בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

תושבי נתניה הכירו את הרב ארקדי פוג'ץ שמתמודד על.......(לא טעיתם)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2008 04:50 לינק ישיר 
תושבי נתניה הכירו את הרב ארקדי פוג'ץ שמתמודד על.......(לא טעיתם)

אם חשבתם עד עכשיו שיש 2 מתמודדים חרדים על ירושת כיסא ראש העיר.....אז צר לי לאכזב(?) אותכם
יש עוד אדם שמסתבר שיש לו אחוזי קולות רבים בשל הזדהתו והכרותו כהאיש שדואג לציבור הרוסי בנתניה תכירו את
עו"ד הרב ארקדי פוג'ץ שבימים אלו מתפרסם בחוצות העיר תחת הקמפיין "נכניס את הקדושה והשמחה לנתניה"

ארקדי חסיד חב"ד שיש לו קריירה עניפה עם דאגה לציבור הרוסי עוד בימי כור הברזל ברוסיה החליט להתמודד
לטענתו
בגלל רבו הרבי מליובאוויטש שהורה לו כך עוד בימי עברו.אגב לתנועה החדשה שלו קוראים "ברית ישראל"

אל תשכחו שמתמודדים עוד 2 חרדים ראובן מימון וקובי לוי........עם דיבור עם אחד מהפרשנים שמבינים בפוליטיקה הרבה שנים
עולה תמונת מצב....שכנראה קובי לוי יוכל להביס את ראש העיר הנוכחית מריים פיירברג ויבחר בגלל הסבריו לציבור
על ההרס שהיא דואגת רק לנדלניסטים ולא לא לשאר הציבור,

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2008 04:52 לינק ישיר 

שאני שומע בדר"כ את השם "ארקדי" אז מצלצל לי בראש "גאידמק"
מעכשיו אצטרך לחשוב גם על השם "פוגץ'"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2008 14:55 לינק ישיר 

אני לא מאמין שהוא יעלה לראשות העיר
במגדל העמק הוא הפסיד לפני כמה שנים
מצד אחד הוא דתי ומצד שני הוא עם הרוסים......איך זה מסתדר ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2008 08:26 לינק ישיר 

בעיתון "השבת נתניה" כתוב שאת ברכת היציאה לדרך להתמודדות הוא קיבל ע"י פתיחת ה"אגרות קודש"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/8/2008 00:30 לינק ישיר 

אני חושב שצריך להצביע ליוני כהנא לראשות העיר כי הצליח להביא את אברהם פריד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2008 01:57 לינק ישיר 

נתניה: לא קיבל מספיק חוברות לריצה לראשות העירייה ותובע מוועדת הבחירות פיצוי כספי
שם עתון: "השבוע בנתניה"
אסף וקנין   (29/10/2008 12:01:59)

150 אלף שקלים  זה הסכום שתובע עו"ד ארקדי פוגץ',  מוועדת הבחירות למועצת העיר , ממנהלת הבחירות למועצת העיר 2008, ממשרד הפנים ומדינת ישראל,  לאחר שריצתו לראשות העירייה נבלמה, כך לטענתו,  בשל העובדה כי נציגי וועדת הבחירות לא סיפקו לו די חוברות מועמד, להחתמת פעילים ותומכים הדרושות לשם ריצתו לראשות העירייה.
כמו כן , טוען  עו"ד פוגץ', שרץ ברשימת "ברית ישראל" למועצת עיריית נתניה, בכתב תביעתו , כי התעכבות נציגי הוועדה בסיפוק דרישתו לאותיות,  אותן יוכל לפרסם, כאותיות אשר בעזרתן יצביעו בוחרים בקלפי וזאת בשל טענתם כי נגמרו האותיות, פגעו בו מאוד. בכתב התביעה טוען עו"ד פוג'ץ כי הוא נדרש  לבקש את האות ח' מח"כ גדעון סער מתנועת הליכוד ולטענתו, סער   התעלם ממנו. עוד נטען בכתב התביעה   כי לאחר מכן נאלץ פוגץ' לקבל את האותיות "עד" אך אלה ניתנו לו באיחור רב ולאחר שיריביו כבר היו "באמצע הריצה" למועצת העיר.  בשל כך, טוען פוג'ץ,  נגרם לו נזק כלכלי, פוליטי ואישי אדיר,  אותו הוא מעריך בכ- 150 אלף שקלים.
 טרם הוגש כתב הגנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 08:53 לינק ישיר 

ארקדי פוגץ בכלל לא עבר את אחוז החסימה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > תושבי נתניה הכירו את הרב ארקדי פוג'ץ שמתמודד על.......(לא טעיתם)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext