בית פורומים הצלה ישראל

**כי את המנגינה הזאת איך אפשר להפסיק**

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2008 21:46 לינק ישיר 
**כי את המנגינה הזאת איך אפשר להפסיק**

כי את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק...

יום ועוד יום חולף, כל יום וההיסטוריה שמאחוריו, כל יום והאושר או השמחה שבעקבותיו.

שיטפונות ומערבולות מסוגים שונים ומשונים איימו להטביע את הספינה במצולות ים, אבל היא ממאנת לטבוע.

המנגינה, אותה מנגינה שמתגלמת בבכיו וצהלתו של ילד שניצל, ממשיכה להתנגן. כמו אותה מנגינה של האמה שקיבלה את היקר לה בחזרה.

ימים טובים יותר או פחות עברו על הספינה שמאכלסת בתוכה את אנשי העשייה, אבל היא ממשיכה בהפלגה אל עוד יום של הצלחת חיים ועזרה לזולת.

חברים נפלאים, לפני כשנתיים הגיע לאוויר העולם ארגון חדש ושמו "הצלה ישראל", הוא אולי נולד קודם לכן אבל 'ארגון' חדש הפציע עם שחר. בשבועות הקרובים נוכל כולנו להרים שוב ידיים ולהגיד תודה!!!

תודה לבורא העולם על כוחות שנטע בנו להמשיך לשרוד ולצעוד קדימה. כי מאותו היום הפכנו למשפחה אחת ומאוחדת.

לא אחת נדמה היה שאולי טוב הרע במיעוטו ועדיף להשלים עם המציאות הכואבת, לקבל את מה שלא בדיוק רצינו. לפעמים התנגן המשפט "אם לא הולך כמו שרוצים אז רוצים כמו שהולך". אבל כל יום שעובר מוכיח ש'לפום צערא אגרא' (לפי גודל הצער כך גודל השכר).

נכון הוא הדבר שהמצב הפיננסי לא מזהיר ואולי היינו רוצים עוד אי אלו צ'ופרים ושאר ירקות. אבל למדנו להבין להתמודד עם מה שיש ולהגיד תודה על כל דבר.

בימים אלו, ערב ימי בין המצרים עליהם נענשנו בעוון שנאת חנם, הבה נא ונשתדל להרבות אחווה ורעות בין החברים ונשתדל לקבל כל אחד כמו שהוא.

תודה לכם קברניטי ונושאי העול של הספינה היקרה שמאכלסת בתוכה משפחה מאוחדת של אנשים נפלאים, על מאמץ ורצון טוב בלתי נדלה ועל לילות כימים שאתם עושים לרווחת המתנדבים.

לאחראי המוקד הארצי יוסי את ניסן על שמעמידים את אוזנם כרויה בכל עת לצרותיהם של ישראל.

ולכם המתנדבים שמקריבים מזמנכם ללא הפסקה .

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2008 15:13 לינק ישיר 

חושבים1
קראתי את דברי הפתלתל שלך ואני מאמין שכתבת מיתוך לבך את הדברים כי כך ניראים פני הדברים, ולכן אני מתנצל ומבקש שמכאן ולהבא המשך לפתוח עוד שאשכולות חיזוק ולו רק בכדי להרבות טשכולות בפורום למען לא ייבש המעיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 16:15 לינק ישיר 

לאדון ברצינות ולכל המעוניין.

הדברים שנכתבו לא משקפים בשום צורה שעמום או סתם הגיגי סרק. כמו דברי התורה כך גם המתנדבים צריכים חיזוק בכל יום. נחרט בזכורני משפט חזק מאוד של רב הארגון בעת ביקורו בבית-שמש לפני כשנה וחצי, היה זה כאשר היו חברים שהתחבטו בשאלה לאיזה ארגון לפנות, האם להשאר בארגון הקיים או לפנות לארגון החדש.

וכך היו דבריו: לא באתי לשכנע אף אחד באיזה דרך לבחור כי אינני חושב שזו היא הדרך הנכונה. אך באתי אליכם כדי לחזק את המחוזקים.

דברי נכתבו בשפה מאוד ברורה. הרבה פתיונות ולא מעט קשיים אורבים לנו בצידי הדרך ולפעמים קשה לעמוד בפניהם. הדברים נאמרו בכדי למנוע רפיון בהצלת חיים ולחזק ולשמר את היקר לנו.

לפני כשבוע פגשתי בחתונת אחד המתנדבים בבית-שמש אדם יקר שהיה פעיל מאוד במשמרות בתחנה וביציאה למקרים ככונן. שאלתי אותו מה גרם לו להתנתק לחלוטין מכל הפעילות והוא ענה לי: בשביל מה חסר לי כל הבלאגן מסביב, לאיזה ארגון אתה שייך ולמה בחרת בזה ולא באחר וכדומה.

הוא לא היחידי!! אני אישית מכיר עוד כאלה "מתנדבים לשעבר" שאינם מסוגלים היום לראות את כל הקדרה הרותחת שנוצרה סביב לכונני ההצלה, זה כואב ומציק להם.

זה לא בושה לחזק מתנדבים שעוזבים בית ועבודה בשעות לא שגרתיות ורצים להציל חיים אדם. אדרבה, רק בדרך של ימין מקרבת ועידוד נראה את ההצלחה.

ברצינות, כך את הדברים 'ברצינות' ותוסיף דברים משלך. אם יש לך רעיון איך לעניין יותר את הפורום אתה מוזמן לשתף את כולנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2008 16:04 לינק ישיר 

אני אישית לא אגיב על דבריו של ידידי וחביבי חבר צוות באמב' לשעבר <מה נעשה יש אנשים יותר מוצלחים ממני>, מהסיבה הפשוטה שאני כבר מכיר את המנגינות של בנצי לא מהיום ואני מאמין שאכיר גם בהמשך.

אבל ביקשני אחד מכונני מד"א המתנדב בארגון שאת המנגינה שלה א"א להפסיק <סתם סקרנות, מאיפא המשפט הזה מושאל????> מסיבות שאינני רוצה להעלות כאן, שאכתוב לבנצי ש,,,
קודם כל יישר כח שחזרת לכתוב, דבריך ממש כמים קרים על נפש עייפה.
דבר שני הגיגך מאוד מענינים ומרתקים ותמיד יש את התענוג לקרא אותם,
ודבר שלישי המשך כך ולו רק כדי שהחייאת הפורום תהיה מוצלחת כמו בשטח
ודבר רביעי אולי כדאי שתפסיק לבלבל את המוח ותחזור לצוות המקורי שלך במקום לרעות בשדות זרים??????????????????

עכשיו תנחש מי זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:02 לינק ישיר 

רציני.
בנצי לא צריך להביע את כושר כתיבתו, כולם מכירים אותו.
הוא בס"ה רוצה להחתזק ולחזק, מה יש? אסור לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 10:54 לינק ישיר 

לא הבנתי, זה כאילו משעמום, או שאין לך לפני מי להביע את כושר כתיבתך אז אתה מנסה לענין את חברי הפורום/הצלה?
די להגיגים הללו, תתחילו לרענן את הפורום הזה <שפעם היה הרבה יותר מענין> בדברים יותר איכותיים מאשר הספדים על אירגונים וחברים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > **כי את המנגינה הזאת איך אפשר להפסיק**
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext