בית פורומים אבא עשיר

שיווק רשתי, שיווק רב שכבתי - עובדים עלינו !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/8/2008 15:01 לינק ישיר 
שיווק רשתי, שיווק רב שכבתי - עובדים עלינו !

שלום לכולם,
אני נפגעתי מאחת מחברות השיווק הרשתי - שיווק רב שכבתי (MLM) הרבות הפועלות בארץ. לא אזכיר כאן את שמה.
מאחר והבנתי כי אנשים רבים נוצלו ונפגעו מחברות אלו ומכיוון שערכתי בירורים רבים בנושא, נראה כי ישנן מס' חברות כאלו בארץ אשר פועלות בניגוד לחוק.

אני מתכוונת להגיש תביעה אזרחית כנגד החברה אליה הצטרפתי, במידה ונפגעת מחברות אלו בעצמך את/ה מוזמן/ת לפנות אלי על מנת לקבל פרטים נוספים בנושא ובכדי להבין האם החברה ממנה נפגעת שייכת לחברות "הבעייתיות".

אשמח באם תפיצו את העניין בכדי שאנשים אחרים לא ייפגעו כמוני.

[email protected]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2008 15:34 לינק ישיר 

אני ב"ה נושעתי באחת מחברות השיווק הרשתי. אני לא רוצה להזכיר את שמה. כיום אני כבר כמעט שנתיים בתחום ומודה כל יום לקב"ה על זה שנחשפתי לדבר עצום זה.
נכון ישנם הרבה נוכלים ושרלטנים גם בתחום השיווק הרשתי, כמו שהם קיימים בכל תחום. סו ווט? תבדקו היטב לפני שאתם נכנסים לחברה אם היא חוקית ואם זה שיווק רשתי טהור ולא פירמידה, ואז לא תכוו אלא תצליחו בגדול בעז"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2008 09:59 לינק ישיר 

שלום לך IRM.

קשה להגיב על מה שאת אומרת כי את בעצם לא אומרת כלום. את לא רוצה לפרסם את שם החברה, בסדר. למרות שאת כך אולי פוגעת גם בחברות שהן לא "בעיתיות" כפי שאת מגדירה אותן.

אבל, לפחות ספרי במה מתבטאת הפגיעה שלך. מה קרה, כדי שאפשר יהיה להתייחס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2008 21:19 לינק ישיר 
יוסי שחר צילום והסרטת אירועים עריכות דיגיטאליות מבצעים לבחורי ישיבות 0502528651

יוסי שחר צילום והסרטת אירועים עריכות דיגיטאליות מבצעים לבחורי ישיבות 0502528651

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > שיווק רשתי, שיווק רב שכבתי - עובדים עלינו !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext