אברימלה אתה לא לגמרי דעת יחיד. אני חושבת שבמידה וחושבים אכן שיכול לצאת מזה משהו רציני לא כדאי אמנם להגיע להכרות אישית אבל בהחלט אפשר (זה מה שאני הייתי עושה) לשלוח לאות בחור באישי טלפון של אדם מהמשפחה (גיס, אח נשוי וכו') ולהגיד בצורה פתוחה נראה לי שהסגנון שלך מתאים לי אם גם לך נראה צור קשר דרכו. וכמובן הכל בתיאום עם הגיס/האח.
נשלח ב-1/7/2008 14:36
חננוש,
אין סתירה בין הדברים. חתול בשק והכל בידי שמים. בגלל שזה חתול בשק אנחנו עושים את שביכולתינו כב"ו כדי למנוע את זה. הכל בידי שמיים ולכן ההצלחה או הגזירה לא בידינו. אבל אחד מהאפשרויות שלנו כב"ו זה להמנע מאפשרויות מפוקפקות.
נשלח ב-1/7/2008 13:36
אולי ההגדרה לא הכי מדוייקת,
אבל אן ברירה אחרת,
שידוכים זה הימור מסויים.
בצד של הפתיחות אברימלהה צודק ......זה לא כמו בשידוך שהרוב הצגה ......
נשלח ב-28/6/2008 21:20
אני בעד אבל עם גבול מסוים. את הדעות שלי כנראה רובכם מכירים מהפורום של דיכוי חרדים.
אבל אני טוען שאם זה יכול להביא לחתונה ויכול להוביל לקשר רציני אני כן הייתי הולך ע"ז.
אני חושב שדרך הנט הבני אדם הרבה יותר פתוחים רק בגלל שזה וירטואלי ועד שאין בזה ממשות אז מדברים על הכל עם הכל בלי לדפוק חשבון כי מכיר אותי מי יודע מי אני. וכך גם אפשר להגיע לשידוך הרבה יותר מתאים מאשר בפגישה אחת בלבד או אפילו שלושה או ארבעה.
אבל אני רואה שאני בדעת מיעוט.
נשלח ב-27/6/2008 01:21
הטעות של הבחורה הלא חכמה שכתבה את השאלה, שהיא לא מבינה שהיא נדלקה על הכתיבה של הבחור. לא עליו.
נשלח ב-26/6/2008 23:37
זה נשמע שטחי מידי...
נשלח ב-26/6/2008 00:52
אני נגד זה .... אני חושבת שהכי טוב דרך שדכן.....
נשלח ב-25/6/2008 15:37
אני אישית נגד!
זה לא ראוי כלל וכלל....
זו לא דרכינו!
לדעתי...
נשלח ב-25/6/2008 15:24
ראיתי פעם בשם אחד הרבנים הגדולים, וחבל שאינני זוכרת את שמו. ששידוך שיצא לפועל ללא קשר של שדכן, אלא בהכירות אישית, זה לא מביא ברכה.