
(אני בכוונה כותב בצורה כזאת כדי להבין אותך)
סלח לי אם זו תתפס כתגובה עוקצנית, אך תוהה אני אם הרבנים שמניתה וכן אם יש רבנים נוספים אשר מתירים לך או למי מאיתנו לגלוש באינטרנט.
אין לי ספק בך ואני בטוח שהנך מקדש את החומר וגם את העולם הוירטואלי, אך כל המפנה אצבע מאשימה כלפי חברו צריך לדעת כי שלוש אצבעותיו מופנות כלפיו.
אין לי עליך כעס, אלא הערכה גדולה והעיקר שיהיה כל לשם שמיים
תוקן על ידי אברהם_רואש ב- 02/04/2008 20:35:34
נשלח ב-2/4/2008 22:07
ר' אברהם אתה יכול לדון אותי לכף זכות
יש היתר מכל גדולי ישראל האשכנזים והספרדים
לגלוש באינטרנט לצורכי עבודה
אז אני שבבוקר אברך באחד מהכויללים בנתניה.אחרי צהריים עסוק בביז'ניס לצורכי עבודה,
אז אני מקדיש מזמני לפורום של "בחדרי חרדים נתניה" כמה דק' ביום , שמצאתי את מקומי בו ולא בפורום אחר של חרדים בנתניה שמתכתבים בו בעיקר "שבבניקים" וחב"דניקים
אגב-פורום "בחדרי חרדים נתניה" תחת פלטרומה של הפורומים של 'מסורת' "בחדרי חרדים"
נשלח ב-3/4/2008 14:38
בס"ד
חלילה לי מלדון אותך לכף חובה שאף אני דומה לך בכמה מהמאפיינים, אבל עליך ללמוד לדון לכף זכות את אותם חיילים שרבים מהם נותנים את נפשם כדי שאתה ואני נוכל לפרנס את עצמנו בשקט ובביטחה.
כמי שמשתייך לאוכלוסיית הנכים, אוכלוסייה הסובלת מתדמית חברתית נמוכה, קשה לי לבוא ולהדביק סטיגמות על ציבור שלם, הרי תסכים איתי כי כולנו יצירי כפיו של הבורא יתברך ואפילו לאותו חילוני יש את התכלית הראוייה שלשמה הוא נברא, אזי איך אוכל לדבר על בניו של הבורא. ואם עדיין יש בכך כעס על הציבור החילוני, הדתי ו/ או גם על חלק מהחרדים - שאלת את הבורא ובקש תשובה לדעת מה תכלית הבריאה כולה, אני קטונתי