חברים אני עומד לספר לכם את הסיפור האמיתי על איך הוקם האירוע בספידי כייף.
לפני כשלושה שבועות נכנס אדם מאוד יקר ומתנדב מד"א בנשמתו מר אלי גודלבסקי הי"ו למשרד של אבי חובב אחראי מתנדבים מרחב ירושלים והוא אומר לאבי מה דעתך לארגן ערב כייף למתנדבים של הציבור החרדי והדתי בכול המרחב?
אבי חשב ואמר בוא נתחיל לארגן. ותוך שלושה שבועות ממש מטורפים שעברו עלינו צוות משרד המתנדבים ארגנו את האירוע:
מקום - הועלתה הצעה ע"י ידידנו מר שימשי גרוסברג מפק"צ צוות בית"ר עילית ניקח את הספידיכייף במבוא ביתר ותוך מספר ימים התשובה הייתה חיובית.
בשר - הבשר חייב להיות בהכשר מהודר לכך דאג אבי חובב ואלי גודלבסקי לבשר מ"האקר" שיהיה בכמות גדולה ומכל הסוגים והיה הכול: כנפיים, שניצלים, המבורגרים,קבב,סטייקים,נקניקיות ועוד דברים טעימים.
ירקות נקנו בגאולה עם ההכשר המהודר ביותר לרווחת כל המתנדבים.
ארטיקים ומכונות פופקורן,מכונות לסוכר "ימבמבם" בלע"ז לילדים שייהנו עוד יותר מהערב ויקבלו פינוק ספיישל. מנגלים ובקיצור כל הציוד הדרוש.
במשך השבועות הללו אבי דאג לתקציב ממד"א ולכל העבודה.
ואז הגיע יום שלישי בשעה 8.00 אני מקבל טלפון מאלי איפה אתה אנחנו צריכים להזיז דברים אני "מתגרד" מהמיטה עייף גמור מכל העבודה שהייתה עם הטקס של מתנדבי הנוער וטקס חלוקת הדרגות לראשי צוותים שגם אותו אירגנו צוות המשרד יום לפני זה.
טוב לא אלאה אותכם בכל ההכנות שעשינו כולם היום,וככה בשעה 15.30 יצאה שיירת אמבולנסים מתחנת מד"א מרחב ירושלים לכיוון הספידיכייף בשעה 16.30 סגרנו במקום ואז התחלנו באירגון הערב מנגלים,אוכל,פיתות, וכו'
בשעה 18.00 הדלקנו את המנגלים והתחלנו להכין את הבשר. ואת השולחנות לערוך בקיצור בשעה 19.00 התחילו להגיע אנשים והיה ממש שמח.
לקראת השעה 21.00 הגיעו רמ"ג אלי בין מנכ"ל מד"א ועוד מספר אנשים ממנהלת מד"א שבאו להינות ולחגוג איתנו את הערב הזה.
בקיצור היה כייף ממש.
אבל הכי חשוב שבערב הזה לא הייתה פוליטיקה לא היה "הצלה ישראל" ולא "איחוד הצלה" כולנו היינו משפחת מד"א ירושלים.
אז כאן מגיעים שלב התודות.
קודם כל לקב"ה שהיה בעזרנו בארגון האירוע הזה ויהיה תמיד בעזרנו בהצלת חיי אדם ובכלל.
למר אלי בין ולצוות המנהלים שהגיעו להשתתף איתנו באירוע.
למר רונן בשארי מנהל מרחב ירושלים שסייע לנו בכל הארגון.
לאבי חובב אחראי מתנדבים מרחב ירושלים שעבר קשה מאוד כדי להפיק את הערב הזה.
לאלי גודלבסקי שעבד אף הוא קשה מאוד כדי להפיק את האירוע.
לאבי זארוג על כל העצות והעזרה ועל הטיפול בבשר על הטיבול וההכנה.
למתנדבים התותחים: יואב,שמיל,חיים,צבי,ולכל אלו שאינני זוכר את שמם קודם כל סליחה ושנית המון המון המון תודה על זה שטרחתם ובמקום ללכת ולהנות ישבתם על המנגלים על הסלטים ועל אירגון השולחנות.
לצוות משרד מתנדבים: לליאת (כבר מתגעגעים),לאופיר (הייתה חסר לנו), לנתי (גם על התמונות), ליויו קהאן - אחראי מתנדבי הנוער של מרחב ירושלים אני יודע שהייתה גמור מהעבודה ומכל הריצות של הטקס של אתמול אבל אין מילים מה לומר לכולכם "הלב אומר תודה"
תודה לחברת "האקר" על האחסון.
לוולי על מכונות הסוכר והפופקורן.
ולכול אלו שלא הזכרתי את שמם שעזרו וסייעו המון המון המון תודה ממשפחת מד"א ירושלים
ישראל