בית פורומים נוער חרדי

השקפות עולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2008 22:42 לינק ישיר 
השקפות עולם

אני נערה מתבגרת דתיה לאומית המחפשת את דרכי.

אני רוצה לדעת יותר על העולם החרדי והשקפותיו.

על ההבדלים בין הציבור הדתי לאומי לציבור החרדי.

תודה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2008 01:57 לינק ישיר 

יעל , קינאה זה דבר לגיטימי , אך זה לא אומר שזה הדבר הנכון!
וידועים התוצאות של מפגשים אלו , בלי הכללות ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2008 01:48 לינק ישיר 

נכון גם אני מקנא בהם, שאפילו שהם יודעים שהם טועים, הם מציגים את עצמם כשומתומ"צ, בעצם אני כבר לא מקנא, <ע"ע סרוגים>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2008 21:35 לינק ישיר 

עברתי על התגובות רוב המגיבים הם גברים. הגברים דנים בהלכות ובהשקפות גבריים .ואין התיחסות לנושא של החינוך הנפרד והמעורב ברמות השונות במגזר הדתי , שנפגשתי בימים הטובים עם בחורי ישיבה חרדים והיה להם את האומץ לדבר בפתיחות, הם אמרו שיש להם קנאה בבנים ובנות שנפגשים ביחד ללא חשש מה יגידו.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2008 22:52 לינק ישיר 

מה זה האתר הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2008 22:45 לינק ישיר 

איש יהודי,
מקבל את הדברים אעשה זאת בל"נ תכף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2008 21:28 לינק ישיר 

הנכבד.

אתה מוזמן להכנס לאתר הנ"ל,
להוריד את הספר "דת הציונות".
ובפתיחה שלו תוכל לקרוא את תקציר חייו של מי שכתב את הספר
ועומד מאחורי האתר.
בתקווה שייענו תהיותייך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 01:55 לינק ישיר 

ומנין לך שמבני ישראל המה? והלא כתב ר' אלחנן וסרמן ששמע מפי רבו בעל החפץ חיים שאותן אלו שישלטו על עם ישראל בארץ ישראל בתקופתינו הינם מזרע עמלק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 23:41 לינק ישיר 

מלכי ישראל הרשעים, כן כן, הרשעים.. רשעים אבל יהודים!

כחול ולבן זה צבע שלי
כחול ולבן צבעי אדמתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2008 01:22 לינק ישיר 

בדקתי, מחייב מידי לומר, אבל בהחלט ראיתי את האתר, ידוע לך מי עומד מאחוריו?! מי הם מנתבי הדרך? מה המניעים שלו וכו' הם הוא הביא תועלת? וכן הלאה, אשמח מאד לשמוע, כאן או אם תרצה בתיבה האישית, בכל אופן תודה על הרצון לסייע,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 21:05 לינק ישיר 

בדקת אותו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 20:45 לינק ישיר 

יהודיי מרובה הי' לא נראה לי שאתר ישכנע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 20:12 לינק ישיר 

http://www.yoel-ab.com/

יעוי"ש ודו"ק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 10:18 לינק ישיר 

הויכוח בין העולמות נראה לי מורכב מידי בכדי למשוך כאן בפורום לצד זה או אחר, הנקודה הבסיסית שממנה נחלקו היא איך מקבלים את השינויים שארעו האם להתחבר אליהם או להתבדל מהם,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 08:42 לינק ישיר 

שלטון יהודי?
פתח נא ספרי הנביאים, ירמיהו הנביא אינו זועק חמס על מלכי ישראל הרשעים, כן כן, הרשעים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2008 01:55 לינק ישיר 

יש לי בקבלה <ממני עצמי>נשאם כתבתי ונמחק או לא יכול להשלח מכל סיבה אחרת אינני כותב שוב את אשר כתבתי, או שאכתוב אחרת לגמרי ולעיתים גם להיפך, החלתי להשיב לבעל התכול והלבן, אך אויה השוד והשבר נתקע המכשיר, ואיתו נשלח לגנזי מרום הטקסט כולו, עתה אשיב כדוגמת אשר נמחק אך בצורה שונה, וחלקו אף בהפיכה, ולאשר לא כתבתי אכתוב עתה, ברשות יוצר האדם בוחן כליות ולב, נותן החכמה בליבי והשכל, וידוע מעשי ופרי מעללי, ברשות קל בורא העולם ומנהיגו ברחמים, אפתח פי להשיב, שלטונו של עם יהודי בארץ ישראל עומד בסתירה מוחלטת להבטחתינו לבורא, לאחר שהוקמה המדינה ה"ציונית" <לא יהודית> הורו לנו עיני הדור נטעי אביגדור, להשתתף בה ולתמוך ולו בכדי שנוכל להציל את אשר אפשר להציל, אבל איננו מהווים חלק בלתי נפרד מאישות זרה זו, אין לנו חלק ונחלה ממשית בה, כהיום אנו תומכים בה בכל אמצעי כי כן הורנו רבותינו עת מלחמה ועת שלום עת לחבק ועת לרחוק מחבק, ומכיון שכך אין לנו כל תקווה ואמונה כל שהיא בה ובעומדים בראשיה, וזו הסיבה שלא היו יהודים חרדיים בכל השטחים המנותקים, כי זעק מרן הרב שך, לא לגור מעבר לקו הירוק, ולצערנו נוכחנו ששמו מעותיהם על קרן בשיא, החכם עיניו בראשו, וההתנתקות אכן התנפצה לאותם אלו שארץ ישראל היא הרבה לפני עם ישראל והרבה לפני תורת ישראל, סדרי העדיפות של היהודי שונים הם. ומכיון שכך בוודאי שלא "חכינו" למדינה זו, ואף הצטערנו בראשיתה, ומי יתן ונזכה לראות בביאת גואל, ואין לו שום שייכות לסמל כזה או אחר המייצג את מדינה זו. <אלו השורפים דגלים, שוטים וחסרי דעה, וכי זה אשר אתם שורפים מראים אתם חשיבות כלשהי, ובעיני החרד לתהו ולאפס נדמה> ולסיום הצבעים המתנוססים כהיום בתחום הקטיף שנקטף באיבו, אינם ירוק ו/צהוב?! סלח לי על לשון המילצות ועל ההתקפה חסרות הפשרות, כנראה שהמיטה משרה את אוירה על קולמוסי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > נוער חרדי > השקפות עולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext