בית פורומים נוער חרדי

קשר דרך הנט ההשלכות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/8/2008 15:40 לינק ישיר 
קשר דרך הנט ההשלכות

קילתבי למייל קישור לבלוג זה מה שהיה כתוב שם

את הסיפור הבא שמעתי אתמול בלילה מחבר טוב שלי, הסיפור הזה קצת הזוי אבל אמיתי לגמרי ..

אתמול בשעות הערב קיבלתי טלפון מחבר שלי "יש לי היום פגישה עם בחורה בירושלים" אמר לי  "אני אשמח אח"כ אם תרצה כמובן לראות אותך" , "בשמחה" עניתי לו, הוא חבר טוב שלי וכבר הרבה זמן לא נפגשנו, סיכמנו שהוא התקשר אלי בתום הפגישה ואני יבוא לאסוף אותו  ..

ב 11 בלילה אני רואה את המספר שלו על צג הפלאפון שלי, "הרבה זמן בשביל פגישה ראשונה" חשבתי לעצמי תוך כדי שאני עונה לו,  "אתה חייב לשמוע איזה קטע היה לי עכשיו" הוא אמר לי מיד כשעניתי "בא עכשיו למלון  אתה תשמע סיפור שלא שמעת הרבה זמן" 

רבע שעה אח"כ כבר היינו ביחד, הסתובבנו עם האוטו ברחובות ירושלים, הוא מצידו התחיל לספר :   "זה היה פעם, לפני יותר משנה, הייתי בתקופה לא טובה היה משעמם לי בחיים וככה מצאתי את עצמי שורף שעות בהתכתבויות בצ'אט תפוז דרך מכשיר הפלאפון, אתה יודע איך זה עובד? בהתחלה נכנסים רק כדי לראות מה  זה, אח"כ גם כותבים קצת ולאט לאט עד שמתמכרים לזה, הרבה פעמים הייתי מוצא את  עצמי בשבע בבוקר ער אחרי לילה שלם של צ'יטוט אין סופי  ..

בהתחלה הייתי כותב רק בכללי, במהשך זה גם עבר לפרטי, התכתבי עם המון בחורות, את חלקן ממש אהבתי, מצאתי שם באינטרנט בחורות טובות שנונות ומעניינות . אחת הלהיבה אותי במיוחד, הניק שלה "בחורה טובה", היא באמת הייתה כזאת, כבר ביום הראשון שלנו להתכתבות היא סיפרה לי שזה בכלל לא מתאים לה והיא בטעות פה, הרבה בחורות אומרות את זה  אבל היא באמת הייתה שם בטעות, התכתבי איתה שעות, מעולם לא פגשתי בחורה כזאת איכותית ..

כמובן שהסברתי לה שגם אני שם בטעות,דברנו המון על השקפה אמונה תורה וחסידות, היה לנו שיחות ברמה גבוהה מאוד. היה לנו מן הסכם שכזה, אני לא יודע מי היא, היא לא יודעת מי אני, וכך זה באמת היה היא לא הביאה לי שום פרט מזהה עליה וגם אני לא ..

אחרי חצי שנה של התכתבות בער לי בפנים לדעת עם מי אני מתכתב, התחלתי ללחוץ עליה שניפגש, "פעם אחת וזהו" אמרתי לה, "רק כדי לדעת מי עומד מאחורי כל הדיבורים היפים ששמעתי ממך" ניסיתי לשכנע . אחרי המון שעות וימים של לחץ בלתי פוסק שלי היא הסכימה שנפגש אבל בתנאי אחד שזה יהיה בבית מלון כמו זוג רגיל בפגישות, הסכמתי כמובן, קבענו להיפגש ביום מסויים במלון בעיר בה היא גרה . הכל כמובן דרך המסרים בתפוז, לא היה לי את מס' הפלאפון שלה, גם לה לא היה את שלי  ...

ישבנו יחד במלון בערך ארבע שעות, היה לנו מאוד נחמד, היא גם הייתה נראת מעולה, דברנו ודברנו ודברנו, היה לנו טוב ביחד, כשנפרדנו שאלתי אותה אם מתאים לה להיפגש פעם נוספת במתכונת הזאת, היא לא הסכימה, היא אמרה לי שהיא מפחדת ושזה לא מתאים לה כל העסק הזה למרות כמובן שהיא אמרה לי שהיה לה כיף"  ..

"אתה רוצה לאכול משהו" קטעתי אותו באמצע המתח, פשוט נמאס כבר היה להסתובב עם האוטו בכל ירושלים . "דווקא מתאים לי" הוא אמר לי . את המשך הסיפור שמעתי בחצר המטופחת של המסעדה החלבית בהולילנד  ..

"כמה ימים אחרי הפגישה" הוא המשיך בסיפור שלו אחרי שהתיישבנו לנו בפינה צדדית  "היא שלחה לי מסר שהיא מתנתקת סופית מהאינטרנט ושמסתבר שכנראה לעולם לא  נדבר יותר, אני לא הבנתי מה קורה לה, ניסיתי לשאול אותה מה קרה, היא לא כ"כ הסבירה, היא רק אמרה שהיא מרגישה שהאינטרנט מושך אותה יותר מידי והיא מפחדת לעשות מעשים שהיא אח"כ תצטער עליהם . לא עזרו לי כל השכנועים שלי, היא אמרה לי שהיא החליטה וזהו, אין מה לדבר יותר .

היו לי כמה ימים קשים מאז, התגעגעתי אליה, היא באמת הייתה משהו מיוחד . היא כנראה באמת התנתקה מהאינטרנט, פשוט לא קבלתי תגובה לעשרות אם לא מאות המסרים שהצפתי אותה . לאט לאט שכחתי ממנה, הסיפור הזה גרם לי גם כן להתנתק מהאינטרנט, עברתי לפלאפון כשר והרגשתי כאילו הסיפור הזה מאחורי .

"הנה מה שהזמנתם" המלצרית החיננית הגיעה בדיוק ברגע הנכון . קמנו ליטול ידים, בדרך  הרסתי לו את ההמשך ואמרתי לו  "בטח המשך הסיפור זה שהבחורה שנפגשת איתה היום זאת ההיא הפלאפון" ..          "הלוואי" הוא אמר לי "הלוואי וזה מה שהיה קורה לי היום, חכה ותשמע מה באמת היה" , חזרנו לשולחן, אכלנו משהו והוא המשיך ..

"היום כשנפגשתי עם הבחורה במלון, אני פתאום שם לב שאני מזהה את הבחורה שיושבת לא רחוק מאיתנו, היא ישבה עם בחור, כנראה גם באמצע פגישה, היא הייתה מוכרת לי מאוד בהתחלה חשבתי שזאת בחורה שנפגשתי איתה בעבר, אבל מהר מאוד נזכרתי "זאת היא" כן כן, הבחורה ההיא שהתכתבתי איתה כמעט שנה על כל נושא שבעולם ושנפגשנו פעם והיה לנו הכי טוב ביחד, יושבת פה מולי, מטרים ספורים ממני, אבל עם בחור אחר ..

באותו רגע הפגישה שלי הלכה, לא הצלחתי להוריד ממנה את העינים, הכל חזר לי, הלילות השלמים ששרפנו יחד, הפגישה ההיא, הגעגועים, הכל חזר לי . עשיתי הכל כדי שהיא תשים לב אליי, אפילו הלכתי בכוונה לשירותים ועברתי קרוב למקום שהיא ישבה בו, זה עבד . יכולתי לראות איך צבע פניה אוזל כשהיא זיהתה אותי, מרגע זה העניים שלנו דברו לאורך כל הפגישה ..

אני סיימתי את הפגישה ראשון, ליוויתי את הבחורה שנפגשתי איתה עד פתח המונית, לא הצטרפתי לנסיעה בתואנה שאני ממשיך מכאן לכותל, חיכיתי במלון עד שגם היא סיימה את הפגישה, עקבתי אחריה עד הרגע בה הם עלו למונית, רגע לפני שהיא עלתה היא סובבה את פניה לעברי וחייכה חיוך גדול ומשמועתי, חיוך שהבהיר לי שכנראה היא גם בעניין ..

"חצי שעה אח"כ התקשרתי אליך" הוא סיים את הסיפור שלו "חיכיתי אולי היא תחזור אבל זה לא קרה" .  ישבתי מולו, לא  כ"כ ידעתי איך לעזור לו, הוא הסתכל לי בעיניים  "אני חייב למצוא אותה"  אמר "אני חייב לדעת מי היא"  .

זהו, זה הסיפור שלו, אני מבטיח שאני אשתף אתכם בכל התפתחות שתהיה, הוא נחוש להשיג אותה, לדעת מי היא . אני מחזיק לו אצבעות  ..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2008 14:09 לינק ישיר 

נראה לי שהנושא לא מוצה עד תום אז הקפצתי אותו שוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 14:34 לינק ישיר 

אוקיי,
אכן, לא הבנתי אותך נכון,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 14:07 לינק ישיר 

בחור מעם אולי אתה לא כ"כ הבנתי את כוונתי מהתחלה.

אני לא מדבר על בחור ובחורה שמצב נתוך כרגע שהם בבוץ.

אלא בחור ובחורה שכל אחד בדרך למעלה וכל אחד יודע את החסרונות ואת המיכשולות של השני וכל אחד יודע על מה השני מדבר וכרגע הם התחזקו והיום הם הרבה הרבה יותר טובים ממה שעשו בגיל הטיפש עשרה.

על זה אני מדבר וזה מה שאני שזה עדיף מאשר בחורה דוסית עם שרק משחק אותה דוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 02:15 לינק ישיר 

יקירי, אנחנו מדברים על תמיכה של האחד בשני, תמיד התומך אמור להיות יותר מהנתמך, חשוב על אדם שידחוף משאית ועל משאית שדוחפת רכב, כך שאם הם זהים הם לעולם ידווששו בבוץ, <אינו מדבר על שקר>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 02:10 לינק ישיר 

לא.

אבל זה נכון לגבי רכב ולא לגבי נשמות.

רכב זה ברזל וברזל צריך כמה שיותר כוח כדי שיכלו לסחוב אותו. אבל נשמות מי שילך איתו בכוח בד"כ הוא נפלט ולא מחזיק מעמד.

תסדוק אצל רוב הנושרים אם הם נשרו בגלל שהלחץ שהעפילו אליהם ההורים או הישיבה היה טוב להם או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 02:07 לינק ישיר 

אני מנסה להבין שני רכבים תקולים סוחבים אחד את השני טוב יותר מאשר גרר גדול המיועד לכך, הבנתי נכון?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 01:59 לינק ישיר 

בחור מעם אתה טועה טעות חמורה מאוד.

בחור מדורדר שמתחתן עם אחת טובה זה פשע בל יתואר וזה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות כלפי דת.

בחור מקולקל חייב להתחתן עם בחורה ברמה שלו והם ביחד יעלו כלפי מעלה. אם אחד מושך לכאן ואחד לכאן זה אסון טבע בין לאומי.

בפרט אם אחד שחקן ואחד טבעי ותאר לעצמך שיום אחד הכלה למשל תגלה שבעלה לא כ"כ דוס כמו שהוא אמר ועד עכשיו הוא סתם שיחק עליה וכ'ו אתה יודע איזה פגם באמון יכול לצאת מזה?

לעומת זה בחורה שיודעת מה זה נט או כל מיני דברים אחרים רק היא והוא יכולים להבין אחד את השני ולהתגבר על הבעיות שלהם ביחד ולא חס וחלילה אחד שלא יודע מה זה אינטרנט בכלל ינסה להוציא גלשן בזמן שאין לו אפילו מאיפה להתחיל להסביר לו למה לצאת ואיך הרי הוא לא היה בפנים בכלל. ורק מה שכן יכול לקרות מזה שהבחורה תבקש מהבחור שפעם אחת לפחות יראה לה מה זה נט ונשם הדרך להחלקה במידרון קצרה ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 09:46 לינק ישיר 

זה מזכיר לי הבדיחה מהזקינה שבכתה על מה שעוללו האחים ליוסף ...איך זה יכול להיות ...שנה הבאה היא לא בכתה כי הוא הי' צריך להיזהר ....כאן זה גם נמשך שנה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 08:57 לינק ישיר 

אבריימלה יקירי, גם לו יצוייר שאותו אחד הדרדר, מאותו סיבה גופא הוא אינו מעוניין בבת זטוג שכזאת, האם חולה במחלה יצרף לו ללויה אחר שחולה כמוהו ולעיתים חולה ממנו, או יתרה מכך חולה במחלה אחרת וחמורה יותר, אבל גם אם לא ידרדרו מכיום שהם קרובים אל הסכנה הם חשים בה יותר, ולכך הם מחפשים להם אנשים הגרים במרכזי הרים הומות ולא בקצות הישוב ובישובי הספר החשופים לסכנות, . . . בענין אחר, העמד לנגד עיניך את המשפט החכם שאמרה אחת חכמה, אין דומה איש לאיש לאין אינטרנט, לבחורה זה תמיד גרוע יותר, וכדאמרן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 03:00 לינק ישיר 

אברימלה,
יש הבדל בין המין הנשי לגברי. אין מה להיות ממורמרים מזה.
וגם גברים צבועים לא חסר.
בכל מקרה אל תיקח את זה אישית.
לא כולן צבועות , ככה אני מקווה לפחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 22:16 לינק ישיר 

אברימלהה כתב:
כל בחור ובחורה שמצהירים שלא רוצים מישהו/י שגולש/ת בנט סימן שהם עצמם טעונים בדיקה והשאלה היא עד איפה הם התדרדרו שהם כ"כ פוחדים... 

אולי אתה צודק ברוב המקרים,
אישית, אצלי זה ממש לא נכון!!!!

אני לא רוצה בחור שג(ו)לש בנט\ ואני ממש איני צריכה בדיקה, ולא התדרדרתי מעולם, בחסדיו המרובים.
שוב, אמרתי זאת בהזדמנויות שונות, אין להשוות גלישה ועוד דברים רבים אחרים בין בחור לבחורה. נקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2008 21:07 לינק ישיר 

אני רוצה להגיד לך משהו קטן בחור מעם.

כל בחור ובחורה שמצהירים שלא רוצים מישהו/י שגולש/ת בנט סימן שהם עצמם טעונים בדיקה והשאלה היא עד איפה הם התדרדרו שהם כ"כ פוחדים...

אני אישית לא הייתי רוצה נט בבית אולי אני כן יסכים שיכנס לי נט הביתה של נתיב או רימון אבל וודאי לא בשנה הראשונה.

אבל להצהיר אני לא רוצה בזמן שאתה כן לדעתי זה הצביעות הכי גבוהה שיכולה להיות בעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 20:44 לינק ישיר 

אברמל'ה חסר בחורים שמצהירים שלא יקחו בחורה שגולשת?
ואכן שניהם פושעים, שים לב שהבנות כאן מושכות את האש לכיוון הבחורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 20:41 לינק ישיר 

חברה תבינו דבר אחד טוב. שני הצדדים פושעים במלוא מובן המילה!!!

הבחור והבחורה שניהם גולשים בנט ולא משנה מי יותר ומי פחות.

הפשע הוא פה לזה שהם נתנו לזה להמשיך תקופה ארוכה בזמן שיודעים שזה לא יוביל לת'כלס.

ועוד יותר מזה הבחור פושע שהוא דאג שיהיה פגישה אפילו שתראה סטנדרט בזמן שהוא ידע שאין לזה שום ת'כלס וסתם הוא משך שאולי דרך כך יצא מזה משהו רציני.

ועוד יותר מזה נפגשתם נראה לכם רציני? תן לבחורה את השם שלך שתנסה להריץ את זה ולא למה אתה חייב להרוס גם לה את הפגישה שהיא הייתה באמצע?

ואם הבחורה דואגת לבחור שהוא ימשיך להתכתב עם בחורות רגע ומה היא? היא לא גלשה? ומי אומר לבחור שהיא לא תמשיך לגלוש אח"כ? למה תמיד הבחור חייב להיות הצדיק והבחורה מותר לה להיות הפרחה?

חברה נמאסתם עם הצביעות של הבחורות....

ברצינות אני אומר. אני לא פעם ולא פעמיים דיברתי עם בחורות ברחבי הנט ומה הם ענו לי?
הכל טוב ויפה אתה נשמע אחלה בחור ואתה רציני וכ'ו אבל אני לא יקח אחד שגולש בנט...

אתם שומעים מה היא אומרת? למה מה את? לך מותר לגלוש איפה שאת רוצה ולבחור לא? למה  הצביעות המגעילה הזאת? למה? למה?????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 18:25 לינק ישיר 

היום בדקתי והכותב לא כתב על זה כלום,,
ברגע שאראה אשתדל לעדכן אתכם,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > נוער חרדי > קשר דרך הנט ההשלכות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext