הצעקה שנשמעה ועוד תשמע הרבה
כשהלב בוכה, כמה מצער וחבל לשמוע ביטוי שכזה. כמה חבל לשמוע מאדם שכל כוונותיו הם לשם שמיים וגוזלים ממנו את הבחירה החופשית לפעול כרצונו. סוג של, אם אתה מקבל את ההחלטה - טוב ואם לא - פה תהיה קבורתך.
צועקים, מובן בהחלט. הצעקה היא בלתי נשלטת ובלתי ניתנת לתיאור. כאשר אדם מקבל רצונות טובים ומגשים אותם לעזרה לאחרים. ובמחי יד כל האוויר יוצא מהגלגלים ואין כבר עוד רצון לעשות משהוא בכלל.
אני יכול להעיד ויש לי תיעוד מלא, כולל חומר כתוב. לפחות ארבעה סניפים שכוללים בתוכם כ- 150 מתנדבים בערך, רוצים מזה תקופה ארוכה להצטרף / לחזור להצלה ישראל. אך המצב הכלכלי לא מאפשר כרגע קליטת נוספים ובהחלטה נכונה שהתקבלה ע"י ראשי הסניפים, הוחלט פה אחד לשמר את הקיים ולטפח כמה שאפשר, כך שלא יחסר למתנדבים כלום.
ישנו משפט מוכר שאומר: על חלב שנשפך לא בוכים. זה כואב להגיד דבר כזה ובפרט כאשר אדם מכיר בטעותו ולמד על בשרו יחד עם עוד מתנדבים רבים שמדובר במשחק פירמידה מוכר שהתנוסס על-אל ולאט לאט מתגלה מה מחזיק ומה עומד מאחורי המגדל הגבוה הזה.
ישנם אנשים שמהנדסים את צעדיהם מראש. יש כאלה שלפחות לומדים מטעויות אחרי שכאב להם בבשר החי. ויש כאלה, שלצערנו גם אז לא לומדים עד שזה כואב מאוד מאוד.
למרות שאני נמצא כיום מחוץ לפעילות במשרדים בירושלים. כפי הנראה, ימים מאוד טובים מצפים לנו מייד לאחר הפסח בכל המובנים. יחד נפעל ונתחזק, יחד נשאר תמיד חזקים ומחוזקים.
ולך, דוב. אתה לא היחידי שצועק את האמת הכואבת. תשאל אנשים בת"א ובמקומות נוספים מה עובר עליהם. עוד יבוא היום...
 |
|
|