כל תקופה אנו מדברים על מלחמת גוג ומגוג ועל ביאת המשיח. השנים עוברות כמו תשמ"ד לעוד תאריך ועוד ערב שבועות ואפילו ערב שבועות האחרון עבר עלינו בשלום ללא מתקפת טילים.
כך עובר דור ועוד דור ועוד שמענו על ביאת המשיח מלפני מספר דורות וכלום לא התרחש . . .
אין ספק שזה יקרה אבל אולי פשוט זה גדול עלינו ואיננו יכולים להעריך מתי הקב"ה יחל עם תהליך ביאת המשיח?
אולי איננו יכולים להעריך אם המשיח הוא בעל ישיבה? אם הוא מוכר או לא לציבור? ומהיכן?
ואולי כן?
אני דיי מבולבל . . .
אודה לך על תגובתך.
תודה ויום טוב.
נשלח ב-6/7/2008 21:55
לא יודע אחי לא בני-ברקי אנכי...לא ממש זוכר מתי הייתי שם בפעם האחרונה .
אם מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לך אדרבה , תע"ב .
נשלח ב-6/7/2008 17:56
אני נמצא באזור המרכז.
הבנתי שיש שיעורים בב"ב . . .
נשלח ב-6/7/2008 17:53
יוסי
העלת חיוך על שפתיי...לא זכור לי שהבטחתי לפרוס את משנתי ( אולי אני טועה ) בסה"כ אמרתי שלקחתי על עצמי פרוייקט גדול והוא לאסוף את כל קטעי הזוהר גמרא ומדרשים המדברים על ימים אלה ולנסות להרכיב תמונה כמה שיותר ברורה ושלימה .
ובכן הדבר לא קל כלל ועיקר כפי שציינתי זאת מההתחלה , נתקלתי בקושי לא קטן ליישב שני קטעי זוהר עם המדרש המפורסם האומר ששנה שמלך המשיח נגלה בו כל מלכי אומות העולם מתגרים זה בזה ומלך פרס במלך ערבי וכו'...
בדרך כלל כאשר אני מגיע לדרך ללא מוצא בסוגיות אלה אני חש שהדבר היחיד שיכול להאיר לי את הדרך זה האירועים בשטח עצמו , לכן אני כל הזמן חוזר ואומר שלפי הערכתי אירועי צ. קוריאה קרובים מאוד והם התמרור שאני מאמין יכוון אותי לפענח את שאר החלקים שטרם הצלחתי .
אלפא
מה זאת אומרת שיעור בזוהר בימי חמישי בלילה ? היכן בדיוק אתה נמצא ? אפשר בפרטי .
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/07/2008 17:53:41
נשלח ב-6/7/2008 17:37
המייחל שאלה קצרה שלא קשורה . . . אשמח אם תוכל לעזור.
אני יודע שיש שיעורי הזוהר הקדוש בימי חמישי בלילה.
תוכל למסור לי פרטים בנושא?
אם כן אשמח מאוד. תודה רבה!
נשלח ב-6/7/2008 17:28
תודה!
רק טוב ושלום על כל עם ישראל!!!
אמן!!!
נשלח ב-6/7/2008 17:26
המייחל שלום רב
הבטחת לקוראים לפרוס את משנתך העדכנית.. נשמח כתמיד לקרא..
נשלח ב-6/7/2008 16:59
שלום וברוך הבא יצחק .
מדבריך ניכר שעקבת אחר דבריי לאורך הדרך .
לכל אלה המעירים לי את שאלתך אני נוהג לענות..." מסכים לחלוטין , באמת אין לכם לא את היכולת ולא את הכלים להבין בעניינים טמירים אלה " .
ובאשר לשאר שאלותיך כמדומה שלבקי כמוך בדבריי עניתי כבר בהזדמנויות כאלה ואחרות כל פעם בזמנו .
מה היה בדורות שלפנינו ובזמנים קדומים יותר אין לי מושג [ לא הייתי או לכל היותר תינוק הייתי ] כך שאין לי אחריות על מה אחרים אמרו .
מניין לי כל מה שאני אומר אתה שואל ?
אך ורק מתוך התורה הקדושה , השי"ת גילה לנו הרבה מאוד בתורתו הק' . הפוך בה והפוך בה וכולה בה .
אל יאוש ידידי , כבר בחודשים הקרובים המבחן הראשון הגדול לדברינו .