משפחת הצלה ישראל החקרה
בשמי ובשם כל צוות המוקד הארצי מאחלים לך חג פסח כשר ושמח לכם ולבני משפחתיכם.
תודה על כל העבודה הקשה שאתם עושים באהבה ובמיומנות .שלא על מנת לקבל פרס או פלאש מאיזו מצלמה.
תודה לכל צוות המוקדנים העושים לילות כימים.לבני היקר וצפריר האחראים על היחפ"צ .
תודה מיוחדת לאדם רב פעלים יו"ר האירגון דוקי גרינוולד הי"ו על השקעתו ללא לאות בתלושים ובעוד הפתעות רבות שיצוצו בהמשך בעזרת ה'.תמשיך "לעשות חיים" דוקי ,ותזכרו תמיד "כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ"..
אני מבקש סליחה אם בנימת דיבורי בגל הארצי פגעתי או זלזלתי ח"ו באיזה שהוא מתנדב או דיווח.אני מעריך ומוקיר כל מתנדב באשר הוא.ואין יותר יקרים ומיומנים ממכם.זמן תגובה שיא.טיפול מקצועי ומסור.
אגיד לכם את דעתי אנחנו "ייחוד הצלה" המיוחדים והייחודיים.....
תמשיכו להציל חיים.תמשיכו להיות כמו שאתם צנועים ויקרים.
בהערכה רבה
יוסי
נשלח ב-22/4/2008 10:02
הרב MS611 - ה' ירחם! ככה להתבלל בין אורגן לאוקורדיון!?
אני לא חושד בך שאתה מקיים את מצוות עד דלא ידע בין ארוגן לקורדיון גם בימי חג המצות.
מוטי, שמת לב שיוסי יצא גדול ומייד הזמין ולא משנה מתי ותה נשארת ככה בעמדת המתנה. חכה חכה, בפינוי הבא למיון ילדים (ספק טיפת חלב ספק מרפאה בחוף הים) בקפלן. אני בדרך אליך ואז זה כבר יעלה מאוד מאוד יקר.
לתשומת לבך, מחר ערב.
נשלח ב-22/4/2008 01:18
יוסי גם אנוכי הקטן מצטרף לברכות
וכומובן אתה תבורך אחראי מוקד ארצי שלא צריך לפרט אם יש לך לילה או אין לילה אתה "תותך"
ובנצי היקר סחטין על האורגן היפה.............
נשלח ב-21/4/2008 16:01
כמובן בנצי
כולם מוזמנים על האש...
בכל שבעת ימי החג
נשלח ב-21/4/2008 12:30
מועדים לשמחה
גם אני מצטרף לברכות והאיחולים
מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון (הוא אח של שמחה).
תחגגו את החג כמו שרק אתם יודעים בחיק המשפחה והטבע ותתבוננו בפלאי הבריאה (זה אותו דבר). תשתדלו להסתכל קצת על המשפוחה בין ביפר אחד לשני.
וכשאתם בטיפוס על איזה ג'ונגל באחד הנחלים תשתדלו להתנק מכל העולם פרט למירס הארצי שזוכר אותכם תמיד.
ויהי רצון שנזכה לאכול מן הזבחים והפסחים מהמצות והקטניות במהרה בימנו. (היה מי שאמר, שאסרו על האשכנזים אכילת קטניות בפסח שלפחות פעם בשנה שהם מבקרים אצל הקופים בגן חיות שלא יזרקו להם בוטנים וגרעינים).
יוסי, אני בטוח שאתה מזמין לאיזה על האש קטן ברחובות ככה על חשבון הבית שנרגיש קצת בשר על האש זכר לחורבן.
בקיצור, חג פסח כשר שמח ועליז לכולם!!
נשלח ב-18/4/2008 09:30
יוסי- " גם אני מצטרף להדברים הנ"ל, ואין הדברים צריכים חיזוק ...".