בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

שאלות ותשובות , מו"מ , דעות , ועוד...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2008 22:37 לינק ישיר 
שאלות ותשובות , מו"מ , דעות , ועוד...

מספר שאלות לי אליך 'מתיב' ואשמח אם תוכל לענות עליהן למען יטב לכולנו בעבורך
ויהיה שכרך כפול מן השמיים .

1 . מה ידוע לך אודות אירועי צ. קוריאה ?  האם סיפור כזה מופיע במשנתך ?

2 . מתי להערכתך תבצע איראן את הניסוי הגרעיני שלה ?

3 .האם זהותו של המשיח ידועה לך ?

4 . מה ידוע לך על סוגיית משה רבנו ואליהו הנביא ?

5 . האם תוכל לתת לנו דוגמא של קטע זוהר או גמרא הקשור לעניינים אלה שאנו עוסקים בהם שהצלחתם לפענחו ולהבינו לא בדרך של גימטריות ומספרים ?

אני מבין שישנם דברים שאתה לא מוכן לחשוף בשלב הזה של האירועים אך אנא עשה מאמץ לומר בצורה ברורה ומסודרת את הדברים שאין חשש לדעתך לגלותם .

ישנן שאלות נוספות שהייתי רוצה לשאול שאני מאמין שיעניינו את הקוראים
אך נסתפק באלה בשלה זה ונתקדם בהתאם לשיתוף פעולתך .

מה אתה אומר ?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2009 15:26 לינק ישיר 

אשריכם ישראל....

כולנו חכמים כולנו נבונים כולנו יודעים את התורה .

הלוואי , מי יתן כל עם ה' נביאים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2009 09:17 לינק ישיר 

יקיריי אהוביי...

מאחר וישנם נושאים שבהם אני לא ממש נוגע בהם בפורום אבל אתכם זה כן מעניין
מכל סיבה שהיא , ראו עצמכם חופשיים לשאול כל שאלה ובכל נושא גם כזאת שאינה
קשורה באופן ישיר לסוגיות אח"ה .

ואשתדל בע"ה להיות כאן ולענות כמיטב יכולתי .

קדימה חברים ללא להתבייש .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2008 18:20 לינק ישיר 

כוונתך טובה ידידי...אך דרוש כאן מילון מונחים קטן .

מה שאצלך נקרא "אשקן" אצלי הוא כאב ראש .

אני לא נותן "גז" ומעולם לא ראיתי את עצמי לחוץ או ממהר בנושאים האלה .

אני אינני "מוליך" אף אחד והתפקיד הזה ממש לא קורץ לי .

מה שקרה לפורום הוא דבר פשוט מאוד , לא התאימה לי המתכונת הזאת של פורום הפתוח לכל אחד
שבו דבריי נגישים וחשופים לכל באי עולם גדולים וקטנים חכמים וטפשים אוהבים ושונאים
עול שמצריך להלך לרוחו של כל איש ואיש באשר הוא .
ע"כ החלטתי שעדיף יותר מבחינתי פורום קטן ואיכותי ולא גדול והמוני למרות תג ה"מחיר"...
ממאות רבות של קוראים נשארתי עם בערך 30 , ואתה אחד מהם .
וגם ע"ז מאיימים עליי , מה שמשאיר אותי פה זה אך ורק החיזוקים שהקוראים מקבלים
מדבריי אחרת אשמח לשוב לכוך הקטן שלי .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2008 16:30 לינק ישיר 

והאי ווהאי איזה אקשן
איפה הוא עכשיו ?
המייחל מה קרה לפורום הזה הוא נרדם בזמן האחרון אני מסתכל על כל ההודעות ועל כל ההיסטוריה של הפורום הזה היו לו ימים ממש טובים .
מתגעגע....רוצה עוד ממה שאתה מסוגל לתת
איפה הגז.. אחי שדיברנו עליו בפרטי
בוא נצא לדרך חדשה ונמריא לנו לאחרית הימים
רוצים להתחזק...צא מהעננין המכסין על עיניין
ותוליך אותנו לדרך ...אחרית הימים
מי מצטרף לקריאה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2008 09:02 לינק ישיר 

מביט
ריכוז נוסף בהודעות שאתה מגיב עליהן יוסיף חן ודייוק לתגובותיך .

לא העלתי את השאלה למה פתחתי פורום זה אלא איפה הייתי עד עכשיו , למה פתחתיו 3 שנים אחרי שהתחלתי
לכתוב בנט בעייני אח"ה .

ולא , מחיקת הודעות שאינן נראות למנהל הפורום ממש לא נוגדות שום תקנה .
ישנו קו מאוד ברור שאני מנסה להתוות לפורום הזה והודעות שאינן עולות בקנה אחד איתו אין מקומן בו , חסימה. . .
רק על התנהגות שאינה הולמת ודיבורים היוצאים מתוך המידות הרעות שבאדם .
או - ניק שאין לי שום עניין וחפץ בנוכחותו כאן כגון כופרים מחללי שבת וכדומה , יש לי שנים כאלה ברשימת החסומים .

מה ששנואי עליי לא לעשות לאחרים - מצחיק אתה , אם היית מעביד ועובד שלך היה מתנהג לא יפה פוגע בך ומזלזל בעבודה
היית משאיר אותו בעבודה נכון ?
אז אני לא מעביד והניקים אינם עובדיי אך על סדר אירגון וכבוד הדדי למען בריאות הפורום וקוראיו יש לשמור .

טוב , נראה לי שמיצינו את העניין הזה . נחזור לשגרה בע"ה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2008 23:46 לינק ישיר 

מיחל
ישר כוח גדול על המאמץ !
לפי מה שקראתי בפורומים פתחת את הפורום הנ"ל כי פשוט נחסמת אצל מרדכי !
מילא למחוק הודעה שלא נראית לך. ( שזה בניגוד גמור לכלל האתר !!). אבל חסימה ? תמיד אפשר להצטרף תחת ניק אחר למי שמאד חשוב להגיד משהו.. , שמעתי על משפט חכם: "מה ששנואי עליך אל תעשה לחבריך"  מכיר ??

בסופו של דבר אנחנו מצפים לשמוע דברי תורה אודות אחרית הימים זה הרי שמו של הפורום...

שנה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2008 23:42 לינק ישיר 

מתיב,

אינני רואה מדוע טרחת לכתוב את תשובתך. לא זו התשובה לה ציפיתי...ולגבי ההשמצות עצמן אני מציע שתקרא בעיון שוב את הפוסט של המייחל שמתחיל ב- "זוכרים את 'מתיב' ?"...ותראה שאין שום מקום להשמצות שכתבת...

אני אישית מציע למחוק את כל התגובות האחרונות (כולל את זאת) כי אינני רואה כאן שום תועלת  --- דעתי האישית בלבד

שבוע טוב לכולנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2008 22:40 לינק ישיר 

שלום לך וברוך הבא לפורום .
---------------------------------------

איך אתה יכול לומר דבר כזה ??

בא נלך רגע לשיטתך - מדוע 'מתיב' לא נחסם עוד מההתחלה ? הרי כל האשכול הזה בכלל נפתח ע"מ לנהל איתו מו"מ
על שיטתו ודרכו , שלא לדבר על הדיאלוגים השונים באשכול המלחמה. . .

ומה עם 'דורש אמת' .. הבר-פלוגתא הגדול שלי בעניינים רבים בהשקפה ודרכי לימוד , מדוע הוא לא נחסם ?
הוא אמנם נעלם קצת בתקופה האחרונה אך זה כבר שאלה אליו לא אליי .

ומה עם 'צופהישראל' וכל שיטתו כגון בנושא המראות שראתה שכנתו ז"ל ועוד עניינים שונים שלעולם לא אסכים עימהם ?

וכל העוקב אחר פורום זה מתחילתו ימצא עוד דוגמאות רבות על דעות שונות ומגוונות משלי ולא רק זאת
אלא אף את בקשתי המפורשת לא אחת לומר כל אחד את דעתו ואת תפיסתו בנושאי הפורום ובלבד שיהיה בצורה
מכובדת והמכבדת את הכותב ואת הקוראים .

הודעתו של 'מתיב' ?  מה כבר יש בה מלבד פגיעה השמצה וזילזול בשני . . .
צר לי לראות שהבנאדם ירד כ"כ נמוך . אין לי מושג מה הביאו לכך .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

חשוב לי להבהיר נקודה אחת , רייטינג לא מעניין אותי ומעולם לא עניין , אינני מעוניין בפירסום ובתפוצה של משנתי ודבריי .

לו חכמו הקוראים היו משכילים כבר מזמן בשואלם את עצמם מדוע החלטתי על פתיחת הפורום בשלב כ"כ מאוחר יחסית
לזמן שבו התחלתי לכתוב בנט , מדוע העדפתי להיות סמוך על שולחנו של מרדכי והפורום שלו .
ובהתחשב בעובדה שאנשים עם 10%  מהמידע שברשותי עושים כ"כ הרבה רעש וצלצולים . .
אז אני איפה הייתי צריך להיות היום עם המידע שברשותי וזה עוד במסגרת מגבלות שחרור המידע שהצבתי לעצמי כשרוב
המידע האכותי והבומבסטי עדיין שמור עימי .

אז 'פרסום' 'רייטינג' 'שם וכבוד' אני מחפש ?? ממש לא .

גם הפורום הזה הוא עליי לנטל , גוזל ממני זמן ואנרגייה נפשית כאחת . מי צריך את העול הזה ?
אלמלא החיזוקים שאנשים פה מתחזקים בתורה אמונה ועבודת השם ובפרט בסוגיית הגאולה מה יש לי לחפש פה...

תוקן על ידי המיייחל ב- 21/09/2008 1:28:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2008 17:48 לינק ישיר 

שלום לכם
אני קורא זה זמן רב את הכתוב בפורום והוא מחכים מאד.

זה רק הרושם שלי שמי שלא מסכים לדעתו המלומדת של המייחל נחסם באחת ?
לי נראה שמכול הכותבים השכלתי.. 70 פנים לתורה.

שבת שלום ושנה טובה לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2008 16:46 לינק ישיר 

בתחילה שמחתי לראות שחזרת , מה שבעצם אומר שתמיד היית כאן , אך נוכח תגובתך האחרונה
לשמחה מה זו עושה .

מיותר לציין שאין טעם להגיב לדבריך . אולם לא אמחקם למען יקראו וייראו בעקבות אירועי החודשים הקרובים .

אך אתה כבר נחסמת . ממילא הרי אינך כותב כאן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2008 15:48 לינק ישיר 
הפוסל במומו פוסל

נשאלתי על-ידי יהודים טובים מדוע אני לא מגיב.
ובכן, הטילים שנורו אלינו בחג שבועות האחרון..מ..הרסו לי את החצר. הפצצה הגרעינית בצפון קוריאה הרסה לי את הטיול המשפחתי. הפצצה הגרעינית באיראן הרסה לי את הבריאות יחד עם עוד 2 מיליון הרוגים... האולימפיאדה שבוטלה גרמה לי לשינוי תוכניות. הבחירות בארצות הברית שבוטלו ובגללן בוש נשאר נשיא גרמו לי לשנות את יעד החופשה המשפחתית לכפר סבא, אבל פתאום אריק שרון התעורר בבית לוינשטיין וגרם להמונים להגיע לאיזור ונוצרו פקקים אדירים. אני ממש כותב אליכם מהשטח . אני כבר 12 שעות בפקקים בגלל ששרון התעורר פתאום ובגלל שברעננה מצאו את משה רבינו ובבית שמש את אליהו הנביא...
נו.. באמת אתם חושבים שאני צריך להגיב לכל ליצנות. אין אדם גרוע מזה שאינו רואה את הגיבנת שלו. הנביא הזה... טוב בגלל הימים הנוראים איני רוצה לפגוע באיש. אבל אני בסך הכל יהודי פשוט לומד תורה, שומר מצוות, מאמין מאוד ויודע לסתום את הפה כשצריך. אני לא הוזה ולא מדמיין. ממני לא תשמעו נבואות. לי יש רב שיודע המון אבל גדולתו היא בשתיקתו. ומי שאינו שותק משמע אינו יודע ואינו מבין ונבואותיו כבר הוכיחו לנו. ואם היה יכול להיות טריבונל כדי לקיים דיון בבית מדרש בכל ההזיות של המייחל, תאמינו לי הייתי עושה לו בית ספר כזה.. שהוא מיד היה הופך מומר..
שיהיה לכם שנה טובה

נ.ב. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שהייתי אני דווקא שתיקנתי את שגיאותיו ושיגעונותיו של המייחל לגבי המועדים ותוכן הנבואות... תוקן על ידי - מתיב - 19/09/2008 16:27:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2008 12:11 לינק ישיר 

מתיב....ברוך מחיה המתים!

מדוע הנך מוותר על זכות התגובה?

מהי בעצם תשובתך לקושיא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2008 10:48 לינק ישיר 

מוותר על זכות התגובה.

תוקן על ידי - מתיב - 19/09/2008 11:07:54

תוקן על ידי - מתיב - 19/09/2008 11:08:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2008 09:20 לינק ישיר 

זוכרים את 'מתיב' ?

ובכן , מעבר לכך שהבנאדם נעלם מהפורום כבר מזמן רציתי להסב את תשומת לבכם לנקודה אחת .

אתם בטח זוכרים את הביטחון הרב שהוא דיבר בו והנופך המסטי שהוא שיווה לדבריו עם יותר מקורטוב של ערפל
שהוא פיזר סביב מסריו .

המילים "הקיץ הזה הוא שלי , חכו ותראו מה יהיה בו" עדיין מהדהדות באוזניי וממתינות לפירעון . . .
אולי בעצם כבר לא כי הרי הקיץ תיכף נופח את נשמתו כשה'קיץ' המכוון בדבריו כבר מאחורינו .

שלא תבינו אותי לא נכון , אין לי שום בעיה עם טעויות , הרי מי כמוני מלומד בטעויות חישוב כאלה ואחרות .
כוונתי היא להדגיש את ההבדל והשוני בין שיטתו ודרכו של 'מתיב' ודומיו בעלי השיטה המסטית 'הרוחנית'
של יודעי דבר או שניים מבעד לפרגוד אי שם למעלה בבחינת " גורם בטחוני בכיר בבית דין מעלה מסר לנו..."

לבין שיטתי הנשענת על הבנה וניתוח של מקורותינו הקדושים אשר הפוך בה והפוך בה וכולה בה ואין לנו אלא דברי
רבותנו חז"ל הקדושים וגדולי הדורות שמאז .

ישמע חכם ויוסף לקח .

תוקן על ידי המיייחל ב- 19/09/2008 9:19:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2008 09:33 לינק ישיר 

נתקלתי בו..כן .

לפענח אותו ? לא ממש הצלחתי , את ה- ר' של רע'ב לא הבנתי אבל את ה- 70 וה- 72 אני מאמין שכן .
אא"כ נאמר שה- ר' זה המאתיים שמ-5500 עד ל- 5700 אז כן הבנתי .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > שאלות ותשובות , מו"מ , דעות , ועוד...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext