בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

ממשלת ישראל מגישה לרוסיה את ירושלים על מגש של כסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2008 17:43 לינק ישיר 

בשקט בשקט, הולך ומתגבש הסכם להעברת מתחם מגרש הרוסים לידיים רוסיות. על פי פרסומים ברוסיה, האירוע יצוין בטקס בירושלים בהשתתפות פוטין כבר בקיץ הקרוב. התכנון הוא לפנות את בית משפט השלום במימון רוסי, ולהקים במתחם אכסניה המונית לצליינים. ההסכמה הישראלית ניתנה בעל פה על ידי אריאל שרון.

מבחינת הרוסים קבלת בניין סרגיי לידיהם אומרת שרוסיה חזרה לעצמה, חזרה לגדולתה ההיסטורית וחזרה לירושלים.

בינואר האחרון החליפו ישראל ורוסיה אגרות בנושא, וסמוך ליום העצמאות התפרסמו בעיתונות הרוסית ידיעות לפיהן כבר ביולי הקרוב יועבר בניין סרגיי לידים רוסיות. שגרירת ישראל במוסקבה, אנה אזרי, אישרה לעיתונות הרוסית שהמשא ומתן הגיע לשלב מתקדם מאוד. הקרמלין, על פי אותם פרסומים, כבר הקצה עשרה מיליון רובל לשיפוץ הקומפלקס בחצר סרגיי. פוטין, כך על פי הפרסומים, יגיע בקרוב לביקור בישראל לרגל האירוע.

בראיון לתחנת הרדיו הרשמית 'קול רוסיה' אמר סרגיי סטפשין כי "שרת החוץ הישראלית, ציפי לבני, מאמינה שעל החברה האימפריאלית הפרבוסלבית שנוסדה לפני 125 שנה לחזק את פעילותה ההומניטרית. החברה מתכננת לפעול הן בשטחי ישראל והן בשטחי הרשות הפלשתינית, ולקדם את תהליך השלום במקום שקצרה ידם של פקידי הממשלה לסייע".

http://www.makor1.co.il/makor/Article.

תוקן על ידי avinava ב- 18/06/2008 18:30:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2008 17:41 לינק ישיר 

מסכים איתך נגאל .

הלואי והלואי , מי יתן .

אמונה זה דבר כ"כ טוב וחיוני בפרט בדור חשוך שכזה .

אני כשלעצמי כבר אמרתי לא פעם שאני בדבריי ובתחזיותיי נשען על דברי הנביאים וחז"ל הקדושים שתיארו כ"כ מדוייק את דורנו
ודבריהם התקיימו אחד לאחד ואין סיבה להניח שגם השאר לא יתקיים .

אבל ככה...ודאי שכולנו מקווים כמוך .

חזק ואמץ .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 13:08 לינק ישיר 

ואני, לא !
בחרתי את שם המשתמש מתוך אמונה שלמה
שהגאולה תבוא ברחמים רבים ...

אמנם אנחנו על סף התהום,
אבל אני מאמין שיבוא אירוע גלובלי על-טבעי
שיטיל פחד גדול מאוד על כולם
ויתחיל תהליך פתאומי ומהיר של חזרה בתשובה !

ואז,
ניגאל ברחמים !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2008 22:06 לינק ישיר 

אבל יחד עם זאת יש לזכור שהתכלית הסופית של הקשיים האלה האלה היא להביא בסופו של דבר את
כל אותם גויים ארורים למלחמה סביב ירושלים ע"מ להיפרע מהם עם כאלה אפקטים...שאפילו הוליווד לא ראתה בחלומה .

וְאָסַפְתִּי אֶת כָּל הַגּוֹיִם אֶל יְרוּשָׁלַם לַמִּלְחָמָה  .

מבט של חצי נחמה - הרי ביחס להשמדה הטוטלית שיזכו לה רוסיה אירופה וארה"ב לא נהיה מוכנים לסבול את כל זה ?

אני כן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2008 21:42 לינק ישיר 

תודה לך נאוה על הידיעה .

נו , הידיעות והחדשות המראות בחוש מיהי אויבה האמיתי של היהודים ושל א"י הולכות ונערמות להן בזו אחר זו
בקצב שלא זכור כמותו .

ה' ירחם על עמו ישראל ויצילו מידם האכזרית של הערב-רב הרשעים השולטים מכח עוונותינו עלינו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > ממשלת ישראל מגישה לרוסיה את ירושלים על מגש של כסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext