בית פורומים פרחי מיאמי

הופעה פרחי מיאמי עם פריד חוה"מ פסח תשס"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2008 10:20 לינק ישיר 
הופעה פרחי מיאמי עם פריד חוה"מ פסח תשס"ח

אני אתחיל כך...מי שלא היה בהופעה ממש פיספס...
קודם אני יכתוב איזה זמרים היו.
יוסף חיים בלוק
דוד שטיין
מיכאל פרוזנסקי
ברוך לעוין
ואברהם פריד.
ושמתי לב לשני זמרים שהקהל ממש אהב זה פריד וברוך לעוין.

לגבי האלבום החדש ירחמיאל אמר שאחרי 31 הוא כבר יודע שלא אומרים תעריך מתי דיסק יוצא...

ההופעה התחיל בדיוק בשעה 8 בערב.
הזמר הראשון היה יוסף חיים בלוק.

אחריו נכנס הזמר דוד שטיין עם השיר ניגון אליעזר(אני?)

ואחריו נכנס מיכאל פרוזנסקי עם השיר שטייג

ואחריו נכנס הזמר שאני אוהב מאוד ברך לעוין עם שיר יפה שחכתי את השם שלו השיר החמישי באלבומו.
ומיד אחרי זה הוא התיישב על הפסנתר ושר את השיר בידו אפקיד.

ואח"כ נכנס אברהם פריד עם השיר חזק!
ואחרי השיר חזק הוא התחיל לשיר ניגון ישן מאוד NO JEW WILL BE LEFT BEHIND מאלבומו הראשון והוא אמר שהוא מקווה שהוא עדיין זוכר את המילים...
ואחרי זה שר את השיר ובני ישראל יוצאים מהאלבום שטר התנאים.
ואחרי זה שר את השיר אני מאמין. ובסיום הוא יצא והוא אמר שהוא יחזור שוב יותר מאוחר אבל ממש חצי דקה אחרי זה הוא רץ פנימה הנה אני פה...ושר את השיר דדה ביה.

ועכשיו נכנס המקהלה הכי טוב בעולם "פרחי מיאמי"

והתחילו עם השיר רווח.
אחרי רווח ירחמיאל אמר שהוא רוצה להתחיל מחרוזת "שירים שקטים" והם התחיל עם השיר "WHEN"
ואחרי השיר WHEN שרו את השיר שבת משוש ואח"כ השיר נקדש.

ואחרי המחרוזת הם שרו שיר חדש "בעבור דוד עבדיך"
ומיד אחרי זה יושי בנדר התחיל עם השיר ירושלים הרים סביב לה.

הפסקה של 10 דקות וכולם יצאו החוצה ואז פגשתי את יאיר ספרסטין וחנינא אברמוביץ(זוכרים אותם?)
וממש לפני שההופעה המשיך פגשתי גם את מרדכי שפירא!!

עכשיו נכנס שוב את הזמר דוד שטיין אם איזה שיר אני כבר לא זוכר...

ואחרי זה נכנס שוב ברוך לעוין על הפסנתר עם השיר וזכינו לגדל.ואחרי זה השיר שומר ישראל.

ואחריו נכנס מיכאל פרוזנסקי עם שיר חדש YOU ARE WATCHING ME

ופה נכנס שוב המקהלה עם מחרוזת והתחילו עם השיר לא ישא גוי ואחרי זה השיר עוד ישמע-כיצד מרקדים.
ואח"כ השיר כל מי.ואח"כ השיר תהילת ה'.ולסיום השיר והיה מחניך קדוש.

ואח"כ שיר חדש "אשא עיני" שיר יפה במיוחד!!!!

ועכשיו נכנס אברהם פריד עם השיר "למה" ומיד אחרי זה שר "זייטס מצליח און ברענגט משיח".
ואחרי זה שר שיר שקט "FATHER DON'T CRY" ולסיום השיר ירושלים אורו של עולם.

ופה נכנס שוב המקהלה עם השיר "K'lal Yisroel Together" עם יושי בנדר יאיר קניג וביני זופניק.
ורק באמצע השיר המקהלה נכנס.

ואח"כ שרו את השיר "משיח"(יש לי קליפ של השיר הזה וגם אבא של שמולי ברוין הבטיח לי לשלוח קליפ שהוא עשה)

ופה ירחמיאל נכנס עם אברהם פריד והם שרו ביחד "ברוך הבא מלך המשיח"מהאלבום שטר התנאים".

ולסיום של ההופעה כל הילדים נכנסו אחד אחד על הבמה וירחמיאל הקריא את שמותיהם.
ושרו את הנה השיר "הנה מה טוב" עם שמולי ברוין מטופף....ביחד עם אברהם פריד וגם בגירסה של "אוהל"כמו שהם עשו בארץ וגם עם שאר הזמרים שהיו בהופעה.

Stop Hillary Express

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2008 14:17 לינק ישיר 

וואהו!!! תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2008 04:59 לינק ישיר 

מצאתי קליפ של ההופעה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/6/2008 11:35 לינק ישיר 

ישתבח הבורא. ושלומך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2008 18:12 לינק ישיר 

אני פה ואף הגבתי באשכול על "מסביב למדורה".

שלומך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2008 09:39 לינק ישיר 

אין לי מושג, אני באמת לא מכירה אותם, (רק לפיאיך שחברות שלי מדברות עליהם, אני מבינה שהם לא שוים בדיקה,)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2008 09:29 לינק ישיר 

תהילה, אין קשר. כשהקינדרלך יצאו לשוק אף אחד לא ידע מה טיבם בדיוק. אז בדקנו ומצאנו שהם לא מתאימים לסגנון שלנו. מאז הפסקנו לעקוב, אבל מה שראינו הספיק לנו. ולפי הפרסומות הם לא בדיוק משתפרים עם השנים. לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2008 21:25 לינק ישיר 

יושר, הסיקורים שלך חביבים, כמו תמיד,
חמוד שהשוית את הסולנים של היום לאלי לוינשטיין וג'ונתן פאלי, אני דוקא חשבתי שהשיר הזה נורא מתאים לעודד, (ושבת משוש לבנו - בדיוק לקול של איצי ספינר) כנראה שלא אלמן ישראל וברוך ה' יש עוד סולנים טובים גם היום...
אשא עיני - שיר מקסים, לקח לי הרבה זמן לקלוט אותו אבל עכשיו הוא לא יוצא ממני,
יאיר קניג - כל מילה מיותרת...
בקשר לחולצות האדומות, כשהראיתי את הקליפים לאחותי היא נורא התלהבה, אוווווו, סוף סוף הוא חוזר לחולצות האלו, איזה יופי...
אגב, מי זה מאיר סילברברג?? ובכלל, מישהו יודע את שמות הסולנים??
ולסיום, אם אתם כל כך מתעבים את "המקהלה שאין לנקוב בשמה" איך אתם יודעים מה הסגנון שלהם ומה הם עושים?
ועכשיו נראה לי שאני אשתוק קצת כי פטפטתי די...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 08:32 לינק ישיר 

וואו,
יושר בלי עין הרע......
האמת שאין הרבה מה להגיד.... אני חושבת שאני אסתפק בקריאה ואני אפילו לא אצטרך לראות....
המונמונמון תודות....
דרך אגב,
מתי היה לך זמן לחשוב על כל זה ולכתוב???

I go to school 
                                                 "תסכול" I get
      "חצי מסטול" I come back home  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2008 19:48 לינק ישיר 

יושר כמו the early years...
אני חושב שהלינקים להקליפים כבר לא עובד אז אני צריך להעלות אותם ליוטוב אבל אני צריך הזכרה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2008 19:00 לינק ישיר 

וואהו, יושר!!! ניהנתי!!! (כתמיד...)

ואני חייבת-חייבת לשאול משו!
באחד הקליפים שהועלו יש קליפ של "רווח". ויש שם שני ילדים ששרים סולו יחד עם ירחמיאל.
אחד מהם מאד דומה לארי רוזנר וגם מאוווד מזכיר אותו בקול. יש סיכוי שהם קשורים או שאני רק מדמיינת את הדימיון?????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2008 13:30 לינק ישיר 

כמה מילים על הקבצים שהעלה לנו אלי (מונסי)...

ובכן, דבר ראשון, מי שמדבר על פרישה של ירחמיאל ביגון בקרוב, אינו יודע על מה הוא מדבר. ביגון חי, בועט, מלחין ו"מרים" הופעות מוצלחות מידי חצי שנה. הפרישה רחוקה ממנו והלאה. תרשמו את זה לפניכם.

לגבי הסולנים, תמיד חשבתי שאף פעם לא יהיה סולן כמו אלי לוונשטיין (מהרה) או כמו יונתן פאלי (בס"ד), סטיוארט ביינינסטוק (רפאינו) ועוד סולנים שנדמה לנו ש"אין כמוהם ולא יהיה". ובכן, יש ויש. יאיר קניג, הוא כשרון שלדעתי משתווה, ואפילו עולה ברמתו על כמה מהסולנים המוצלחים ביותר שהיו למיאמי מאז ומעולם. גם כמה מהכשרונות החדשים, ששמותיהם לא ממש זכורים לי כרגע, הם ממש כשרונות עולים. קולות וביצועים מדהימים.

בקצרה, אומר את דעתי על כמה מהסולנים הבולטים של פסח תשס"ח:

יהושע בנדר – דובר עליו כבר רבות. כמו שאמרה כאן פעם Greenee, (איפה היא, אגב?) ניכר שיהושע בנדר לומד מוזיקה בנוסף לשעות שביגון יכול להקדיש לו במסגרת המקהלה. הביצועים שלו מרשימים מאוד. מדויקים ואיכותיים. רואים שהוא צבר הרבה ביטחון עצמי בשנותיו במקהלה. אין מה להשוות את יהושע בנדר הביישן של "רווח" ליהושע בנדר במודל 2008 ששר ומופיע בביטחון ובעצמה.

שמולי ברוין – אחרי שארי רוזנר, שאול אלסן ויוסי שיק פינו עבורו את הבמה, עלה אורו וזרח לתקופה קצרה. אבל מה לעשות, הגיל עושה את שלו... והקול כבר לא מה שהיה... (זיקנה, אמרנו כבר?). והוא שוב נדחק לאיזו פינה, בצילם של סולנים אחרים. אם כי אני מוכרחה לציין שדי אהבתי את הקול שלו בגירסה הנוכחית.

דורון לוין ויגאל ספרשטיין – די הופתעתי שהם עדין נמצאים במקהלה. אולם ניתן בהחלט לומר שבתור ילדים בוגרים יותר הקולות שלהם יותר טובים. רק שבבקשה יגאל ספרשטיין לא ישיר את הקולות הגבוהים יותר, כי זה די פתטי לראות אותו...

יאיר קניג – הקול היפה ביותר ששמעתי בשנים האחרונות. מתחרה בקלות עם שאול אלסן. נעים לאוזן ואינו צורם לאוזן גם בקטעים הגבוהים ביותר. הסולו שלו ב"אשא עיני" הוא פשוט מדהים. והעדינות שלו, בכלל אין מה לדבר. תנסו לעצום את העינים ולדמיין את אלי לוונשטיין או את יונתן פאלי שרים את הסולו הזה... (קצת קשה, בהתחשב בעובדה שמעולם לא ראינו אותם במציאות בתור ילדים)

מאיר סילברברג ודוד הרשקוביץ – שני סולנים מבטיחים. צפוי להם עתיד מזהיר במקהלה. טוב שגילינו אותם בעודם קטנים והלוואי שישארו במקהלה עוד שנים ארוכות ולא יתפתו לעזוב אותם תמורת לוקשים כדוגמת "ש. ג'וניור" (סתתתתתם בצחוק!)

עוד מילה לגבי "אשא עיני". הלחן מאוד מיוחד. מאוד "ביגוני". ממש תפור עליו להלחין שיר כזה. קטעי המעבר מאוד יפים. החלק הנמוך, יש בו משהו טיפונת משעמם ללא הקול השני. החלק הגבוה, מאוד מיוחד ולא כ"כ שגרתי. באופן כללי, נראה שירחמיאל העביד אותם קשה על השיר הזה.

התחלנו עם הדברים הטובים, אבל קשה לי שלא להזכיר את השיר "משיח", בביצוע קינדרלכי מאכזב מאוד. לא לזה ציפינו מירחמיאל ביגון. מוזיקת דאנס, כוריאוגרפיה מופרעת וכובעים שכ"כ מזכירים את להקת הילדים הישראלית שעדיף שלא להזיכר את שמה בפורום הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 12:12 לינק ישיר 

למה אני לא מצליחה לראות את הקליפים?
משהו יכול לעזור לי???

I go to school 
                                                 "תסכול" I get
      "חצי מסטול" I come back home  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2008 20:06 לינק ישיר 

כשיהיה לי עוד קצת זמן אולי מחר אני יטפל בזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2008 12:14 לינק ישיר 

מונסי, אתה יכול לשים גם את שאר הקליפים (בעבור דוד עבדך, אברהם פריד,)בתוך yousendit?
(פשוט אני רוצה להתארגן עם זה עד לג בעומר...)
תודה רבה.

תוקן על ידי תהילה16 ב- 19/05/2008 12:15:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2008 07:42 לינק ישיר 

לא ממך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > הופעה פרחי מיאמי עם פריד חוה"מ פסח תשס"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext