בית פורומים הצלה ישראל

אשכול תמיכה וחיזוק בידידנו מר " חושבים 1 "

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2008 10:38 לינק ישיר 
זה בשביל המשהה שכנראה לא מסתכל באתרים אלא בפורום

אז הנה בבקשה בגלל שאתה מסתכל רק בפורום

הנה קישור מאתר NPV
http://www.npv.co.il/album_h.php?id=734

הנה קישור מאתר HNN

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5341

לעיונך מר משהה ואז אולי תעשה שיקול דעת אמיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2008 11:17 לינק ישיר 

ms611 יש עוד משהו יפה שלא העלת:

אבל עזוב,ככה זה שמחכים בפינה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2008 11:52 לינק ישיר 

אלעד&רונן היקר

לא יודע מה עם מר חושבים אבל יש מתנדבים אחרים בארגון הצלה ישראל שאותם הצלחת לשכנע שהגיע הזמן לעשות חושבים בנוגע להמשך חברותם בארגון הצלה ישראל

ניסיתי לעזור להם ולא הצלחתי ולכן חשבתי שכדאי לעלות את הלבטים מעל גבי הפורום ובודאי ימצא חכם אחד שיצליח לסייע.

אני מבין שלשיטתך ישנם 2 אופציות.

אופציה א': ארגון הצלה ישראל.

ארגון שלא רוצה/לא יודע/לא מצליח לסייע למתנדביו בבעיות שמתגלעות בינו לבין מד"א כגון השעיה (שאולי מוצדקת), ארגון שלא רוצה/לא יודע/לא מצליח להלחם ולעמוד על זכויותיו הן מול מד"א והן מול ארגונים אחרים שמטרתם היא לרסק את הארגון.

אופציה ב': ארגון...........

ארגון שיודע להלחם במד"א, ארגון שיודע לקשור ולהפעיל קשרים במקומות הנכונים כגון במוקדי הכח והשליטה במד"א ירושלים בכנסת ישראל ובעיריית ירושלים, יודע להפעיל אישי ציבור שיטרפדו כל יוזמה או פרוייקט מבורך שיוצא מבית מדרשם של ארגונים אחרים וגם אם מדובר בפרוייקטים שהמטרה שבהם היא הצלת חיים נטו, ארגון שיודע להפחיד לאיים ולהחליש את ידם של מתנדבים בארגונים אחרים, ארגון שמרשה לעצמו לנסות לגרום לסכסוכים בתוך משפחתם של מתנדבים בארגון אחר, ארגון שיודע לגרום למתנדבים בארגונים אחרים לאבד את פרנסתם ע"י הפעלת לחצים על מעסיקים, ארגון שיש לו את כל הזמן שבעולם לעקוב ולחפש אחר מתנדבים מארגונים אחרים שמועדים ולמנוע מהם להציל חיים, ועוד הרבה מאוד מעלות טובות שאין כאן המקום לפורטם.

אני לא מבין בזה אבל בטוח שכל המעלות הטובות שמניתי מתחברים איפשהוא להצלת חיים.

אה... סליחה ששכחתי שיש להם גם ועדת רבנים מכובדת שמדריכה אותם בכל צעד.

זהו הלבטים קשים מנשוא המתנדבים ישמחו ויודו לכל המסייע

(אגב אלעד&רונן, תברר לנו בבקשה כיצד הארגון בו אתה חבר מסייע למתנדב שמסתבך כגון בעבירת תנועה שביצע בדרכו להצלת חיים כשהוא רכוב על אופנוע של הארגון).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2008 18:56 לינק ישיר 

בקיצור צריך לעשות חושבים ברצינות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2008 10:20 לינק ישיר 

פשששש... כמה שאתה חכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2008 14:39 לינק ישיר 

ישראליף יקר

חבל לבזבז כישורי הקולמוס שלך על מר אלעד כאשר בתרועה רמה פרש מהצ"לי לאחר שהובטח לו אופנוע חדיש בארגון השני ולרוע מזלו נשאר קרח מכל אופנוע ובנסיון הזחילה חזרה הושבו פניו ריקם מה לעשות ...

אלעד יקירי עדיין ישנו מקום פנוי ביחידה החדשה שנפתחה אצלכם מומלץ מאוד...

http://rotter.net/forum/mada/9189.shtml

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2008 15:39 לינק ישיר 

חברחדר.
ראשית כל סלח לי ותרשה לי להביע הסתייגות מתגובתך ומהשורה האחרונה (+קישור) בפרט.
לא מתאים לימים בהם אנו נמצאים כעת.

ניסיתי להתגבר על רגשותיי ולא להגיב על ענין ההשעיה אך לצערי לא הצלחתי להמנע.
אין זה משנה כלל מדוע עבר מתנדב זה או אחר לארגון זה או אחר, איש הישר בעיניו יעשה ובאמונתו יחיה,

מה שמקומם אותי שוב בכל הסיפור הוא, ששזפה עיני תגובה בפורום המנוהל על ידי ידידנו להצלת חיים, ובה נכתב נוסח התנצלות ע"י הניק (שגם חותם את שמו המלא) שפרסם את התמונות המדוברות שם,
הבחור טוען שכלל לא ידע שאסור או משהו כזה, בלה... בלה... בלה...
כל הכבוד לו על ההתנצלות, אבל.... למיטב ידיעתי אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש, מה גם שידידנו מר חושבים אולי לא ידע, ואף על פי כן רק אחד מכל המפרסמים את התמונות הושעה.

אה. ודבר נוסף שבאותו פורום עליו אני מדבר נפתח הבוקר אשכול שכותרתו מספרת על "אחראי מתנדבים ירושלים השעה מתנדב מפעילות והותקף מילולית", מישהו יודע על מה הוא מדבר? מי תקף? מה תקף? היכן תקף?

תוקן על ידי ישראלייף ב- 07/08/2008 15:44:44

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > אשכול תמיכה וחיזוק בידידנו מר " חושבים 1 "
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.