| נשלח ב-5/5/2008 12:00 |
|
| |
סגולות למיניהן.
מה אתם חושבים על כל הסגולות של 40 יום פרק שירה, 40 יום שיר השירים? יש לכם סיפורים (רק אמיתיים!!) בקשר לזה? אלוקים, התחלתי פרק שירה בשביל מישהי כבר 5 פעמים ולוקח לי לא יותר משבוע כדי לפספס יום. (פאדיחה. אתמול דפקתי את הפעם החמישית.) אז נכון שאני צריכה לעבור קצת ייסורים בשביל שזה ילך, אבל כמה? (:
טוב. תספרו מה דעתכם..
|
|
| נשלח ב-14/5/2009 17:13 |
|
| |
הסגולה הכי אמיתית היא:
פשוט להתפלל!!!
לא לרוץ לכל קבר ולא לעשות כל מיני דברים אלא פשוט להתפלל, כי בתכלס כל המקומות האלה שאנחנו הולכים אליהם אנחנו רק הולכים אליהם כדי להתפלל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 21:28 |
|
| |
אני אישית לא מאמין בסגולות.
אבל מה שעומד מאחורי הסגולה, זה בעצם התפילה,שנתנו לה איזה צורה של אתגר ,שזה עצמו גורם לבנדאם כן לעמוד בה.
זה הטרנד,זה מודע.
נ.ב גם האלה שהסגולה לא הועילה להם גם מפרסמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 19:08 |
|
| |
לא סותר.
גם וגם. אף פעם א"א לדעת מה מקרב יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 18:14 |
|
| |
סורי, לא מאמינה בסגולות.
כוחם של ישראל בלשון
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 17:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 13:00 |
|
| |
תן, אני כ"כ שמח שהושפעת לטובה ממשגיח זצ"ל (עמוד 99 בסמול טוק...)
ובענין האשכול אני חוזר ואומר את דעתי וכפי שלולי הזכירה את ענין הקבלות: זה הדבר הכי מוכח שעוזר (לי אישית) וכן אצל הגר"ח קנייבסקי מה שהוא אומר תמיד זה משהו מסויים שתקבל אותו על עצמך וזה פשוט מדהים איך שזה משפיע.
ומסברה סתם תחשבי: הקב"ה לא מעדיף לענות לתפילות של מי שהתחזק בקיום תורתו מאשר אחד שאמר פסוקים שונים כ"סגולה"??
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 10:36 |
|
| |
כל הענין של הסגולות הוא הוספת זכויות. (אני צריכה לברר מקור מדויק ובלנ"ד אעדכן)
לכן כל דבר מצוה שנעשה הוא בעצם סגולה.
בסופו של דבר בנ"א נושע כשמגיע הזמן! זה מוכח...
דוסית- נכון. אני איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 10:17 |
|
| |
ואולי חלק מכח הסגולה, זה ההשפעה הרגשית-פסיכולוגית?? בשביל לזה אני אומרת. סגולה מסוגלת! ומי שמחליט לקיים אותה שיעשה אותה רק מרצונו האישי, ושיאמין במה שהוא עושה, זה מעין כלי עזר נוסף לעזור לנו להתקרב אל הקב"ה וליטוע בנו ציפיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 02:00 |
|
| |
את ממש אבל ממש מוציאה דברים מהקשרם! רגש זהו איתות שאומר שקורה לי משהו בנפש, אפשר ללכת עם השכל-להבין את
הרגש, לנתח, ולהשתמש בנורת אזהרה הזו לבניה ואפשר להגרר אחרי האימפולסים. לגבי עבודת ה' זה לא מוכיח שומדבר,
ותשאלי מוסמכים ממני.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:52 |
|
| |
מה??? ברור שהרגשות הן אינדיקציה לה-כ-ל!!! אנחנו מסתובבים פה בעולם ופועלים לפי הרגשות!!! הרגשות והמחשבות הם אלו שמאפיינים אותנו, שהופכים אותנו למי שאנחנו!!! איך תדעי מה את עושה בלי להתחשב ברגשות שלך????????
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:46 |
|
| |
ילדה, מה שאת מרגישה זו לא אינדיקציה כלל וכלל למה שבאמת קורה. יש הרבה אנשים שמרגישים עבדי ה', צדיקים, טובים...והם
מושחתים. זה לא אישי אבל קחי בחשבון שזו מציאות קיימת.
ומי שנהנה מאמירת פרק שירה, זהו הובי נפלא-אדרבא. ולהתקרב לה'-שכרו בצידו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:37 |
|
| |
עזבו שניה סגולות. פרק שירה פשוט מקרב אותי לאלוקים. ה10 דקות האלו שאני יושבת עם עצמי להגיד את שירת הבריאה עושות לי את כל היום. אתם לא יודעים איזו הרגשה זאת. יותר מכל תפילה אחרת.
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:35 |
|
| |
מצחיק מאוד!!!
אני מרגישה שכשאני אומרת את הפרק שירה או כל דבר דומה אני עושה צעד קדימה ומוכיחה לקב"ה שאני מאמינה שהתפילות שלי יכולות לעזור לי למצוא את הזיווג שלי, ושאני מוכנה להתאמץ ע"מ לזכות בו. זה לא אומר שאני לא מנסה לעבוד על המידות שלי ולקבל על עצמי דברים אחרים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:33 |
|
| |
רק תתאמי את זה עם עצמך...
|
|
|
|