בית פורומים הצלה ישראל

חברים יקרים אנא...........

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2008 07:27 לינק ישיר 
חברים יקרים אנא...........

חברים יקרים רב שלומים

כאשר העיירה בוערת באש קיימים  שני דרכים להנצל

א. לכבות את הבעירה

ב. למלט את נפשך

וברור לכל בר דעת שחיפוש אשמים בהדלקה והטחת האשמות לא יועילו ולא יסייעו מאומה להנמכת הלהבות ולהצלת העיר.

כתבתי את השורות האחרונות לאחר ובפרום האם מתנהל דיון סוער שהפך ומשול לזירת איגרוף בבוץ, כאשר שני הצדדים פושטים את מחלוציהם ומתרפשים בבוץ ובטיט היוון, ומטילים אחד בשני את כל הרפש והטינופת וזאת בראש כל חוצות לעיני כל ישראל, ונערי הפרום הנ"ל שמצחצקקים בלשונם ושואגים לאיד, ועם ישראל עומד ומשתומם ותמה בכל האלו האנשים!

האלו האנשים שהכרנו כאנשי חסד המשליכים את נפשם מנגד להצלת כל יהודי באשר הוא?

האלו האנשים שכאשר אני או זולתי יהיו בצרה ובמיצר האחפוץ שאלו יבואו על סף ביתי ?

האלו האנשים אשר אצטרך לפתוח את סגור ליבי ולמסור את סודותי הכמוסים בליבי בדבר מצב בריאותם של בני ביתי היקרים?

והעיקר
האלו האנשים אשר לידיהם אמסור את בני משפחתי בשעתם הקשה והמסוכנת האסמוך על שיקול דעתם וכישורם המקצועי האוכל לשים את מבטחי שלא שיקולי יוקרה ופרסום מניעים אותם אלא טובת בני ביתי ושלומם? וכי נער אינטרנט מגודל ידיו לא תרעדנה בבואו להציל את הנפש כאשר כל כישריו המקצועיים אינם אלא בילוי יומיומי על המקלדת?

וברור כשמש לכל שהצד המשמיץ הוא היום הצד המתגונן, הצד החושש להמשך שליטתו בכיפה ובתקשורת, הצד שמהות קיומו הוא הפסק וחידלון של ארגון הצלה ישראל, וכל חבר הצל"י הרואה את אירגונו היקר לו וראשי הארגון המושמצים לעיני השמש וחמתו בוערת בו להשחית, ומיד יצר התגובה פורצת אני אענה להם בשיני אביהם...

אבל חברים לא זו הדרך כי כאשר העיירה בוערת באש המחלוקת הטחת האשמות לא תועיל במאומה להצלת העיר, ואנחנו מטרתינו העליונה היא הצלת העיר ולא לתת למשחית לבוא, ומי שאין בכוחו לכבות את הבעירה "שב ואל תעשה עדיף" המלט מהאש שלא תאחוז בכנפי בגדך המלט מהעיר שלא תספה.

ב"ה בשעה שראינו את רוב חסדו של הקב"ה עלינו אשר לא נתן למשחית לבוא ולהשחית את ארגון הצל"י, וכאשר אנו רואים שנחלצים מהמיצר שבו היינו אל הלום ונצא לרווחה ולאור גדול, צריך להשיל מעלינו את חטוטרת העבר ולבוא ולבנות מחדש את הארגון.

ארגון המושתת על אדני התורה וההלכה

ארגון שכל חבריו יראים ושלימים לה' ולתורתו

ארגון אשר כל מהותו הוא אך ורק הצלת חיים ועשית חסד עם הכל 

ארגון "צנוע" אשר לא כל טיפול ועזרה צריכים להיות לעיני השמש והמצלמות

ארגון אשר חבריו מקצועיים אשר ידיהם רב להם בעסק הרפואה והצלת החיים

ארגון אשר מתנדביו הם "מתנדבים" ולא קשקשנים העומדים בכל יום בפתח ואומרים הב הב מתנות ושלמונים נופשונים ומסיבות שטות

ארגון אשר ראשי הארגון כל מאודם ומרצם הוא איך לסייע למתנדבים בכל צרכיהם בציוד הרפואה המתקדם ובלימוד עסק הרפואה ערבי גיבוש וכד'.

ארגון אשר חבריו הם באמת "חברים" כחבר וכקרוב כאיש אחד בלב אחד למען ה"מטרה" שהיא החשובה לכולנו "הצלת חיים" ותו לא

וזאת למודעי
בכינוס ראשי הארגון אשר התכנסו ובאו למשרד לשמוע את תוכנית "ההצלה להצלה" התבקשו כל הנוכחים ע"י יו"ר הארגון שלא לעורר את אש המחלוקת, לא דרכינו דרכם, נהרא נהרא ופשטיה, ואין לנו כל שנאה ותחרות עם אף ארגון או חבר אנשים, דרכינו היתה אחת ויחידה "הצלת חיים" ותו לא.

מובטחני, שאם זאת תהיה דרכנו, הצלה ישראל תעמוד תגדל ותפרח ואורה יזרח כשמש צדקה עד ביאת גואל הצדק כאשר יאמר לכל צרות עמך ישראל די 

תוקן על ידי ישראל_הצלה ב- 13/08/2008 15:21:09

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 08:20 לינק ישיר 

מציל,בוקר טוב.

א. כל מילה שכתבת נכונה ובמקומה !!

ב. גם אני רוצה 'להוסיף' קצת..., גם לי היו הרבה פיתויים... אבל נשארתי במקום שהרגשתי שעניין "הצלת החיים" הוא הדבר היחיד והמיוחד שיש !!,ולא....., וג"כ אני רוצה להזכיר ולשבח את שאר החברים,שלא כסף!! ולא אופנועים!! ולא שאר ירקות סינוורו את עיניהם,אלא אך ורק עניין להציל חיים-בכל דרך,וב"ה נשארו מאות חברים שמצילים חיים ורואים את זה! איך בנצי תמיד מסיים (אם זה בתמונה,כיתוב וכו') ''כי את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק''.

ב"ה לאחר שנתיים קשות, עומדים אנו בפני "התחלה חדשה" ומי יתן ובאמת הקב"ה יתן ברכה והצלחה בכל העינינים והמובנים,ונזכה כולנו לקדש שם שמיים.

נ.ב. רציתי ג"כ להוסיף בסיום,כי ההשמצות והרכילויות בשבוע האחרון עברו את כל הטעם הטוב ואפילו...,וכאן הבן שואל מה אכפת לאדם בארגון X מאדם בארגון Y,וכי בעזר מציון מלכלכים ,משמיצים, מבזים, חברים בעזרא למרפא??? וצריך לזכורת שאנו נמצאים בסיומו של זמן ותקופה שכל אחד "חייב" באהבת חינם ולא ההפך!!!

אם הייתי חבר בארגון ההוא,הייתי היום הולך עם ראש כפוף מרוב בושה,ש'הקודקודים שלי -(קרי האלו שהאחראים עלי..)' מבזים ומלכלכים אנשים בין עם זה מעל גבי האנטרנט,וכן ובמקומות נוספים שאני לא רוצה להזכיר כעת !!

האם בני אדם שמטרתם לדאוג להציל חיים ולעזור לבני אדם נוספים בכך,הם חתומים ג"כ לדאוג להשמיץ,וכו'???? בושה !!!

את הדברים האלו הייתי חייב כבר להוציא,וכתבתי זאת בלב קרוע . ואני מקווה מאוד שהאנשים הללו יפקחו את עיניהם,ישחררו קצת אוויר (ולא מילים..) ויבינו שזאת לא דרכנו ולא דרך אבותינו, ואותי {ואני בטוח שאת כולם} לא לימדו וחינכו כך בכל מוסד שהוא למד בו. 

המשך יום טוב לכולם!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 10:18 לינק ישיר 

מציל.
תודה, כל מילה בסלע, הלואי וקריאתך תפול על אזניים קשובות ובכך נצליח לכבות את האש או לפחות למנוע את התפשטותה ע"י הרחקת חומרים דליקים.
אני רק רוצה לנסות להרגיע אותכם, ולומר שלמיטב הבנתי רובם של המגיבים באשכול אליו אתה מתכוון אינם קשורים בצורה כלשהי להצלת חיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 10:20 לינק ישיר 
לכותב "מציל חיים" :

מה שכתבת נכון "וכל מילה כסלע"

לא חשוב מה שהארגון נותן בשביל שתציל חיים!

העיקר הוא להציל חיים בלי פוליטיקה. כי אם זה כן עם פוליטיקה אז מה עשית עם כל ההצלת חיים??

אני שמח ומאושר להיות בורג קטנטן באירגון "הצלה ישראל".

מי יתן וכל מה שמדברים על "הצלה ישראל" לגבי העסקה תצא לפועל כדי שנוכל להציל חיים עם אמצעים יותר מתקדמים.

תודה להצלה ישראל. בזכותכם אני מנסה להציל חיים ולהגשים את חלומי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > חברים יקרים אנא...........
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext