בית פורומים החרדים והאינטרנט

בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/5/2008 02:30 לינק ישיר 
בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל !

קודם כל שיהיו נשים צדקניות ולא ציילניות שישמעו לבעל ולא שהבעל צריך לפחד מאשתו והיא נהיית אלה''ים אחרים!
בס"ד אור ליום ג טו אייר התשס"ח
בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל קודם שיהיו נשים צדקניות ולא ציילניות שמתפללות כל היום וקוראות תהילים במקום לטפל בילדים ולחנך אותם
זורקים אותם למוסדות שמקלקלים אותם איפה אהבה
וחיבה ויחס לילדים הכל מלאכותי ולא טבעי היום!
והבעל צריך לפחד מאשתו והיא נהיה האלהים אחרים שלו כי זה במקום שיפחד יראת הרוממות מבורא העולם יתעלה שמו ו"אין לך כשרה בנשים אלא שעושה רצון בעלה"כמאמר חז"ל
ואשה כשרה לא מתעללת בבעלה ומצערת אותו בענין תשמיש המטה "אלא נענית בכל עת שירצה"
כדברי רבנו הרמב"ם ז"ל בהלכות דעות ,ונשים רוצות היום בתי מלון ונופש לאשה ה"חרדית" במקום מה שכתוב "כל כבודה בת מלך פנימה" ואוכל מוכן במקום להכין בבית ונאמר " ולחם עצלות לא תאכל" .
ויש לי עוד להאריך בענין ואי"ה אני אכתוב פעם אחרת כי התעייפתי לכתוב .
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=2&Flag=1

תוקן על ידי shay98 ב- 15/03/2009 4:45:48

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2009 04:53 לינק ישיר 

תגובת אמנון:
אין לך כשרה בנשים כאשה העושה רצון בעלה

בס"ד
עניין נכבד זה בפנימיות התורה מתייחס לכנסת ישראל שעושה רצון בעלה הוא הקב"ה, נעשה ונשמע.
בפורים קיבלו עליהם שוב בני ישראל את התורה ולא משום שכפה עליהם הר כגיגית - מתוך יראה בלבד כפי שטענו המקטרגים, אלא מתוך שמסרו נפשם מתוך אהבתו ויראת רוממותו.
כפי שכתבתי בעבר כשרה בנשים היא אשה העושה רצון בעלה, נרמז כאן שהיא עושה לו את הרצון, בזה ששומרת מצוותיו בצייתנות גם אם לא מבינה את טעמי המצוות משום ידיעה שהוא בעלה האהוב - מצמצמת את רצונו האינסופי לתכלית שלהם ביחד, הוא עניין הגאולה, מעוררת ועושה לו רצון לגאול אותה אחישנה.
זמני קצר אז מצטער אם אין לי זמן לקרוא את כל התגובות ואם צריך להתייחס אליהם.
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=2&Flag=1

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext