| נשלח ב-28/4/2008 16:33 |
|
| |
רווקות מאוחרת וחוסר יכולת להחליט
חברים יקרים!
חיפשתי פה ברחבי הפורום, לא מצאתי אשכול שעוסק ספציפית בנושא זה (ישנן אשכולות שעוסקים בנושאים קרובים כמו חברות רווקות וכדו').
אז ראיתי לנכון לפתוח דיון בעניין.
לתועלת חברי הפורום העלתי סריקה מאחד מעלוני השבת האחרונה (שביעי של פסח).
אשמח לקרוא את תגובותכם בעניין בכלל, ולכתבה בפרט.
(דרך אגב, מחקתי את מספר הטלפון של הכותב, מי שרוצה יוכל לבקש בפרטי, ואין בפרסום זה משום המלצה או אישור לקרוא בעלון המדובר)
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 28/04/2008 16:37:29
בכל עניין, בכל שאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2009 20:43 |
|
| |
הקפצה. נוסטלגיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2008 21:38 |
|
| |
לא ראוי ולא מצחיק!
שרפ תקן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2008 21:37 |
|
| |
תוקן לבקשת המשגיח.
תוקן על ידי שרפ ב- 30/04/2008 21:55:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2008 10:08 |
|
| |
כי תגובות נזעמות על פגישות זה קצת פתטי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 23:30 |
|
| |
ועל זה אמרו חז"ל בסוף מסכת סוכה: "שותא דינוקא בשוקא או דאבוה או דאימיה" (וברש"י: משל הדיוט הוא: מה שהתינוק מדבר בשוק, מאביו או מאמו שמע)
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 11:40 |
|
| |
אולי הסיבה האמיתית היא מכיון שאנשים מחפשים דברים שלא קיימים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 10:03 |
|
| |
נראה לי שהנקודה האמיתית היא "למצוא בבן הזוג מספר בחינות החשובות לי מאוד. ולצערי זה עוד לא נמצא.
מה שהכי קשה לי זה, שכשהשנים עוברות אני בודקת את עצמי, האם השאיפות שלי לא מציאותיות ואולי עלי להתגמש, אז אני פותחת בפני אפשרויות נוספות ואת הדברים שחשובים לי (וברמה עקרונית הם לא רבים) אני מנסה למתן. ופתאום אני קצת מאבדת את הראש, ושואלת את עצמי-מה באמת חשוב לי? האם אני יודעת לשים דגש על הדברים הנכונים?? ועצות מגיעות מכל הכיוונים ונסיונות להתמודד עם הקיים גם כן, והמצב הופך מבולבל.
ולאור המצב...תפילתי היא שהקב"ה יאיר את עיני לראות רק את מה שחשוב שאראה, שלא אטעה ולא אכשל-התמודדות ברור לי שתהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 09:17 |
|
| |
אצלי בעייה חוסר יכולת להחליט ,
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 01:45 |
|
| |
לדעתי, או שיותר נכון, אצלי, יותר קשה לי להחליט מה אני רוצה (עוד לפני שמדברים על משהו ספציפי).
למשל, יהיה אינטרנט בבית או לא. מצד אחד אני רוצה פתיחות וקשר לעולם. אז זה צריך להיות בחור מסוג מסוים, מצד שני - מכירים את הספורים לאן זה יכול להוביל, ואז זה בחור מסוג שונה....
בקיצור, פינג-פונג פנימי מתישש לגמרי, וזה עוד לפני ה"בשר" של השידוכים, פגישות וכאלו.......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 00:15 |
|
| |
רוב החברות שלי שנשארו רווקות אלו היו בנות שחשו שמגיע להם חתן שהחברה מסביב לא חשבה שהוא מגיע להן .
והן חיכו עד שיבוא גאון שכמובן לא בא או שהם החליטו להתנקם בהורים ובמשפחה על חשבון עצמן .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2008 23:36 |
|
| |
אם הנוכחי מתאים, מה לך לחשוש מהבא אחריו?
הרי סה"כ, הכל רק בגדר השתדלות. אנחנו בובות בתיאטרון ענק.
וכמו שאין לחכם אלא מה שעיניו רואות, אם עשית כל שלאל ידך וישנה התאמה עם הבחור ברמה מספקת שמצדיקה חתונה, מה לך לחשוש מזה שהיה יכול (אולי) לבוא אחריו?
|
|
| נשלח ב-28/4/2008 22:51 |
|
| |
החשש הזה של "ואם הבא אחריו יתאים לי יותר" ממש מדבר אלי. ואם, באמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2008 22:24 |
|
| |
בשביל למנוע את הפחד יש אהבה. בין הייתר קצת "מאבדים את הראש" בשביל להתחתן ואז כבר אוהבים עם שכל. בשביל שלא "לאבד את הראש" סתם, יש את נושא הבירורים והסתיעות בהורים. אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם הייתי חושש לפני החתונה שמא נתגרש ושמא היא תחלה וכד'.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2008 21:40 |
|
| |
חוסר היכולת להחליט
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2008 21:26 |
|
| |
מה קדם למה, הרווקות המאוחרת או חוסר היכולת להחליט?
|
|
|
|
|