טוב,אז עוד שבוע מתחילה עונת שמיעת המוזיקה. אמרתםשיהיו שינויים. שי,יוסי, יקי,מענדי ו..... מותר כבר לגלות את השינוייםבזמני התוכניות,בתוכן או כל שינוי אחר? _________________ מחלון אחד הביטו שניים- אחד ראה בוץ, השני שמים.
אה איזה יופי... _________________ www.rushlimbaugh.com
חדושת היו גם השבוע וגם בשבוע שעבר... עשינו שימוש בכל מה ששלחת לנו ועוד כמ עשרות קטעים... היום בלילה לא תהיה תוכנית. מקווים שבעוד שבוע וחצי יוסי ישוב לשבת איתנו.
איך היה השבוע? מה יהיה מחר בלילה מי משדר? יש הרבה חדשות אצלנו השבוע... _________________ www.rushlimbaugh.com
אני, מיילא לא היה במה לעסוק.
מי עשה אם אני לא הייתי שם? _________________ www.rushlimbaugh.com
קפה
מה כן היה? _________________ www.rushlimbaugh.com
לא היה...
בסוף מה היה אתמול בתוכנית? אני לא אשם שאני לא נמצא בארץ... בבקשה תעדכן אותי... _________________ www.rushlimbaugh.com
בסוף מה היה אתמול בתוכנית? אני לא אשם שאני לא נמצא בארץ...
בבקשה תעדכן אותי...
טוב,שי בישל, קצת מילצר..ישי מלצר הכי הרבה... רב המלצרים עלה לשתי דקות לשידור..... אך, היה כיף לשמוע אותו. _________________ היכל התשובה קרוב להיכל הנגינה
פששששששששששששששששששששששששששששש. לא צריך, אל תגלה..... _________________ היכל התשובה קרוב להיכל הנגינה
ההוא [ ההם ] שיגיש[ו]