הלחן בהחלט מרגש -מזמן לא שמעתי ביצוע כל כך יפה לשיר יזכרם
אם כי הילדים לא כ'כ קשורים .
נשלח ב-24/8/2008 13:58
וגם נראה שהוא די רצה להדגיש את התוספת הזאת לאלבום, כי באופן נורמלי היה טבעי לשים אותו כשיר מס' 12 ואת רצועה 12 (מחרוזת שירי אייבי רוטנברג) כרצועה האחרונה באלבום.
נשלח ב-24/8/2008 13:52
בדיוק. וכך הוא מצהיר. שבכלל האלבום היה מוכן לפרסום ובעקבות הפיגוע הוא הלחין והוסיף ת'שיר ברגע האחרון. אכן שיר מרגש. מאד.
נשלח ב-24/8/2008 13:49
חשבתי על זה, גריני.
ואכן, מבחינה זו הקליפ בהחלט עושה את עבודתו.
בא נאמר שמבחינת נחמן סלצר - התמונות האלו הן שהולידו את הלחן המרגש.
כלומר, שאם נסתכל על הקליפ בפני עצמו, זה לא שיר שהלבישו עליו תמונות, אלא תמונות שהולבשו על השיר.
נשלח ב-24/8/2008 12:59
יושר, הוא לאחר מה שקראתי מסתבר שאכן סלצר הוא זה שעומד מאחוריי הקליפ. לגביי דברייך אני
מסכימה בהחלט. אבל קחי בחשבון, שכנראה הקליפ נועד בעיקר לחו"ל כך שאיכשהו יש בזה סוג של היגיון.
נשלח ב-24/8/2008 00:06
אני לא חושבת שזה משנה מי הפיק את הקליפ. (והילדים כאן לא קשורים בכל מקרה. זה מאד יפה שהשיר יהיה בתור רקע לקליפ, אבל מכאן ועד שהם יתפסו כ"כ נוכחות???)
משהו אחר כאן בכלל לא מובן לי.
בשביל מה עשו את זה בכלל??? לזכר אותם הנפגעים? אז למה להראות את התמונות המזויעות הללו???
אם רצו לעשות פה משהו לזכרם, יעיל יותר היה אם היו מראים כאן עד כמה הם היו יראי שמים, בעלי מידות וכו'.
קשה לי לומר שזה ריגש אותי. (מאד מאד מאד ציער וכאב- כן! ריגש...?) אין לי לב אבן, אבל כשאני רואה אדם פצוע על אלונקה, זה גורם לי יותר לעצום עיניים חזק מאשר להוריד דמעות.
זו דעתי. אם היא הנכונה/ הצודקת, אני לא בטוחה בכלל. אבל לא יודעת, אמרתי את אשר על ליבי.
ראיתי את הקליפ. הוא בהחלט מזעזע.
אבל משהו לא מסתדר לי כאן כל כך.
רוב הקליפ הוא בכלל לא של שירה חדשה, אלא תמונות זוועה מהפיגוע הנורא במרכז הרב.
המקהלה עצמה כלל לא מופיעה בו, אלא רק 2-3 סולנים.
השיר עצמו מרגש במידה שלא תיאמן.
אבל בכ"ז, לא מסתדר לי שנחמן סלצר יודע מה בדיוק עשו עם השיר שלו. (לא הוא הפיק את הקליפ, בשונה מהקליפ על השיר "הבוטחים בה').
נראה לי ציני קצת להראות את התמונות המזוויעות וגם את הסולנים של שירה חדשה בו זמנית.
גם השירה ליד הקברים הטריים היא לא כ"כ לענין.
קשה לי קצת להסביר את ההרגשה. אולי אתם גם מרגישים מה שאני מרגישה ובכלל לא צריך להסביר?!