אשכול זה יהיה מיועד לכל אותם אסונות אשר פקדו את יושבי תבל בימים האחרונים ואשר עוד יפקדו בעתיד הקרוב . כפי שכבר הבאנו את הקטע מתקוני הזוהר לרמח"ל המדבר על ביקור בוש בארץ אשר בניגוד לביקור הראשון בו היה פחות או יותר שקט ' תעשייתי ' בעולם , הפעם ימי הביקור ילווו באסונות טבע גדולים ולא רק .
הקטע בזוהר : לבתר, זמנא תנינא יתוב. וכדין חשוכא תקיפא יתחזי, וכמה זעפין יהון בעלמא, וכמה טורין רברבין יתבקעון. דאתמר בהו (ישעיה נד י) כי ההרים ימושו והגבעות תמוטינה, כדין וחסדי מאתך לא ימוש וכו'. כדין יתוב לאחורא.
וזה יצא ראשון : צ'ילה: אלפי בני אדם נמלטו לאחר התפרצות הר געש יום ראשון, 4 במאי 2008, 9:12 מאת: Reuters
4,500 בני אדם נמלטו מבתיהם בעיר צ'איטן שבדרום צ'ילה לאחר שהר הגעש "צ'איטן" התפרץ שלשום, גרם לרעידות אדמה והעלה ענן אפר לגובה של כ-3 ק"מ. לפי נתוני סוכנות הכרייה והגיאולוגיה הממשלתית של צ'ילה, לא התפרץ הר הגעש המדובר מזה לפחות אלפיים שנים.
וזה יצא שני :
מיאנמר: יותר מ-20 אלף נהרגו, 40 אלף נעדרים
מניין
ההרוגים המיאנמרים כתוצאה מסופת הציקלון "נארגיס" ממשיך לטפס במהירות וכבר
הגיע ליותר מ-22 אלף. כלי התקשורת הרשמיים במדינה האסיאתית הענייה דיווחו
על עוד כ-41 אלף נעדרים. בצעד נדיר החל הממשל הצבאי להעניק אשרות כניסה
לאנשי ארגוני סיוע בינלאומיים
.
נשלח ב-17/4/2016 21:34
who's next? אני מתאר לעצמי שמדינה כלשהיא בארה"ב הולכת לחטוף איזו סופה, או שיהיה המשך למדינות בדרום אמריקה (שאלתי את הרב בעניין בנוגע ליהודים שחיים שם, והרב אמר לי כי בורא עולם יביא אסונות שונים שם, כמו בכל העולם, כדי להביא את היהודים לעלות ארצה), או המשך במדינות באסיה....גם את איראן ניתן לקחת כאופציה.
נשלח ב-17/4/2016 18:59
אקוודור: 233 הרוגים, 135 רעשי משנה תוך שעות
מתבררים ממדי ההרג ברעש האדמה האדיר אתמול בלילה, בדרגה 7.8. המניין אינו סופי. אלפי חיילים ושוטרים נשלחו לאזורים הפגועים, ורעשי המשנה צפויים להימשך עוד שעות וימים. גנבים מנצלים את הכאוס ובוזזים
נשלח ב-17/4/2016 07:45
הרב הבטיח עליית מדרגה רצינית בעוצמת האסונות בעולם
ורואים כיצד הטבע מיישר קו
1. קודם הרעש ביפן
2. הלילה רעש גדול נוסף באקוודור
3..Who's next?..
נשלח ב-3/8/2015 08:53
נשלח ב-26/6/2015 13:43
כששמעתי מה שקרה בצרפת ישר נזכרתי ברב בן ארצי ובדבריו
נשלח ב-26/6/2015 12:16
כרגע נימסר פיגוע בצרפת
נשלח ב-2/6/2015 08:07
מאות הרוגים בטביעת ספינה בנהר בסין
גם שבוע שעבר הזכיר כבוד הרב בשיעור הבוקר "שיימשכו התקלות והאסונות במטוסים ובספינות" כל פעם נופל המטבע על מדינה אחרת.
נשלח ב-26/5/2015 06:34
אני לא מתאמץ כדי להביא את האירועים . כשמזדמן לי אירועים מתחת ליד , אני מביא זאת לחברי הפורום.
נשלח ב-25/5/2015 22:14
שלום עליכם ר' דב
את העבודה השחורה של ליקוט האסונות תשאיר לאחרים אותך אנחנו צריכים לדברים החשובים באמת כמו חידושים והארות מחזית מלך המשיח
צריכים לקדם הצעת חק שתאסור על הפוגה של למעלה משבוע בין אסון לבא אחריו אנשים בינתיים משתעממים!! מה עם טרחא דציבורא?! מה אתם אומרים יעבור?
נשלח ב-27/4/2015 13:09
אז זו תשובתו של הרב לשאלתי חבל שאין קצת יותר גיוון בתפריט מה עם אסטרואידים למשל, הרבה זמן לא שמענו מהם. מה עם דברים שונים ובלתי שגרתיים שהעולם טרם ראה מדוע להם לא מגיע ייצוג בתכנית הריאלטי הטובה בעולם?!
נשלח ב-26/4/2015 09:00
אז מה היה לנו שם? הר-געש מרהיב בצ'ילה רעש חזק בנפאל לא יודע אבל אני מחכה למשהו חדש למשהו שלא ראינו הרבה זמן אבל קשה לנחש מה תהיה המכה הבאה כשם שקשה לנחש את מיקומה אבל הרולטה ממשיכה להסתובב..