בית פורומים הצלה ישראל

אשמח לשמוע הערותיכם לאתר החדש שלי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/8/2008 16:15 לינק ישיר 
אשמח לשמוע הערותיכם לאתר החדש שלי

אנחנו בשלבי סיום של האתר ,

הכי טוב זה לשמוע הערות מחברים ולא מבעלי המקצוע
תודה לכם

http://www.rotberg.co.il/?id=333

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2008 16:36 לינק ישיר 

א. שיהיה בהצלחה ותצליח להרחיב את מעגל הלקוחות בעזרת האתר.

ב. כשהוא יהיה כבר בשל ומוכן כדאי שתדאג לפרסם אותו באתרים ופורומים שונים.

ג. ה'טקסט' בכניסה לאתר בצד ימין צריך להיות יותר מגוון (אולי טקסט רץ או יותר רשמי).

ד. הלוגו מצד שמאל מספר כי חברת הביטוח עוסקת רק באופניים ומאידך בצד ימין יש לוגו כולל. תשקול את העניין.

ה. כשאתה לוחץ על אחד הקישורים שבאתר נפתח לך אופצייה לבחירה והוא לא מספיק ברור, כי הוא נפתח על טקסט קיים.

חברים, למי שלא יודע מאיר הוא אחד מחברי היחפ"ץ שהם עמיתים שלנו להצלת חיים רק במובן קצת שונה. אנא כנסו לאתר המצ"ב ותתנו גם אתם את דעתכם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2008 21:06 לינק ישיר 

המון תודה ,
כל הערה שלכם חשובה

עדיין לא שמנו את "קישורים" וכמובן האתר הנהדר שלכם יהיה לו מקום כבוד אצלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2008 02:39 לינק ישיר 

בבסיס, האתר חמוד מאד.

ולבעיות...
יש יותר מידי משחקי פונטים, בכל דף מופיע פונט אחר בגודל ובצבע שונים. רצוי לשמור על אחידות, ולהשתמש בפונט בסגנון Arial המקובל. הוא פונט שהרבה יותר נעים לקרוא ממנו על מסך. בנוסף, כדאי להקטין את הפונט. פונט גדול על מסך נראה לא טוב.

יש דפים שהטקסט ממלא את כל רוחב הדף והמסגרת של האתר לא. (למשל בביטוח בסיכון גבוה).

סתם כך, לא הבנתי מה הקטע שיש בדף הבית פעמיים את הלינקים, פעם אחת בשורה שלהם ופעם שניה בקוביות מצד שמאל..

דבר אחרון, והוא הקריטי ביותר אבל הקשה ביותר. כל הטקסטים כתובים באופן פשוט, הם לא טקסטים מושכים, משכנעים ומניעים לפעולה. צריך לעשות שינוי של צורת הדיבור וכו'

ס"ה, אתר יפה מאד, מבחינת העיצוב וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > אשמח לשמוע הערותיכם לאתר החדש שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext