בית פורומים הצלה ישראל

התנצלות מעומק הלב - סליחה!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2008 19:31 לינק ישיר 
התנצלות מעומק הלב - סליחה!!

התנצלות

חטאתי עוויתי ופשעתי, עשיתי מעשה שלא יעשה!

סיפורם של דברים: מייד לאחר התאונה בצומת בית ג'וברין שלצערנו הפכה להיות קטלנית, קיבלתי שיחת טלפון מכוננן מד"א שהציע לי תמונות מהתאונה. עניתי לו שאני לא מתעסק עם הדברים האלה והוא מוזמן להעביר אותם לכל המעוניין. לאחר כמה שעות הגיעו בכל אופן התמונות אלי עם בקשה שאעלה אותם בפורום.

בנוסף, קיבלתי הודעה באימייל עם סיקור ותמונות מהתאונה. הורדתי את התמונות לתיקייה במחשב, רק בשעות הלילה העלתי אותם לפורום לא לפני שטשטשתי את פניו של הפצוע. לצערי וממש שלא במכוון, מחוסר עיון ודקדוק בכל התמונות צורפה תמונה לא צנועה שגובלת בצנעת הפרט.

ועל כך אני מתנצל. הדבר נעשה בשוגג ומחוסר זהירות, ללא ספק מדובר במעשה שראוי לגינוי ולתיקון. גם אני הייתי מאוד כועס מאוד באם היה מעיז אדם לפרסם תמונה שכזאת. אך חברים אני מבקש את הבנתכם לליבי שגם כך מאוד כואב על המעשה.

אם הייתי רואה את הדבר קודם לכן לא הייתי מעלה על דעתי לפרסם תמונה שכזאת בשום צורה שהיא. גם כשהעירו לי בפורום עדיין לא הבנתי במה המדובר וגם עברתי יחד עם עוד כמה אנשים שוב ושוב כדי לדעת איפה הבעיה. מייד כשהתוועדתי שאכן השתרבבה בגלרייה תמונה שנוגדת כל שכל אנוש התקשרתי לאלתר למנהל הפורום וביקשתי ממנו למחוק את האשכול מיידית וללא דחייה.

אין בפי מילים להביע את צערי על שנכשלתי במעשה אשר לא יעשה. מאז שעות הצהריים אני נתון בסערת רגשות קשה שעוד לא חוויתי על בשרי.

אני מבקש את סליחתו של הפצוע ואת סליחתכם על שהכשלתי אתכם חברים יקרים. אני מבקש מכם לפעול על פי הנחיות ברורות בעניין פרסום תמונות מאירועים ולפקוח יותר מעשר עיניים על התוכן אותו אתם מבקשים להציע לרבים.

טעות לעולם חוזרת ושגיאות מי יבין!!

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2008 11:59 לינק ישיר 

בנצי הצדיק כולנו איתך עלה והצלח בכל מעשה ידך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2008 00:38 לינק ישיר 

חושבים1:

היית בקשר עם המשפחה? אולי כדאי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 20:49 לינק ישיר 

בנצי היקר,כולנו בטוחים ומאמינים שתמונה זו הועלתה בתום לב ובלא שימת לב.

וחבל שבימים בהם אנו נמצאים אשר מצווים כולם על "אהבת חינם" דואג מי שדואג ללכת ,לספר, להשמיץ, ולהעצים את הסיפור העיקר.... חבל !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > התנצלות מעומק הלב - סליחה!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext