| נשלח ב-3/9/2008 18:14 |
|
| |
ערבי ניסה ברגעים אלו לפרוץ אל ביתו של הר' אריה דרעי
| ערבי ניסה ברגעים אלו לפרוץ אל ביתו של הר' אריה דרעי ,המשטרה הגיעה במהירות למקום. |
| תקציר : מהומה בשעה זו בהר נוף בירושלים, ערבי ניסה לפרוץ לביתו של הרב אריה דרעי ,ולגנוב את שללו, עוברי אורח שראו דמות חשודה והזעיקה את המשטרה ,כאמור המשטרה הגיע ובחוץ מהומה . |
תאריך : 03/09/2008 18.10.18 לחץ להגדלה |
| מאת: ד. נבון |
|
|
|
אל תירא ישראל.
עין הרע ?
אריה דרעי לא יורד מהכותרות והפעם , ברגעים אלו ניסה בן מיעוטים לפרוץ לביתו של הרב דרעי, עוברי אורח שראו דמות חשודה הזעיקו מיד את המשטרה, כאמור המשטרה הגיעה במהירות ואיתרה את החשוד.
ועשרות התקבצו להם סביב הבית לראות את הנעשה והאם יש מניע אחר לאירוע.
לאריה ומשפחתו-שלום.
בביתו של הרב אריה דרעי שוטרים הוזעקו ליעונו של אריה דרעי בהר נוף כעת בעקבות נסיון פריצה של ערבי לדלת הבית מהומה במקום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 12:21 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחח היה שוה
מה קשור מחפשים כותב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 08:42 |
|
| |
אכן אני בהלם, עזב מקור מים חיים(ישיבה) לחצוב בורות נשברים אשר לא יכילו המים(עדינה). מה יהיה עם שידוך? שישכח מבוגרת סימינר, רק בחורה סוג ג' ל"ע. מה יהיה עם ילדיו? לא יתקבלו לגן של בני תורה, לחיידר של בני תורה, ויצטרכו ללמוד עם בני חוזרים בתשובה ל"ע. ומה יהיה אתך אחרי מאה ועשרים? "כי איך העלה אל אבי והנער איננו איתי" תספר בבית דין של מעלה על כל זכויותך בעולם הזה, ואז ישאלוך מה עם בנך שהשארת אחריך? תאמר להם אצל עדינה? הלך הגן עדן. ועל כל זה עוד שילמת עשרות אלפי דולרים? בימי אלול אלה מן הראוי שתשאל עצמך, על מה באה אלי הרעה הזאת? והתשובה, בגלל חטאי הכתיבה באינטרנט. לפני יום כיפור עליך לעשות כפרות עם המחשב במקום תרנגולת ויתכפר לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 03:12 |
|
| |
באמת שאין לך מושג. את המכללה החרדית
הקימה הרבנית עדינה בר שלום בתו של מרן בברכתו.
יש פיקוח על התכנים והכל מבוקר. ולא, זה לא של "אחינו"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2008 23:40 |
|
| |
מי הרב שהתיר לך לשלוח ילדך למכללות? הרי לומדים שם השכלה כללית שהיא כפירה גמורה. אולי לרבך יש נטיות רפורמיות ל"ע?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2008 23:37 |
|
| |
איך העברית שם? האם זה בגדר "אחינו"?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2008 23:14 |
|
| |
אע"פ שכל משפחתי שילמו עשרות אלפי דולרים
עבור כל בן ובת, אני לא בעניין. הבן שלי במכללה החרדית
ואת הבת שלחתי למוסד שבראשו עומד הרב נבנצאל
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2008 23:07 |
|
| |
אתה תהיה בהלם מהתשובה שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2008 22:56 |
|
| |
למה צריך להכאיב לעצמנו, אצלנו באל המעיין יודעים עברית על בוריה. הרמה הלימודית גבוהה מאד, אז מדוע ללמוד אצל "אחינו" בעלי העברית העילגת, רמת המורים ירודה, רמת הלימודים ירודה, רמת הנשירה גבוהה, ובכל זאת רוצים ללמוד שם, איזה מזוכיסטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 18:07 |
|
| |
סוף סוף מצאת מה כואב לנו. עכשיו אני מניח לא תעזוב
את הנושא עד שתבוא על סיפוקך (לעצבן).
יש לי חדשות בשבילך אדון הסדר, שום דבר ממה שתאמר
לא ירגיז, אתה יכול להמשיך חופשי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 17:16 |
|
| |
אם "אחינו" לא יודעים עברית מרבים לטעות, כיצד רוצים כל הספרדים ובמיוחד הרבנים כי בניהם ילמדו בבתי ספר של "אחינו"? וכשכבר מקבלים ספרדי אחד או שנים מבקשים מההנהלה לא לקבל עוד ספרדים כדי לא להוריד הרמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 12:05 |
|
| |
חושש, נראה שהסדר שנה ופירש (הוא מעיד על עצמו
שאינו מאמין בדברים שכל תינוק יודע שהם יסוד, ואע"פ
שאין אדם משים עצמו רשע אבל במסל"ת נאמן. )
הסדר אם תביא לנו אישור של דיסלקציה ממכון חדד
נרד מהעניין של השגיאות.
ובקשר לגזענות. אינני גזען ח"ו, אבל בעוונותי למדתי
בילדותי בישיבת ת"א (המכינה של הישוב) ואח"כ אצל
אחינו. הספקתי להכיר מאות בחורים מכל השכבות, לכן הגעתי
למסקנות לעיל. יש בעיה אצל אחינו בעברית מה לעשות
תוקן על ידי רוטל ב- 05/09/2008 12:59:51
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 08:50 |
|
| |
מדברך משתמע כי מי במשתמש בתורה קרדום לחפור בה, בודאי איננו שומר על כבוד התורה, ולכן מחלל שבת? במקרה זה אני מסכים איתך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 07:37 |
|
| |
אל תהיה ציני כמו הסדר
אתה מחלל שבת ואוכל טריפות
אם היית שומר שבת גם היית שומר על כבוד התורה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 06:59 |
|
| |
להגיד שלמדתי אצל אחינו לכן אני שוגה, זו גזענות במיטיבה. אכן אינני דתי כמו האיש החושש, ולהלן ההוכחות: אינני נוסע לאומן בראש השנה כמו דרעי הדתי, ומשאיר משפחתי לבד. אינני נוסע לדרוש אל המתים כדי שיעזרו לי כמו האיש החושש הדתי. אינני מאמין כי אם אצביע ש"ס אגיע לגן עדן , אינני משתמש בתורה כקרדום לחפור בה כמו כל הדתיים בש"ס וביהדות התורה על רבניהם, והכי חשוב אינני אוכל פרורים מהרבי, לכן אני כופר גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2008 19:54 |
|
| |
רוטל
נראה לך שהסדר אדם דתי?
|
|
|