בס"ד
האם חשבתם והעלתם כאן או בדעתכם אשכול לבירור אופי והתנהגות של המועמד לשידוכים בפגישות מתקדמות ביציאה מחוץ לבית..?
אם יש קישור לדוגמאות אני אשמח לקבל...
חבירה שלי שהעלתי בפניה את השאלה אמרה לי שגם היא באחת מהיציאות שיחקה אותה שנכנס לה גרגיר של חול בעין והראתה ממש סימן של צער כדי לראות איך הבחור יגיב כרגישות לזולת...
או שיתעלם ממנה וימשיך לדבר ויהיה מרוכז בעיניניו....
יש לכם רעיונות כי הרי אם נברר אפילו אצל ה רב המשגיח או החברים לחדר או לישיבה תמיד נקבל המלצות חמות של : "הוא יהלום , רציני מתמיד , תכשיט , בעל מידות טובות ותחטפו אותו בלי לחשוב פעמיים..."
אבל בפועל ממש בפגישה עצמה צריך להכניס קצת מצב של לחץ ..(כמו לאחר חצי שעה לפגישה ולראות תגובה של כעס או עקמומיות הפנים למרות ה"בסדר")..כי הרי כולם שחקנים לפני חתונה מה אתם אומרים...?
יש לכם רעיונות
נשלח ב-21/5/2008 18:13
לדעתי תפני את שאלתך ליועצת החדשה "התבהרות", היא מקצועית בתחום (לדבריה). אל תעברי לסדר היום- חשוב לבדוק מאד. זה עניין של מידות והתנהגות..... כמה כבר את יכולה לקלוט בפגישות?- ואם כבר הפריע משו אז חשוב שתשימי עליו דגש ותבדקי את העניין ברצינות. בהצלחה!
נשלח ב-21/5/2008 15:41
בס"ד
דווקא יש מובנים מסוימים שדווקא הוא מאוד מתחשב כמו מקום מפגש שיהיה לי יותר קל להגיע אבל זה קצת מציק ומפריע בשיחה...
האם זה ניתן לשינוי לאחר חתונה... או שזה מצב שכדאי לחתוך בגללו...?
נשלח ב-21/5/2008 01:05
זה אומר שהוא מרגיש כבר קצת יותר בנוח בחברתך (זה הרי פגישות מתקדמות), ומתנהג יותר בטבעיות ואכן הוא רואה את עצמו יותר, ולא מתחשב מספיק.. תמשיכי לבדוק אחריו ולבקר את מעשיו.
נשלח ב-21/5/2008 01:04
לגבי השאלה השנייה - לא יודעת.
לגבי הראשונה - לדעתי לא להחזיר תשובה 3 ימים אחרי פגישה, זה עינוי הדין.
נשלח ב-21/5/2008 00:50
בס"ד
האם בחור שמעביר ומחליף את נושא השיחה לסיפוריו ועיניניו בזמן שניסינו לפתוח נושא לשיחה בפגישה ,מראה על חוסר דרך ארץ...????
זאת אומרת שבמספר הפגישות הראשונות הוא דווקא האזין והקשיב לדברים עד הסוף ואפילו הגיב עליהם , ולאט לאט יש לפעמים חוסר הקשבה, והתרכזות יותר באני שלו....
מה זה אומר...?!
נשלח ב-20/5/2008 03:50
בס"ד
אני מבין את לא מדברת על "תשובה מוחלטת" האם להתחתן או לא.
את מתכוונת תשובה לגבי האם להמשיך את הפגישות, אז בוודאי שלשה ימים זה לא "VZNI" זה כבר מאוחר לא לתת תשובה.
נשלח ב-18/5/2008 23:51
שלושה ימים זה משהו אחד ותשובה מוחלטת זה משהו אחר.
אחרי 3 ימים צריך היה כבר לתת תשובה. זה נושא שמעורבים בו רגשות וראוי שלא לשחק בהם יותר מדאי.
אבל תשובה מוחלטת (ז"א נישואין או הפסקה), לא נותנים תחת אולטימטום. ניתן להיפגש עוד פעם ועוד פעמיים ולגלגל את הרעיון (בטח לא עם הבחור).
תוקן על ידי שרפ ב- 18/05/2008 23:50:38
נשלח ב-18/5/2008 23:37
בס"ד
אתם מוכנים לעזור לי ...
האם בחור שעדיין לא קיבל תשובה מהצד השני לאחר 3 ימים ומגיב בחוסר סבלנות...
ורוצה לדעת תשובה מוחלטת ...
האם זה מראה על משהו שלילי...? או שהוא בעצם צודק בטענתו..?
נשלח ב-16/5/2008 01:36
שיבשער- ענק.....!
נשלח ב-16/5/2008 01:29
זה לא פאדיחה זה בחורה מטומטמת והבחור הכניס לה טוב
נשלח ב-15/5/2008 22:05
בס"ד
אחלה פאדיחה.
חבר'ה חבל, יש אשכול מיוחד לזה.
אנשים מפספסים את הפאדיחות שלכם, חבל.
נשלח ב-15/5/2008 21:47
נושא הפתיחה של הפורום מזכיר לי איזה סיפור ששמעתי רבות בארה"ב איזה בחור הוציא בחורה לפגישה הוא אסף אותה מהבית ברכבו והם יצאו לאיזה פארק. בדרך חזור הם נעצרו ברמזור אדום הבחורה בלי להיתבלבל הוציאה את מפתחות הרכב מהסוויץ. הבחור ישב בשקט הרמזור החליף צבעים וכולם צופרים והיא מחזיקה את מפתחות הרכב אצלה והוא עדיין סותם. אחרי שהרמזור החליף צבע לאדום חזרה היא מחזירה לו את מפתחות הרכב ואומרת לו עברת את המיבחן שלי. אתה לא מיתעצבן בקלות. הבחור הגיב אבל את לא עברת את שלי ..........
נשלח ב-15/5/2008 06:17
אם זו שכחה סדרתית יש מאד מאד ממה לחשוש. otd, את נשמעת לא רגועה לגבי האישיות שאיתה את מסתובבת. את יכולה להיות רגועה, אם זה לא שלך- יש לקב"ה מספיק דרכים כדי למנוע נישואין. רק צריך להאמין ולהאמין.
נשלח ב-14/5/2008 22:43
אני לגמרי מסכימה עם גרב..
צמאה? אז תגידי לו.. מה כבר יגיד או יעשה??
נשלח ב-14/5/2008 22:40
מקרה שהיה לחבר טוב שלי
באחת הפגישות נעלו אותם במרום נווה ולא יכלו לצאת
הבחור כך סיפר ואישתו אישרה אמר לה להתקופף ולעבור והוא קפץ מעל השער
באופן ספונטני ומשיכו הלאה
היום הם נשואים
רוצים לבחון השערים נסגרים ב......... לא יודע כתוב בכניסה
בהצלחה