חטא המרגלים בדורנו בשותפות שס בממשלת השמד והתנגדות לזהר הקדוש עם פירוש הסולם ונתינת הוראה לגנוז ספרי זהר!
בס"ד
שס שותפה מלאה לחטא המרגלים של דורנו ולהסכם האסון אוסלו ונתינת רשת רשת בטחון לממשלה שמוכנה לסכן את עם ישראל תמורת בצע כסף החינוך התורני בו מתפארת מפלגת שס המחללת בריש גלי את שם השם ברבים בלקיחת כסף מדינה עם זוהמת הנחש כמ"ש הרמ"ק ז"ל ומקלקלים את ילדינו שלומדים תורה בלי יראת שמים טהורה ומידות טובות התורה הופכת לסם המות רחמנא ליצלן והתנגדות ללימוד ספר הזהר עם פירוש הסולם ונתינת הוראה לגנוז ספרי זהר אני אישית מצאתי כמה סטים שלימים של ספרי הזהר בגניזה ועל זה אמרו חז"ל "חכמת סופרים תסרח"
שמתרחקים מפנימיות התורה כמו שמתרחקים מהסרחון כמ"ש בזהר פרשת נשא ברעיא מהימנא
ויתנו את הדין על עלבונה של תורה שעושים ממנה
סיפורים ומילי הדיוטין כמ"ש כל זה בזהר הקדוש
במפורש פרשת בהעלותך ,ושס נתנה יד לפגוע אישית בשכבות החלשות בחתימת ידו של השר הסורר באיצטילא דרבנן אליהו ישי שר"י כל זה "עקמימיות לשם שמים" כדברי הנצי"ב מולאז''ין ז"ל ושלל היתרים מפוקפקים שאין לו שום בסיס הלכתי ע"פ חכמת האמת ולא מספיק ידיעה שטחית בשס אלא יש להעמיק בשקלא וטריא ע"פ ההקדמות הרמב"ם ז"ל ומי שלא יודע קבלה אמיתית אסור לו לפסוק הלכות כדברי האר"י ז"ל שאמר למרן הבית יוסף ומהר"ל מפראג ז"ל והגר"א ז"ל וטעו בהלכות בשר וחלב וכדברי התיקונים תיקון יד "פתח ר'' שמעון בקלא סגיא ואמר אליהו אליהו נחית הכא ברשותא דמארך ואנהיר עיניהו דאלין סבין דלא ייתון למיכל בשר וחלב"
ומבאר הרמ"ק ז"ל באור יקר שחכמים לא ידעו את הטעם של איסור בשר וחלב ויטעו בהלכה ושם זה נאמר לגבי התנאים ,אז מה נאמר אנן בדור יתום זה כאשר חז"ל אמרו ש"האמת תהיה נעדרת" סנהדרין דף צז ע"א ואם בארזים נפלה שלהבת מה יאמרו איזובי הקיר וכ"ש בדורנו שלא מגיעים אפילו לדרגת הראשונים כמלאכים ואפילו כחמורו של ר'' פנחס בן יאיר לא הגיעו .וכבר כתב הראב"ע ז"ל בספר יסוד מורא וסוד תורה בשער א פיסקה ח וז"ל "ויש הוגה בתלמוד להתפאר בו על חביריו ,על כן כל עסקיו בסדר נזיקין גם הוא מקבל שכר להורות הפתיים ולישר המעוותים .רק אם יהיו כל ישראל צדיקים אין צורך לסדר נזיקין" וכו'' עכ"ל עש"ה ויש לי עוד להאריך בדבר זה רק שאין לי כח לכתוב עכשיו התעייפתי להקליד שעות והעינים כואבות לשבת הרבה שעות ליד המחשב.
שס שותפה מלאה לחטא המרגלים של דורנו ולהסכם האסון אוסלו ונתינת רשת רשת בטחון לממשלה שמוכנה לסכן את עם ישראל תמורת בצע כסף החינוך התורני בו מתפארת מפלגת שס המחללת בריש גלי את שם השם ברבים בלקיחת כסף מדינה עם זוהמת הנחש כמ"ש הרמ"ק ז"ל ומקלקלים את ילדינו שלומדים תורה בלי יראת שמים טהורה ומידות טובות התורה הופכת לסם המות רחמנא ליצלן והתנגדות ללימוד ספר הזהר עם פירוש הסולם ונתינת הוראה לגנוז ספרי זהר אני אישית מצאתי כמה סטים שלימים של ספרי הזהר בגניזה ועל זה אמרו חז"ל "חכמת סופרים תסרח"
שמתרחקים מפנימיות התורה כמו שמתרחקים מהסרחון כמ"ש בזהר פרשת נשא ברעיא מהימנא
ויתנו את הדין על עלבונה של תורה שעושים ממנה
סיפורים ומילי הדיוטין כמ"ש כל זה בזהר הקדוש
במפורש פרשת בהעלותך ,ושס נתנה יד לפגוע אישית בשכבות החלשות בחתימת ידו של השר הסורר באיצטילא דרבנן אליהו ישי שר"י כל זה "עקמימיות לשם שמים" כדברי הנצי"ב מולאז''ין ז"ל ושלל היתרים מפוקפקים שאין לו שום בסיס הלכתי ע"פ חכמת האמת ולא מספיק ידיעה שטחית בשס אלא יש להעמיק בשקלא וטריא ע"פ ההקדמות הרמב"ם ז"ל ומי שלא יודע קבלה אמיתית אסור לו לפסוק הלכות כדברי האר"י ז"ל שאמר למרן הבית יוסף ומהר"ל מפראג ז"ל והגר"א ז"ל וטעו בהלכות בשר וחלב וכדברי התיקונים תיקון יד "פתח ר' שמעון בקלא סגיא ואמר אליהו אליהו נחית הכא ברשותא דמארך ואנהיר עיניהו דאלין סבין דלא ייתון למיכל בשר וחלב"
ומבאר הרמ"ק ז"ל באור יקר שחכמים לא ידעו את הטעם של איסור בשר וחלב ויטעו בהלכה ושם זה נאמר לגבי התנאים ,אז מה נאמר אנן בדור יתום זה כאשר חז"ל אמרו ש"האמת תהיה נעדרת" סנהדרין דף צז ע"א ואם בארזים נפלה שלהבת מה יאמרו איזובי הקיר וכ"ש בדורנו שלא מגיעים אפילו לדרגת הראשונים כמלאכים ואפילו כחמורו של ר'' פנחס בן יאיר לא הגיעו .וכבר כתב הראב"ע ז"ל בספר יסוד מורא וסוד תורה בשער א פיסקה ח וז"ל "ויש הוגה בתלמוד להתפאר בו על חביריו ,על כן כל עסקיו בסדר נזיקין גם הוא מקבל שכר להורות הפתיים ולישר המעוותים .רק אם יהיו כל ישראל צדיקים אין צורך לסדר נזיקין" וכו'' עכ"ל עש"ה ויש לי עוד להאריך בדבר זה רק שאין לי כח לכתוב עכשיו התעייפתי להקליד שעות והעינים כואבות לשבת הרבה שעות ליד המחשב.http://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&KeyWords=&SearchCategory=&Show=1&Page=2
נשלח ב-6/7/2008 21:05
חטא המרגלים בדורנו שותפות שס בממשלת הערב רב של אולמרט שרבס"ד
שס ממשיכה לשקר בשם תורת ישראל ולהיות שותפה לחטא המרגלים של דורנו ושותפה לכת הערב רב של ממשלת השמד של אולמרט שר"י
רומסת בפועל את עניי ישראל והשכבות החלשות תורת ישראל מטילה את האחריות על מנהיגי ישראל ושלוחו של אדם כמותו לא יעזרו שום תירוצים על חילול השם יענשו ואם משה ואהרן נענשו על שלא דברו אל הסלע כמ"ש "ויאמר הוי"ה אל משה ואל אהרן יען לא האמנתם בי להקדשיני לעיני בני ישראל לכן לא תביאו את העם הזה" .גם המרגלים וקרח ועדתו היו גדולים בתורה וכמ"ש רבנו אברהם בן הרמב"ם ז"ל בספר "המספיק לעובדי השם" ולא כפי שיחשוב בעל מחשבות עז פנים ומגלים פנים בתורה שלא כהלכה אין שום פיקוח נפש לשבת בממשלה הממיטה אסון על עניי ישראל והשכבות החלשות את הקצבאות הילדים לא החזירו ואין שום תירוץ לשס להמשיך לשבת בממשלת הערב רב הזאת אוי לרשע ואוי לשכנו.
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1
בס"ד
מה קורה? חייבים ישועת השם יתעלה ולא מפלגות יושיעו אותנו הימין ולא השמאל רק משיח בן דוד מנהיג ישראל עבד השם יתעלה כמ"ש ישעיהו הנביא סימן נב פסוקים יב-יד "הִנֵּה יַשְׂכִּיל עַבְדִּי יָרוּם וְנִשָּׂא וְגָבַהּ מְאֹד. כַּאֲשֶׁר שָׁמְמוּ עָלֶיךָ רַבִּים כֵּן-מִשְׁחַת מֵאִישׁ מַרְאֵהוּ וְתֹאֲרוֹ מִבְּנֵי אָדָם.כֵּן יַזֶּה גּוֹיִם רַבִּים עָלָיו יִקְפְּצוּ מְלָכִים פִּיהֶם כִּי אֲשֶׁר לֹא-סֻפַּר לָהֶם רָאוּ וַאֲשֶׁר לֹא-שָׁמְעוּ הִתְבּוֹנָנוּ."
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2406359&whichpage=6&forum_id=19892
תוקן על ידי shay98 ב- 12/06/2008 21:37:52
נשלח ב-2/6/2008 13:42
שס ממשיכה לשקר בריש גלי והם שותפים לחילול השם כל זמן שהם יושבים בממשלת הזדון!
בס"ד
אוי לרשע ואוי לשכנו מי שיושב בממשלת הזדון של ראש הממשלה המושחת אהוד אולמרט שר"י שותף לחילול השם ברבים איומים לחוד ומעשים לחוד אליהו ישי שר"י שנתן ידו למוטט את עניי ישראל בתכנית אג'נס ישראל תוך שלילת הבטחת הכנסה וייקור הלחם ומחיקת הלאום "יהודי" מתעודת הזהות
מטה המאבק לצדק חברתי, מרכז
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/175783
נשלח ב-20/5/2008 02:50
בס"ד
תגובתי לדבריו:
למייחל
הבנתי אותך טוב מאוד ואני חושב שהגיע הזמן שנפעל ביחד לקירוב הגאולה במהרה בימינו ,
נפילת ההנהגה בימים אלו מבשרת לעם ישראל שהגיע זמן הגאולה ועלינו להתפלל לבורא עולם שיציל אותנו מאותם מנהיגים כראש הממשלה וכדומה שאינם הולכים בדרך השם יתעלה ומתביישים להגיד "בעזרת השם" ואינם אלא מונהגים ולא מנהיגי אמת .
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2406359&whichpage=4&forum_id=19892
נשלח ב-20/5/2008 02:42
בס"ד תגובת המייחל:
שי
הקשב טוב חבר .
לא יודע למה אתה קורא מתחמק מתשובה , חשבתי שדבריי היו מספיק ברורים כשאמרתי שאני לא מבין
בנושאים האלה משום שמעולם לא התעניינתי בהם והם לא מעניינים אותי גם כיום , שלא לדבר על כך שהייתי מספיק צעיר מכדי להתעניין בחלק מהדברים שהזכרת בשעה שהם קרו .
ואני חוזר ומבקש אותך ,לחדול מניסיונותיך להסיט את הנושאים בהם עוסק פורום זה לנושאים הבוערים בליבך
הקשורים לעניינים שיש להם נגיעה וקשר לפוליטיקה ומפלגות , ק"ו לדיבורים שיש בהם פגיעה בכבודם של גדולי תורה העומדים מאחורי אותן מפלגות ומכוונים אותן . בכל תוקף לא ארשה זאת .
אני מבין שיש לך פורום ב"ה , נכון ...יופי .
אתה מוזמן להפיץ את משנתך לעידוד לימוד הזוהר ותורת בעל-הסולם זצ"ל שם ובעוד פורומים אחרים .
אבל כל זמן שאתה כאן אבקשך לחדול מכך ,לא זו דרכנו ושיטתנו ולא בכך עוסק פורומינו .
אתה יכול לשים לה שלא התייחסתי אליך כאדם אלא התייחסתי לדבריך ,וזאת למרות שאישיותך ותכונותיך נראות
לי היטב מבעד לדבריך והתנהלותך .
אז אנא קח הדברים לתשומת ליבך למען לא אזדקק שוב למחוק הודעות .
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=4&topic_id=2406359&forum_id=19892
נשלח ב-19/5/2008 12:06
תגובתי לדבריו:
בס"ד יום ב יד אייר התשס"ח
למה אתה מתחמק מתשובה ?לא דיברתי שום רכילות ושום לשון הרע ציינתי עובדות בשטח ששס עשתה אין לך תשובה עניינית אז אתה לא עונה איני מתעסק בפוליטיקה נפילת ההנהגה בימינו אתה כותב בראש האשכול אבל מי יכול להנהיג את עם ישראל רק הקב"ה ומשיח בן דוד לא מאמין במפלגות בישראל רק בהשי"ת שיושיע אותנו מכל כת הערב רב.
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=4&topic_id=2406359&forum_id=19892
נשלח ב-19/5/2008 12:05
בס"ד
תגובת המייחל:
שי
אבקשך לא להכניס לפורום הזה תגובות מן הסוג שהכנסת .
לי אין יד ורגל בנושאים האלה שנגעת בהם על כן לא אוכל להשיב לך על טענותיך , אינני מתעסק באקטואליה לשמה
והנושאים הללו אינם מעניינים אותי . יש מספיק מקומות ברחבי הפארק בהם ישמחו להתפלש איתך בבוץ הרכילותי וההשמצתי הזה . לא כאן . תודה .
בס"ד אור ליום ב יד אייר התשס"ח
מדוע אתה טוען שראייתי "שטחית" לגבי שס שיצאה מהם חילול השם גדול ונתנו הכשר להסכם "אוסלו" ומסלפים דעת תורה בהרבה נושאים ממתי מותר לרשום תלמידים שלא קיימים או מוסדות ישיבות שלא קיימים על מנת לקחת כספים מהמדינה? דבר נוסף שס מציגה את עצמה כמפלגה הדואגת לחלשים ולעניים כאשר בפועל ההפך הוא הנכון מי שייקר את מחיר הלחם הוא שר התמ"ת אליהו ישי שר"י ויושבים בממשלה שנתנה הכשר לשוטים ומכירת חמץ ברשות הרבים בפסח ואשר מוכנה לוותר על חלקי מולדת תמורת שלום שקרי שברור לכל בר דעת שיקרב את הטילים למרכז הארץ, ומה עם הלכות שמעוותים אותם ומבטיחים עולם הבא למי שיצביע שס ? זה לא מעילה בקדשי ישראל וסילוף דעת תורה הגאון הנצי"ב מולאז'ין ז"ל מכנה זאת "עקמימיות לשם שמים"
ראה כתבת הרב חיים שיין הי"ו משפט שלמה בעקבות שלמה ואם יש לך חומר בנושא אשמח לפרסם.
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2406359&whichpage=3&forum_id=19892 הודעתי זו נמחקה ע"י מנהל הפורום אחרית הימים כאן ועכשיו
תוקן על ידי shay98 ב- 19/05/2008 12:07:36
נשלח ב-19/5/2008 04:41
בס"ד אור ליום ב יד אייר התשס"ח
תגובת המייחל:
שי עולמות...שמע נא .
ומה מביאך לחשוב שאיני מכיר את המקורות שציטטת , אה ? זה שחלקתי עליך ועל רבך ?
מצד אחד אתה טוען שאינך שטחי ושעליי 'לעיין' במקורות הנ"ל ומצד שני אתה מציין שקיבלת את הדברים ממורך ורבך ,
ובכן ידידי , האם צריך להיות 'לא שטחי' במיוחד כדי 'לקבל ' דברים מרבך ? אתה מחזיק ממנו...לבריאות .
איפה ראית בדבריי שאולמרט וחבר מרעיו הם לא מן הע"ר ? לגבי ש"ס...הוא שאמרתי שראייתך שטחית .
אם תרצה אוכל אפילו לספק לך רשימה ארוכה של אישים ציבוריים מוכרים יותר ומוכרים פחות שאין לי ספק לגבי זהותם
הערב-רבית , כך שלא צריך להתרגש מזה יותר מדי .
בס"ד
שרון אולמרט שס שייכים לכת הערב רב אשר פוגעת בעם ישראל ובעניי ישראל כ"כת הגיבורים הבונים בתי כנסיות ובתי מדרשות ושוין בהון ספר תורה ועטרה על ראשו למעבד להון שם ולא לשמא דהוי"ה "כמ"ש בזוהר הקדוש בראשית דף כה ע"ב ואלו החמישה מינים דערב רב נג"ע ר"ע נפילים גבורים ענקים רפאים עמלקים ועיין בתיקונים תיקון נ ובגנזי הגר"א עמוד רנז ובאבן שלמה פרק יא
"מי שאינו מרחם על הבריות בידוע שאינו מזרעו של אבות" ביצה דף לב ע"ב
http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2406359&whichpage=2&forum_id=19892
נשלח ב-6/5/2008 03:05
אור ליום ג א אייר התשס"ח
תגובת יהודי:
תשובה למי שטוען שאנשי ש"$ עושים "מצוות"
בס"ד
לכל התמימים והפתאים שחושבים כך ייאמר: אין מצווה הבאה בעבירה !
היימצא אדם שפוי שיטען שכדי לקיים את עולם התורה יש ללכת לפרשת דרכים ולשדוד עוברי אורח ?
קל וחומר, בן בנו של קל וחומר שבעל שכל לא יטען שכדי לקיים את עולם הישיבות יש להצטרף לפמלייתו של הסטרא אחרא הציוני ולעבור על כל איסורי התורה כולם, בכלל זה איסור עבודה זרה, שפיכות דמים וגילוי עריות.
http://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&KeyWords=&SearchCategory=&Show=1&Page=2
נשלח ב-5/5/2008 14:46
יום ב לניסן התשס"ח
די להטעות את הרבים ישיבות שלא לומדות חכמת האמת ומתנגדות ללימוד הזהר הקדוש באים באיצטילא תורנית וגורמות נזק לעם ישראל רק תורה לשמה מגינה ומצילה!
בס"ד
מספיק להטעות את הרבים יודעים טוב שתורה לא לשמה גורמת לנזק גדול ובמיוחד שמסלפים אותה מי שלא זכה תורתו נעשית סם המות ומי שלא דואג לכבוד שם שמים וגורם שיתחלל הוא לא נקרא תלמיד חכמים הרמב"ם פסק בפ"ד מהלכות תלמוד תורה הלכה א וז"ל "אין מלמדין דברי תורה אלא לתלמיד הגון נאה במעשיו או לתם ,אבל אם היה הולך בדרך לא טובה מחזירין אותו למוטב ומנהיגין אותו בדרך ישרה ובודקין אותו ואח"כ מכניסין אותו לביהמ"ד ומלמדין אותו.אמרו חכמים :"כל השונה לתלמיד שאינו הגון ,כאלו זרק אבן למרקוליס ,שנא ''"כצרור אבן במרגמה כן נותן לכסיל כבוד"(משלי כו ח)ואין כבוד אלא תורה שנא'' "כבוד חכמים ינחלו"(שם ג לה)וכן הרב שאינו הולך בדרך טובה ,אע"פ שחכם גדול הוא וכל העם צריכין לו אין מתלמדין ממנו עד שיחזור למוטב שנא ''כי שפתי כהן ישמרו דעת ותורה יבקשו מפיהו כי מלאך ה'' צבאות הוא" (מלאכי ב ז)אמרו חכמים "אם הרב דומה למלאך ה'' צבאות יבקשו תורה מפיהו אם לאו אל יבקשו":עכ"ל
אני לא מתפעל מחיצוניות אלא מיראת שמים טהורה ע"פ מה שלימדונו חז"ל ולא ההמצאות הרבות שיש בדורנו וישיבות שאין בהם פנימיות התורה גורמים לנזק גדול לעם ישראל.
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1