שלום לכולם
רבים מכם בוודאי שמעו על האתר מפיץ התורה "חזון מוצפי" mutzafi.tv))– אתר המוקדש לשיעורי הרב הגאון המקובל בן ציון מוצפי שליט"א.
למי שלא מכיר (וחבל) מדובר באתר בו אלפי שיעורים של הרב בכל הנושאים וידאו ואודיו (פרשת שבוע, נ"ך, מוסר, הלכה, זוהר, קבלה, משנה וכו'). בכל יום יש באתר בכל יום שידור חי של שיעורי הרב מבתי כנסת שונים בשידור חי, ניתן שלוח לרב שאלות והרב עונה להם באותו יום בדרך כל.
האתר כיום הוא אחד האתרים שמפיצים הכי הרבה תורה ברשת, ועומדים בראשו מתנדבים שמטרתם היחידה היא להפיץ תורה בישראל. אותם היהודים היקרים ממנים את האתר מכספם הפרטי ומתרומות זעומות שמגיעות לאתר.
למי שלא מכיר, הרב בן ציון מוצפי הוא אחד מגדולי הדור. הרב הוא בנו של המקובל הרב סלמאן מוצפי זצק"ל שהיה אף הוא אחד מגדולי הדור בדור הקודם והחברותא של הרב כדורי זצק"ל. מי ששמע את הרב מוצפי פעם מבין שמדובר באחד מגדולי רבני הדור. ששאלו את הרב אם הוא מוכן שיסרקו את ספריו שיגע בהם זמן עצום לזיכוי הרבים הוא ענה שכל דבר שיגרום להפצת תורה הוא יסכים לו ללא שום ערעור – ואפילו על "חשבונו". (למי שרוצה להלן כתבה שעשו עליו בעיתון של חב"ד http://www.chabad.org.il/Magazines/Article.asp?CategoryID=1052&ArticleID=4256 הכתבה הלפני אחרונה)
האתר נפתח לפני מספר שנים ואפשר להוריד' ולצפות בשיעורי הרב. לאחרונה האתר נקלע לקשיים כלכליים, בתחילה מנהלי האתר סגרו את אפשרות ההורה של שיעורים, אחר כך את אפשרות הצפייה בשיעורים בשנים קודמות, ועכשיו האתר סגור שלמך מספר שעות כל יום כי אין באפשרותו להתקיים אחרת – לאתר יש לפי מה שאני חקרתי כ-20000 כניסות ביום!!!!! ואין לאתר מספיק משאבים כדי להתקיים, ולפי הערכתי לא יעבוד זמן עד שהאתר יקרוס!!!!, צוות האתר עובד יום ולילה מוצאי שבתות כדי להחזיק את האתר ללא שום מטרות רווח.
לכן אני מתחנן לפניכם (ורק להדגיש אני רק צופה קבוע של האתר ולא אחד מצוות האתר) מי שיכול לתרום לאתר וכל סכום שהוא קטן וגדול (אפשר מכספי מעשר) אפשר גם להקדיש שיעורים לרפואה, עילוי נשמת וכו'), ולעזור להחזיק את האתר יהיה לו זכות גדולה. תחשבו 20,000 כניסות ביום (לפי סטטיסטיקות של אתר אלקסה). כי לא יעבור זמן רב עד שהאתר ייסגר.
אז בבקשה מי שיכול לעזור לאתר הקדוש הזה שיתקשר 0527655594 תודה ותזכו למצוות.