חסד אמיתי עם כל ההידורים זה ראובי פול
לפעמים אדם חושב שאם לא עברתי קורסים המכשירים לדברים מסויימים אז אני לא מסוגל לשום דבר ,
במה דברים אמורים?
היה זה השבוע ביום שני, יום בו החליטו אצלי בבית לצאת ליום כייף טיול והנאה בצפון,
ואכן בשעות הבוקר המוקדמות יצאנו לכיוון הצפון תוך כדי שאנחנו עוצרים פה ושם להתרעננות ולכייפים כאלה או אחרים,
לאחר מסלול משפחתי ומעניין בנחלי דן רצינו לחפש מקום בו נוכל לנוח מעט ולהכין את עצמינו לקראת 250 ק"מ הבאים
ואכן נכנסנו לאתר הרכבל במנרה ליד קרית שמונה ושם עשינו סיבוב ברכבל והילדים קפצו בטרמפולינות המיוחדות שם,
פה ושם אנחנו פוגשים חברים אם זה במכוניות או ברכבל או בפארק,
שעות אחה"צ עומדות לעזוב אותנו כשהחלטנו לצאת לסיור בקיבוץ אביבים כשהנוף והכביש לשם מדהימים ביופיים ושווה נסיעה לשם, אנחנו נכנסים לאוטו מניעים ומדליקים מזגן ועומדים לעזוב את החניון,
כשאני פונה לרצועת החניון ממנו יוצאים מהאתר אני רואה עוד אחד מהחברים שלי כשהפעם מדובר מהידידים שלי,
אבל בשונה מכל החברים שפגשתי במשך היום שכולם היו בחוויות ובהווי הטיולים, אותו ידיד לא היה כזה אלא עמד שם ליד זוג צעיר כשברכבם פנצ'ר בגלגל והספער איננו,
אני מתקרב אליו אט אט ובוחן אותו לבדוק אם יזהה אותי ואכן זכיתי שהידידות בינינו תשפיע למרחקים והוא כמובן זיהה אותי אבל לא היה לו זמן לשאלות מה נשמע? איפה טיילתם או איפה עכשיו נוסעים? אלא מיד הוא שואל אותי אם אני יכול להקפיץ את הגלגל המפוצ'ר הזה לפנצ'ריה בקריית שמונה, אבל אני לא יכולתי לכך מפאת חוסר מקום באוטו,
ללא היסוס וללא מחשבות רבות תפס הלה את הגלגל הטעין אותו אצלו באוטו כדי לינסוע לכיוון ק' שמונה כשברקע הוא אומר לאחד מילדיו תגיד לכולם שאני כבר בא,
תתארו לכם הבנאדם לא הולך ליהנות עם ילדיו ולא הולך לכייף לעצמו אלא הולך לעזור ליהודי עזרה מושלמת,
הוא לא חשב מדוע אין לו גלגל ספער או מדוע אין לו ספריי באוטו למלאות את הגלגל אוויר לנסיעה קלה,
אלא מיד יצא לעזרה ליהודי,
רבותי !!! היהודי הזה שאוהב לעזור לכולםםםםםםם הוא ראובי פול
מה אנחנו יכולים לילמוד מהסיפור הזה ?
חסד אמיתי עם כל ההידורים והחומרות שבזה,
רק דבר אחד שכחתי לומר בכל הסיפור הזה שאותו יהודי וודאי יכעס עלי שהזכרתי את שמו אבל אני חייב להודות לו ולשבח אותו מעל גלי הפורום ולומר לעצמי: אשרי שזכיתי לחברים שכאלו ועלי אפשר לומר תאמר לי מי חבריך ואומר לך מי אתה,
לא צריך ללמוד לעשות חסד אלא כשרואים מישו נתקל בבעיה כל שהיא מיד רצים לעזור לו ואז כבר יודעים איך לעזור לו בלי לעבור קורסים או הכשרות מיוחדות.....
ראובי פול אני אוהב אותך וגאה בך
בברכת שבוע טוב
וחודש טוב
צושפילט1
 |
|
|