איך שגלגל מסתובב לו בעולם ההסטוריה היהודית ארוכת השנים הוכיחה את עצמה מעל ומעבר לכל קנה-מידה אנושי מוכר . בפרט תקופת הנבואה בעם ישראל , שנמשכה כ - 1000 שנה בקירוב .
בכל עת שעם ישראל התרחק מאלוהיו ומתורתו ואימץ את תרבות הגויים , נשלחו נביאי ה' אל העם לעוררם ולהזהירם לשוב מדרכם זו , וכאשר לא שמעו בקול ה' אזי...את ההמשך כולנו יודעים . וכך באמת היה , תמיד , ללא יוצא מן הכלל .
אחת הנשמות ה -'מיוחדות' שיש לקב"ה באוצרו היא נשמתו של המן . המן העמלקי . וכך אכן קרה בסוף גלות בבל ערב גאולת בית שני , כאשר עם ישראל נמוך , נמוך מאוד בסולם המעלות הרוחני . יורדת לעולם נשמתו של המן , מקבלת כח שררה ושילטון ממש מאפס ומתחילה את נביחותיה... ומה היא נובחת...להשמיד להרוג ולאבד את כל היהודים . לא פחות . כאשר בנביחותיו וצעקותיו אלה הוא בעצם אומר לעם ישראל : אינכם ממלאים את יעוד קיומכם בעולם ! ממילא , למה לכם חיים , ח"ו .
אך תוכניתו אינה יוצאת לפועל הודות למנהיגים גדולים כמרדכי ואסתר שידעו לעמוד בפרץ לבטל ולהפוך את הגזרה בשורשה על ידי תשובה המונית בעם .
עוברות להן כ- 2300 שנה ושוב הסרט חוזר על עצמו , עם ישראל נמצא בשפל המדרגה הרוחנית והמוסרית . ושוב הקב"ה מוריד לעולם את נשמתו של המן , והפעם לאומה העמלקית בעצמה , הנאורה שבאומות . וברמת העיקרון ...הכל חוזר על עצמו בדיוק אלוקי מופתי . אותן צעקות , אותן נביחות , אותה מומחיות מילולית להרע כפי שרק המן יודע . אלא שהפעם...הפעם לא זכה העם למנהיגים בסדר גודל כבפעם הקודמת לצערנו... ותוכניתו יוצאת אל הפועל . אבל רק באופן חלקי , נורא נוראות , אבל עדיין...חלקי .
ומה בעצם מנע ממנו מלהשלים את תוכניתו ? דבר אחד... האטום . אותה פצצה נכספת שהיתה מאפשרת לו להשיג הכרעה במלחמה ושליטה עולמית כרצונו , וממילא השמדה מהירה של עם ישראל . ' זממו אל תפק ' התפלל יעקב אבינו ברוח קודשו אלפי שנים לפני כן...
ויהי אחרי דור שניים מאותם ימים אפלים , ושוב עם ישראל יורד לדיוטא התחתונה . וראה זה פלא ..שוב מופיעה נשמתו של המן , אלא שהפעם היא חוזרת למקום שבו היא הופיעה לראשונה . פרס...אין כמו בבית .
[ והדבר בא לידי ביטוי גם בשמו הפרטי כידוע , מ-ה-מ-ו-ד גימטריא המן ]
ואם לא התעייפתם עד עכשיו , אז שוב הסרט חוזר על עצמו , הנביחות , והמלל הבלתי פוסק להשמיד את עם ישראל . ושלא יעבדו עליכם שכביכול אין לו דבר נגד היהודים אלא רק נגד 'מדינת ישראל ' , כי פה הוא היישוב היהודי המרכזי , ואם פה לא יהיה יישוב יהודי הרי שבשום מקום בעולם לא ישאר יישוב יהודי . וזה ברור לכל מבין . ולא כל מבין לצערנו .
וכבר למדנו הרי ...מה צריך על מנת להשמיד את עם ישראל...יפה מאוד , הפצצה . ולכן הוא לא מפסיק לרוץ אליה , כי הוא קיבל הבטחה טרם ירידתו לעולם [ או עלייתו מגהינם ] להשיגה . בכל פעם מתקדמים שלב אחד .
אבל מה לעשות שלבורא עולם תוכניות אחרות בנוגע לכתובת אליה מיועדת הפצצה .
יומא י' : עתידה רומי ליפול ביד פרס . ולמה באמת ? מה הקשר בין פרס לארה"ב ? מקדש שני שבנאוהו פרסיים והחריבוהו רומיים אינו דין שיפלו רומיים ביד פרסיים ? הגמרא שם .
אבל גם זה אמת , שהפצצה מיועדת לנו וחסד הוא שיעשה הקב"ה איתנו וישלח אותה לניו-יורק .
ושלחתי אש במגוג וביושבי האיים לבטח וידעו כי אני ה' . יחזקאל .
ואתן אדם תחתיך ולאומים תחת רגלך יחזקאל . אל תקרי אדם אלא אדום . צדיק יעקב ,עם ישראל . מצרה נחלץ ויבוא רשע עשיו אדום . תחתיו .
נשלח ב-24/3/2014 09:41
כבר אמרנו שפוטין הוא סנחריב ההיסטורי נכון?
כעת בואו ונראה כיצד הולמים דבריו של המשיח עליו את דברי הגמ' על סנחריב ומכאן נבין שני דברים מרכזיים בנושא נשמות וגלגולים
הגמרא בעקבות התנ"ך דנה בסנחריב מלך אשור בשעה שבא לא"י ע"מ להגלות את יושביה ממנה ואך טבעי היה שככח כובש ובלתי מנוצח היחס אל תושבי הארץ יהיה בהתאם - יחס משפיל ומזלזל יחס של הצבת אולטימטום, "או שאתם נכנעים מיד ללא תנאים ובזאת תינצלו ותישארו בחיים או שחרב תאוכלו" אבל סנחריב לא פעל כך אלא התייחס בכבוד לתושבי הארץ והעביר להם מסר שבמידה והם ייכנעו ללא בעיות הוא יגלה אותם אל ארץ טובה ומשובחת כמו ארץ ישראל. כלומר התייחס בכבוד רב לארץ וליושביה היהודים.סנחריב מעולם לא זילזל בארץ ישראל!
[סנהדרין צ"ד] אמר רבי יוחנן: מפני מה זכה אותו רשע לקרותו אסנפר, רבא, ויקירא? מפני שלא סיפר בגנותה של ארץ ישראל, שנאמר עד בואי ולקחתי אתכם אל ארץ כארצכם. רב ושמואל, חד אמר: מלך פקח היה. וחד אמר: מלך טיפש היה. למאן דאמר מלך פקח היה - אי אמינא להו עדיפא מארעייכו אמרו: קא משקרת. ומאן דאמר: מלך טיפש היה, אם כן מאי רבותיה?
מצינו שהמקרא מכנה אותו בשלושה תארי כבוד וגדולה. מדוע זכה לכך? אומר ר' יוחנן, מפני שלא דיבר בגנותה של ארץ ישראל. זאת בשעה שהיו לו כמעט את כל הסיבות לעשות זאת! ולמרות הכל הוא עמד בניסיון, אם אפשר לקרות לזה כך. אין זאת אלא מפי שבתוך תוכו הוא באמת חש כך כלפי ישראל ובאותה הזדמנות זה פשוט התגלה החוצה.
בקטע הבא חכמינו מגלים לנו שלמרות שהוא היה מלך חכם בכל זאת היה בו גם צד טיפש. כלומר הוא היה חצי חכם. גם חכם אך גם צד פחות חכם היה בו. פעם צד זה בא לידי ביטוי ופעם הצד השני. אפשר לראות זאת גם אצל פוטין שמצד אחד מייחסים לו חכמה וערמומיות אך מצד שני קטנוניות וילדותיות לא מבוטלת. הקולות האלה נשמעים בעולם בדברי הפרשנות והניתוח למינהם שמנסים להתחקות אחרי צעדיו ותוכניותיו במסגרת "מה יהיה הצעד הבא שלו?"
ללמדך שהמקרא ובעקבותיו חז"ל לא מציינים דברים שוליים באישיותו של אדם מסויים אלא את התכונות המרכזיות המאפיינות אותו. נפקא-מינה שכאשר הוא בא בגלגול הוא לא משתנה בעיקרו אלא מה שהיה הוא שיהיה, בכפוף כמובן לתפקידו בגלגול החדש במסגרת התכנית הגלובלית האלקית.
נשלח ב-16/9/2013 00:29
התכוונת לשאול גלגול של מיהו גוג/ארמילוס?
נראה לי שגם בשאלה הזאת נגענו פה לפני כמה שנים ואם אני זוכר טוב לא היתה לי תשובה לשאלה הזאת ומישהו אחר הביא מעט חומר בעניין. לצערי לא זכור לי איפה קבור הדיון הזה. אבל אני כן זוכר שהוא לא גלגול של מישהו אחד מסויים אלא יותר מיקס של כמה נשמות. בל נשכח גם שבתוך מקיין יש את קין אחי הבל.
נשלח ב-16/9/2013 00:17
אז מי התחפש בגלגול זה למקיין?
נשלח ב-15/9/2013 11:23
נראה לי שענינו על השאלות האלה בדפים קודמים. בגלל שאין לנו בכתובים מידע על האישים האלה קשה לזהות אותם במציאות של זמנינו. גם על סנחריב אם לא היה מידע ומאפיינים היה קשה למצוא אותו. לגבי נבוכדנאצר - הוא כבר עשה את שלו והלך. סאדאם חוסיין.
נשלח ב-15/9/2013 09:30
אז מי יכול להחשב לעוד שני מנהיגים בכירים שהצרו לישראל מלבד סנחריב? למי אתה נותן את תפקיד נבוכדנאצר/נבוזארדן- טיטוס/אדרייאנוס הראשונים מבית ראשון והאחרונים מבית שני
נשלח ב-15/9/2013 09:17
פוטין הכוכב החדש-ישן בשמי העולם
דעתי עליו ידועה, האיש הוא גלגולו של סנחריב מלך אשור. כל הסימנים המופיעים עליו במקורותינו אני רואה בו. וכאשר מחברים את זה לנבואת הזוהר שבסוף הגלות הקב"ה מביא בגלגול את אותם מלכים היסטוריים כדי לסגור איתם חשבון אז נקל לזהות מי מה. הדיבורים הנשמעים בתקופה הזאת בעולם המכתירים אותו כמנהיג החדש של העולם במקומו של אובמבה ההזוי ראויים והגיוניים מאוד ובהחלט במקום, שהרי מדובר בסנחריב מנהיג המעצה האשורית האדירה שכבשה את העולם דאז!! סנחריב בתפקיד פוטין בהחלט ראוי לתואר הזה. בל נשכח זאת. הבעיה שלנו היא שהתרגלנו לשטות הזאת שנקראת "דמוקרטיה" ושכחנו כיצד נראית מלכות אמיתית ובטח ובטח מה דעת תורתינו עליה. הבל המה מעשה תעתועים ואולי אפילו העבודה זרה הגדולה ביותר של הדורות האחרונים. חוץ מהכסף כמובן. בקיצור לי באופן אישי אין שום בעיה איתו ואם כבר צריכים לחשוש ממשהו זה אך ורק מהעברות שלנו ומהריחוק שלנו מה'. כל השאר יכולים וצריכים להיות אחלה משרתים מתוקים ממושמעים שלנו. בהצלחה לקינג הישן. האנטיתזה שלו במערב הוא ג'ון מקיין שגם זמנו יגיע אני מאמין, האיש בעל שנאה גדולה לרוסיה בכלל ולפוטין איש הק.ג.ב בפרט.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/03/2014 09:02:51
נשלח ב-7/5/2012 11:39
חזק וברוך המייחל - איזה תשובות יפות!!
תשובותייך עוררו בי חשק דקדושה נוסף והעלו בי שאלות נוספות: 1. האם ידוע במקורותיך (שתוארו לעיל ו/או ונוספים) מה עתיד לקרות למב"ד לאחר שהוא מתכסה? 2. לכמה זמן עתיד מב"ד להתכסות? 3. מה הטעם שהמשיח מתכסה? (האם זה מקביל/מתקשר לתקופת ההתכסות (חצי שנה כמדומני) שמשה רבנו התכסה לאחר שהתגלה כגואל). 4.והאם מב"ד הוא לבדו מתכסה או שצדיקים נוספים - מעולם החיים דכאן ו/או מעולם הנשמות דלעיל - מצטרפים אליו? 5. מה ייעלה בגורל התלויים במב"ד (משפחתו) בתקופה המשמעותית שהוא ייעלם מן העולם? 6. האם בתקופה ההתכסות תיתכן 'תשובה' או שההנהגה האלוקית משתנה מיKוK לאKיK?
בכבוד רב, תופאי בתפקיד.
נשלח ב-7/5/2012 10:55
זה שעולה או זה שנופל..
ביום בו סרקוזי הולך הביתה נכנס פוטין לתפקיד.. יפה לא? איזה זכות לראות עין בעין את הפסוק מְהַעְדֵּה מַלְכִין וּמְהָקֵים מַלְכִין בורא עולם מעביר מלכים מתפקידם וממנה מלכים אחרים.
אלא שהחידוש פה הוא ששניהם יינצלו מהסיכול הממוקד שבורא עולם יעשה לאו"ם! סרקוזי בגלל שהוא כבר לא בתפקיד וממילא לא יגיע לעצרת ופוטין ג"כ לא יגיע כי הוא יהיה מאותם שלושה מלכים שלא יגיעו לשם! נפלא מאוד.
נשלח ב-7/5/2012 10:43
שאלות יפות ונכונות, חזק וברוך.
אמנם נשאלו אי שם בעבר הרחוק וענינו עליהן אבל קבורות איפשהו בבנוקרים העמוקים מתחת למתקני הגרעין עליהם בנוי הפורום.
שאלה 1: בספרים כתוב שההיעלמות שלו תהיה בגוף ממש, כלומר ייעלם עם גופו לגן-עדן שבארץ. כך אומר ר' אברהם אזולאי ב"אור החמה" הפירוש על הזוהר וכך משמע מפשט דברי הזוהר עצמו.
שאלה 2: בהחלט יתכן שמב"ד מתגלה לפני בן יוסף ואין בזה סתירה לידוע משום שבהתגלותו הראשונה אין למשיח עדיין כוחות להושיענו, מה שנקרא עני ורוכב על חמור, עני= אחד שאין לו, אין לו כוחות לעשות ניסים ולשנות את המציאות. כך משמע בזוהר שם בסוגייא. לאחר מכן אמור מב"י להופיע ולקבל את השילטון ולהתחיל לשנות דברים לטובה, לאחר מכן מאוחר יותר יופיע ב"ד והפעם עם כוחות מחודשים וגדולים יותר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/05/2012 10:43:52
נשלח ב-7/5/2012 10:23
המייחל,
יש דבר אחד שלא ברור לי כלל וכלל.... כאשר המשיח מתגלה בפעם הראשונה הבנתי שהוא אמור אח"כ 'להתכסות'. שאלה 1: אם המשיח מתגלה [ומשמע, שנדע, סוף סוף, מי הוא...] אזי מה שייך שיתכסה (דהיינו ייעלם?) ? שאלה נוספת: האם שייך שמשיח בן-דוד יתגלה - בהתגלותו הראשונה - קודם למשיח בן יוסף?
תופאי.
נשלח ב-7/5/2012 10:23
ידעת י!!!
בלי צעקות שום דבר לא עוזר !
אפילו בעניניי גאולה ועל אחת כמה וכמה בפורום ההזוי הזה !
נ.ב.
את זה האירנים שמעו ?!?
נשלח ב-7/5/2012 10:10
עוד פעם אתה עם המגהפון צועק לנו פה באוזניים??!!
כמה פעמים צריך לחזור על המנטרה הזאת?! ההתגלות הראשונה של המשיח בחודשים הבאים! נקווה שעוד לפני תשרי. יום הנקמה הגדול עם הפצצה האיראנית ואסטרואיד בניו-יורק בכינוס האו"ם הגדול לאחר ההתגלות השניה כנראה בעוד שנתיים. פלוס מינוס. בסדר? עכשו טוב יותר?
נשלח ב-7/5/2012 09:59
מה שנתיים !?!?
עוד שנתיים רק יתחילו לדבר על המשיח ?!?!
מה העיכובים האלה !??! מה זה !? מנסים להעלות את המחירים של בעלי התשובה ?!!? מי עומד אחרי הקמפיין הזה?? תשובה !?? עוד פעם תשובה?!!?
אני הייתי תחת התחושה החזקה שאנחנו בתהליך של:"תן גז חיש ונעופה !!!"
זו הרי התעללות בחסרי ישע !!
אני כבר שנים עומד בשערי פורום הזה על המזודות מחכה שיפתחו שערי גאולה !!
ומה אני פוגש !?!- הפלא ופלא !! שוב ! ב-י-ר-ק-ר-ט-י-ה !!
פשוט לא יאמן ! אם זה לא היה איזה פרום הזוי שמצייר תסריטי גאולה שאפילו האירנים מעתיקים ממנו זה פשוט היה סרט מהמציאות. . . . ..
בקשה אנושית פשוטה -אלקה דה מאיר ענני ! !!
נשלח ב-7/5/2012 09:11
סרקוזי עוד יאמר תודה על ההפסד בבחירות
ההצצה לעתיד מאפשרת להבין טיפה טוב יותר את ההווה
הרי אמרנו שסרקוזי הוא גלגול נפוליאון שלא היה שונא ישראל ולכן גם הוא אינו כזה. משכך אפשר אולי להבין למה בורא עולם הוציא אותו מהאליזה. משום שבעתיד הקרוב (נקווה שלא יותר משנתיים) יתכנסו כל מנהיגי העולם באו"ם בכינוס מיוחד לדון באיום של רב יהודי הקורא לעצמו 'המשיח היהודי' כיצד להתמודד עם הבעיה, ואז... נו טוב בשביל זה יש את פרק ב' בתהלים. הבנתם עכשיו מה קרה כאן? חייו של סרקוזי ניצלו בזכות ההפסד הזה. מה שנקרא 'אודך ה' אנפת בי' .
נשלח ב-25/9/2011 15:48
רוסיה(פוטין..) הטילו וטו נגד הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל ארץ היהדות (ועוד...)