שמעתם פעם את המשפט "היה אבה ממבט ראשון" או מנוסח יותר בזהירות "ראו מיד את הקליק" מה אתם אומרים קיים או שזה דמיון של אנשים?
נשלח ב-17/8/2008 00:32
יש דבר להידלק במבט ראשון אין אהבה כי אהבה זה דבר פנימי שלוקח זמן עד שהוא מגיע אבל זה לא סותר שאם נדלקים במבט ראשון אין אחכ אהבה
נשלח ב-12/8/2008 18:47
אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון זה לא נשמע הגיוני
ואיך יכול להיות שבמבט אחד מתאהבים ? (אולי אוהבים..... אבל בטח זה לא מחזיק עמד...)
נשלח ב-11/8/2008 02:04
ואני מוסיף שבכדי לאהוב גם חודש לא יספיק. יש אוהבים ויש מאוהבים והארכנו בזאת רבות בעבר עיי"ש
נשלח ב-11/8/2008 02:00
אומרים שלוקח דקה אחת לדעת אם הבן אדם מיוחד
שעה בישביל לדעת אם הוא מעניין
ויום שלם בישביל לאהוב אותו
אין דבר כזה אהבה ממבט ראשון כי עוד לא מכירים את הבנאדם.. זה רק לפי החיצוניות שלו.. ((אז אם כבר "האהבה ממבט ראשון" זה 'בחיצוניות' שלו))...
נשלח ב-10/8/2008 10:39
אני מאמינה באהבה ממבט ראשון.....יש עדויות.....
נשלח ב-8/8/2008 11:45
קוראים לזה "שקר ממבט ראשון"
נשלח ב-8/8/2008 11:28
ליטאית המעניין הוא שהרב דסלר באותו מאמר גופו כותב שכוונתו לזוג נשוי,
נשלח ב-8/8/2008 10:42
ליטאי אל תהיה כזה פסימי, לא כל עלמה נאה נושאת מאחוריה 'תיק'..
בחור מעם -
אהבה בין בני זוג אינה נקנית עם הזמן כתוצאה מנתינה, הרב דסלר במאמרו 'נתינה מולידה אהבה' לא כיוון בדבריו לזוג נשוי.
אהבה בין זוג נשוי היא ממשהו אחר, (שכינה ביניהם..), (כשם שאמא לא קמה בלילה לבנה הקטן משום שהיא אוהבת אותו אלא שהוא חלק ממנה) ואכן כדי להגיע למצב זה אין הכרח 'להתאהב' במבט ראשון, זה בהחלט יכול לבוא אפילו אחרי החתונה...
תוקן על ידי ליטאית ב- 08/08/2008 10:43:34
נשלח ב-8/8/2008 01:29
ברור שצריך לתת בשביל לאהוב. לא חכמה ללכת ברחוב לראות עלמה נאה ולהחליט שאתה מאוהב בה. השאלה האמיתית מה יקרה אם תתחתן איתה, תגלה שהיא מרת נפש, ולעיתים מאושפזת בבית חולים בגלל דלקות פרקים. האם גם אז האהבה תתמיד. זה המדד לאהבה. שגם אם תקופה לא אופטימלית עוברת, אז עדיין נותנים בלי לקבל.
נשלח ב-8/8/2008 00:21
לא מדוייק, אנחנו נשמעים חושבים,
נראה לי באמת שצריך להחליף את השם לנוער חושב / נערים חושבים / חרד חושב / חרדים חושבים, <אוףףף נגמרו הרעיונות?>
נשלח ב-7/8/2008 23:27
חברהף אתם נשמעים נשואים.
המשפט שאני מכירה:
"אהבה ממבט ראשון
מבט שני גירושין"
נשלח ב-7/8/2008 22:59
אכן האהבה מתעצמת מכל נתינה.
וכשזוג מתחתן הוא עדיין לא מספיק אוהב.
אבל עדיין אני חושבת שישנו את הקליק הראשון,
שעושה משו בלב...
ומכאן ואילך המשך הנתינה מעצימה את האהבה
נשלח ב-7/8/2008 22:44
לא נותר אלא לצטט את מאמר החכם, כל הילדים כאשר הם מתחתנים הם מאמינים שאין אוהבים כמוהם בעולם, אתם לא אוהבים!! אתם מאוהבים. ואהבה לא קונים גם במבט שלישי, אהבה נקנית עם הזמן ע"י נתינה ונתינה ונתינה, המשפט אהבה ממבט ראשון שגוי!! גיליתם שכנראה תוכלו לאהוב בעתיד. כנ"ל